ΠΡΟΒΛΗΜΑ εξετάσεων στα «Συστήματα ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ Πληροφοριών»
- maxthebest
- Kilobyte level
ΠΡΟΒΛΗΜΑ εξετάσεων στα «Συστήματα ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ Πληροφοριών»
Γεια σας,
Μόλις πληροφορήθηκα από ένα συνάδελφο που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα ότι δεν θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε το μάθημα στην περίοδο του Σεπτεμβρίου ( σε 2 μέρες από σήμερα δηλαδή στις 30 Σεπτεμβρίου ) στο μάθημα συστήματα ανάκτησης πληροφοριακών του κ. Καλαμπούκη. Ο λόγος αυτός είναι πλήρως γραφειοκρατικός.
Στο μάθημα αυτό οι εργασίες πιάνουν το 60% το βαθμού και οι εξετάσεις το 40% του βαθμού. Ωστόσο ο καθηγητής παρέδωσε τους βαθμούς στην γραμμάτια, και ενώ εγώ δεν έδωσα το μάθημα στην περίοδο του Ιουνίου/Ιουλίου, με βαθμολόγησε με 0 στις εξετάσεις και πέρασα το μάθημα με 6 λόγω εργασιών. Και όλα αυτά χωρίς να μας ενημερώσει.
Το αποτέλεσμα ? δεν θα έχω την δυνατότητα να εξεταστώ στο μάθημα, γιατί είχα προγραμματίσει η εξέταση να γίνει την περίοδο Σεπτεμβρίου, ωστόσο «βαθμολογήθηκα» με αυτή του Ιουνίου ( παρόλο που ποτέ δεν παραβρέθηκα στην εξέταση).
Έτσι, κάποιος που παρέδωσε μια εργασία πλακάς, και που πήγε στις εξετάσεις, χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα, θα κατέληγε να πάρει μεγαλύτερο βαθμό από έμενα. Ενώ εγώ σχεδίαζα να δώσω αργότερα το μάθημα, ώστε να εξασφαλίσω έναν αξιοπρεπή βαθμό.
Το μάθημα δεν μπορώ να το ακυρώσω μέσω γραμματείας γιατί έχει λήξη η προθεσμία (σήμερα το έμαθα). Ούτε ο καθηγητής μπορεί να το αλλάξει, καθώς έχει ήδη παράδοση την βαθμολογία στην γραμμάτια (οπότε απαιτείται γενική συνέλευση καθηγητών για την επίλυση του ζητήματος).
Εγώ προσωπικά θα πάω να δώσω το μάθημα, ακόμα και αν αγνοηθεί το γραπτό μου.
Οδηγίες προς την γραμματεία :
1) Έλεγχος ύπαρξης εναλλακτικής λύσεις έκτος από την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης.
Οδηγίες προς τον καθηγητή :
1) Ενημέρωση αρμοδίων προσώπων.
2) Καθορισμός ημερομηνίας για την άμεση διεξαγωγή γενικής συνέλευσης καθηγητών, για την επίλυση του ζητήματος, αφού δεν επιτρέπεται η αλλαγή μέσω γραμματείας. Άλλωστε ο θεσμός της γενικής συνέλευσης για αυτό το λόγο είναι, για την καταπολέμηση γραφειοκρατικών/τυπολατρικών προβλημάτων. Αμφιβάλω αν κάνεις θα διαφωνήσει με την επίλυση του προβλήματος.
3) Συγκέντρωση των ονομάτων των παιδιών που θέλουν να δώσουν το μάθημα το Σεπτέμβρη αλλά δεν μπορούν (αγνοήσει του βαθμού του Ιουνίου). Αυτό προτείνω να γίνει κατά την διάρκεια της εξέτασης Σεπτεμβρίου.
4) Ανακοίνωση μέσω e-class, του προβλήματος καθώς και της δυνατότητας που θα δοθεί, στους φοιτητές να δώσουν το μάθημα το Σεπτέμβρη.
Σημείωση σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι ο καθηγητής δεν έπραξε σωστά ή δεν τήρησε τις απαραίτητες διαδικασίες.
Κανένας δεν αμφισβήτησε την ορθότητα των πράξεων του κ. καλαμπούκι.
Το πρόβλημα είναι ότι τα συγκεκριμένα μετρά βαθμολόγησης που μπορεί να είναι ευνοϊκά για κάποιους, (δηλαδή ότι περνάς χωρίς εξέταση λόγο εργασίας), έχει θέση εμένα (και 1 άλλο παιδί που ξέρω) σε αδιέξοδο.
Σας ευχαριστώ, ελπίζω στην άμεση επίλυση του ζητήματος.
Μόλις πληροφορήθηκα από ένα συνάδελφο που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα ότι δεν θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε το μάθημα στην περίοδο του Σεπτεμβρίου ( σε 2 μέρες από σήμερα δηλαδή στις 30 Σεπτεμβρίου ) στο μάθημα συστήματα ανάκτησης πληροφοριακών του κ. Καλαμπούκη. Ο λόγος αυτός είναι πλήρως γραφειοκρατικός.
Στο μάθημα αυτό οι εργασίες πιάνουν το 60% το βαθμού και οι εξετάσεις το 40% του βαθμού. Ωστόσο ο καθηγητής παρέδωσε τους βαθμούς στην γραμμάτια, και ενώ εγώ δεν έδωσα το μάθημα στην περίοδο του Ιουνίου/Ιουλίου, με βαθμολόγησε με 0 στις εξετάσεις και πέρασα το μάθημα με 6 λόγω εργασιών. Και όλα αυτά χωρίς να μας ενημερώσει.
Το αποτέλεσμα ? δεν θα έχω την δυνατότητα να εξεταστώ στο μάθημα, γιατί είχα προγραμματίσει η εξέταση να γίνει την περίοδο Σεπτεμβρίου, ωστόσο «βαθμολογήθηκα» με αυτή του Ιουνίου ( παρόλο που ποτέ δεν παραβρέθηκα στην εξέταση).
Έτσι, κάποιος που παρέδωσε μια εργασία πλακάς, και που πήγε στις εξετάσεις, χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα, θα κατέληγε να πάρει μεγαλύτερο βαθμό από έμενα. Ενώ εγώ σχεδίαζα να δώσω αργότερα το μάθημα, ώστε να εξασφαλίσω έναν αξιοπρεπή βαθμό.
Το μάθημα δεν μπορώ να το ακυρώσω μέσω γραμματείας γιατί έχει λήξη η προθεσμία (σήμερα το έμαθα). Ούτε ο καθηγητής μπορεί να το αλλάξει, καθώς έχει ήδη παράδοση την βαθμολογία στην γραμμάτια (οπότε απαιτείται γενική συνέλευση καθηγητών για την επίλυση του ζητήματος).
Εγώ προσωπικά θα πάω να δώσω το μάθημα, ακόμα και αν αγνοηθεί το γραπτό μου.
Οδηγίες προς την γραμματεία :
1) Έλεγχος ύπαρξης εναλλακτικής λύσεις έκτος από την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης.
Οδηγίες προς τον καθηγητή :
1) Ενημέρωση αρμοδίων προσώπων.
2) Καθορισμός ημερομηνίας για την άμεση διεξαγωγή γενικής συνέλευσης καθηγητών, για την επίλυση του ζητήματος, αφού δεν επιτρέπεται η αλλαγή μέσω γραμματείας. Άλλωστε ο θεσμός της γενικής συνέλευσης για αυτό το λόγο είναι, για την καταπολέμηση γραφειοκρατικών/τυπολατρικών προβλημάτων. Αμφιβάλω αν κάνεις θα διαφωνήσει με την επίλυση του προβλήματος.
3) Συγκέντρωση των ονομάτων των παιδιών που θέλουν να δώσουν το μάθημα το Σεπτέμβρη αλλά δεν μπορούν (αγνοήσει του βαθμού του Ιουνίου). Αυτό προτείνω να γίνει κατά την διάρκεια της εξέτασης Σεπτεμβρίου.
4) Ανακοίνωση μέσω e-class, του προβλήματος καθώς και της δυνατότητας που θα δοθεί, στους φοιτητές να δώσουν το μάθημα το Σεπτέμβρη.
Σημείωση σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι ο καθηγητής δεν έπραξε σωστά ή δεν τήρησε τις απαραίτητες διαδικασίες.
Το πρόβλημα είναι ότι τα συγκεκριμένα μετρά βαθμολόγησης που μπορεί να είναι ευνοϊκά για κάποιους, (δηλαδή ότι περνάς χωρίς εξέταση λόγο εργασίας), έχει θέση εμένα (και 1 άλλο παιδί που ξέρω) σε αδιέξοδο.
Σας ευχαριστώ, ελπίζω στην άμεση επίλυση του ζητήματος.
Last edited by maxthebest on Mon Sep 28, 2009 3:10 pm, edited 4 times in total.
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ εξετάσεων στα «Συστήματα ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ Πληροφοριών»
Προτείνω να κλειδωθεί το τοπικ και να αλυσοδεθεί προληπτικά ο maxthebest. 

που θα πάει θα το δουμε...
Έστειλες mail στον καθηγητή;maxthebest wrote: Το μάθημα δεν μπορώ να το ακυρώσω μέσω γραμματείας γιατί έχει λήξη η προθεσμία (σήμερα το έμαθα). Ούτε ο καθηγητής μπορεί να το αλλάξει, καθώς έχει ήδη παράδοση την βαθμολογία στην γραμμάτια (οπότε απαιτείται γενική συνέλευση καθηγητών για την επίλυση του ζητήματος).
Εντάξει να μην θες 6, αλλά μην το βρίζεις κιολας, κρίμα είναι!maxthebest wrote:Αποτέλεσμα, να είμαι στιγματισμένος για όλη μου την ζωή από έναν τέτοιο προσβλητικό βαθμό. Στην χειρότερη περίπτωση θα αναγκαστώ να αλλάξω κύκλο (παρόλο που τον έχω ολοκληρώσει) γιατί δεν αντέχω να αναγράφεται ένας τέτοιος βαθμός στο πτυχίο μου.
- gasparosoft
- Gbyte level
maxthebest wrote:Αποτέλεσμα, να είμαι στιγματισμένος για όλη μου την ζωή από έναν τέτοιο προσβλητικό βαθμό. Στην χειρότερη περίπτωση θα αναγκαστώ να αλλάξω κύκλο (παρόλο που τον έχω ολοκληρώσει) γιατί δεν αντέχω να αναγράφεται ένας τέτοιος βαθμός στο πτυχίο μου.

Σε ευχαριστώ. Μου έφτιαξες την μέρα μου.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ναι ήταν πολύ υπερβολικό και προσβλητικό για τους υπόλοιπους στιγματισμένους εδώ μέσα αυτό.
Κατά τ'άλλα, τη στιγμή που είχες κάνει εργασία και ξέρεις ότι πάει μέχρι το 6, έπρεπε να το περιμένεις ότι και χωρίς να δώσεις περνάς.
Παρόλα αυτά κυνήγησέ το το θέμα και μπορεί να καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες.
Κατά τ'άλλα, τη στιγμή που είχες κάνει εργασία και ξέρεις ότι πάει μέχρι το 6, έπρεπε να το περιμένεις ότι και χωρίς να δώσεις περνάς.
Παρόλα αυτά κυνήγησέ το το θέμα και μπορεί να καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Gasparosoft++maxthebest έγραψε:
Αποτέλεσμα, να είμαι στιγματισμένος για όλη μου την ζωή από έναν τέτοιο προσβλητικό βαθμό. Στην χειρότερη περίπτωση θα αναγκαστώ να αλλάξω κύκλο (παρόλο που τον έχω ολοκληρώσει) γιατί δεν αντέχω να αναγράφεται ένας τέτοιος βαθμός στο πτυχίο μου.
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ. Μου έφτιαξες την μέρα μου
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Φοβάμαι οτι εισαι λάθος... Και εγω ειχα περάσει το μάθημα απο την εργασια μονο και γνώριζα εκ των προτέρων οτι αν δεν πάω να δώσω θα έχω προσβάσιμο βαθμό.. Ειναι θέμα που συζητηθηκε και στο μάθημα αλλα και στο τοπικ στα μαθηματα επιλογης... Αν δεν ήθελες να μετρησει επρεπε να ενημερώσεις.. Γιατί να γνωρίζει ο καθηγητης ότι εσυ δεν εισαι κάποιος που μετα την εργασία και το 6, δεν παράτησες το μάθημα.. Δεν σε ξέρει προσωπικά... Δεν ευθύνεται κατα την γνώμη μου ο καθηγητης, αλλα εσυ που δεν μερίμνησες για το αποτέλεσμα που επιθυμείς..
ΥΓ. μετα το ποστ σου, αισθάνομαι ότι πρέπει να παρατήσω την σχολή, να κόψω τον λαιμο μου και να πυρποληθω στην Ομόνοια...
ΥΓ. μετα το ποστ σου, αισθάνομαι ότι πρέπει να παρατήσω την σχολή, να κόψω τον λαιμο μου και να πυρποληθω στην Ομόνοια...

- Serendipity
- Gbyte level
proskopos wrote:
me 2...γιατι ρε παιδια τι εχει το 6??νταξει δεν ειναι και 5

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- maxthebest
- Kilobyte level
Μάλιστα, μερικοί αμέσως βρήκαν την ευκαιρία να ξεφτιλίσουν το topic.
Το συγκεκριμένο topic δεν είναι για την αξιολόγηση/σχολιασμό της βαθμολογικής κλίμακας.
Από ποτέ το venus έγινε το επίσημος τρόπος ανακοινώσεων?
Άμα είναι τότε τις γενικές συνελεύσεις και όποιες νομικές υποχρεώσεις μας να τις διεξάγουμε μέσω venus.
Νομίζεις ότι σε περίοδο εξεταστικής θα κάτσω να διαβάσω όλα τα μηνύματα που σχετίζονται με το μάθημα (παρόλο που δεν σκοπεύα να το δόσω το συγκεκριμένο μάθημα εκείνη την εξεταστική). Η πλειοψηφία των μηνυμάτων είναι από μαθητές και δεν έχουν ενημερωτικό περιεχόμενο πάρα μόνο ερωτήσεις, σχόλια, γενικές συζητήσεις ( που συχνά δεν αφορούν το μάθημα). Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα εξακρίβωσης ταυτότητας, όποτε ο καθένας ότι λέει θέλει.
Αν είχα αυτό το χρόνο πολυτελείας τότε θα διάβαζα και θα έδινα το μάθημα, αντί να δω μηνύματα στο venus.
σας ευχαριστώ,
Το συγκεκριμένο topic δεν είναι για την αξιολόγηση/σχολιασμό της βαθμολογικής κλίμακας.
Ναι, έστειλα πριν μια ώρα.Filia wrote:Έστειλες mail στον καθηγητή;
Filia wrote:Εντάξει να μην θες 6, αλλά μην το βρίζεις κιολας, κρίμα είναι!
Το ίδιο θα αισθανόσουν και εσύ αν σπαταλούσες 1 μήνα στην εργασία, παρακολουθούσες όλες τις διαλέξεις και έπαιρνες τέτοιο βαθμό σε μάθημα υποχρεωτικό κύκλου. Ιδιαίτερα όταν το πήρες χωρίς να δώσεις στις εξετάσεις.Stoupeace wrote:Ναι ήταν πολύ υπερβολικό και προσβλητικό για τους υπόλοιπους στιγματισμένους εδώ μέσα αυτό
Πώς να το περιμένω αυτό αφού δεν πήγα καν στις εξετάσεις για να πάρω το βαθμό «0» για να κάνει συνολικά 6. Στην περίπτωση μου έχουμε «unidentified βαθμό» + 6 και δεν ορίζεται το αποτέλεσμα της πράξης αυτής!!!Stoupeace wrote: Κατά τ'άλλα, τη στιγμή που είχες κάνει εργασία και ξέρεις ότι πάει μέχρι το 6, έπρεπε να το περιμένεις ότι και χωρίς να δώσεις περνάς.
Το ότι είναι προβιβάσιμος ο βαθμός ναι, αλλα θα είναι αν δώσω το μάθημα. Τώρα το γραπτό μου αξίζει 0 μονάδες.proskopos wrote: Φοβάμαι οτι εισαι λάθος...Και εγω ειχα περάσει το μάθημα απο την εργασια μονο και γνώριζα εκ των προτέρων οτι αν δεν πάω να δώσω θα έχω προσβάσιμο βαθμό.. Ειναι θέμα που συζητηθηκε και στο μάθημα αλλα και στο τοπικ στα μαθηματα επιλογης... Αν δεν ήθελες να μετρησει επρεπε να ενημερώσεις.. Γιατί να γνωρίζει ο καθηγητης ότι εσυ δεν εισαι κάποιος που μετα την εργασία και το 6, δεν παράτησες το μάθημα.. Δεν σε ξέρει προσωπικά... Δεν ευθύνεται κατα την γνώμη μου ο καθηγητης, αλλα εσυ που δεν μερίμνησες για το αποτέλεσμα που επιθυμείς..
Το μόνο που είπε στο μάθημα ο καθηγητής είναι ότι ο βαθμός είναι προβιβάσιμος. Υπονοώντας ότι κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να έδινε εργασία και να το έδινε το μάθημα το Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον εγώ έτσι κατάλαβα από τα λεγόμενα του.proskopos wrote:Ειναι θέμα που συζητηθηκε και στο μάθημα
Χωρίς καμία ανακοίνωση στο eclass.proskopos wrote:αλλα και στο τοπικ στα μαθηματα επιλογης
Από ποτέ το venus έγινε το επίσημος τρόπος ανακοινώσεων?
Άμα είναι τότε τις γενικές συνελεύσεις και όποιες νομικές υποχρεώσεις μας να τις διεξάγουμε μέσω venus.
Νομίζεις ότι σε περίοδο εξεταστικής θα κάτσω να διαβάσω όλα τα μηνύματα που σχετίζονται με το μάθημα (παρόλο που δεν σκοπεύα να το δόσω το συγκεκριμένο μάθημα εκείνη την εξεταστική). Η πλειοψηφία των μηνυμάτων είναι από μαθητές και δεν έχουν ενημερωτικό περιεχόμενο πάρα μόνο ερωτήσεις, σχόλια, γενικές συζητήσεις ( που συχνά δεν αφορούν το μάθημα). Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα εξακρίβωσης ταυτότητας, όποτε ο καθένας ότι λέει θέλει.
Αν είχα αυτό το χρόνο πολυτελείας τότε θα διάβαζα και θα έδινα το μάθημα, αντί να δω μηνύματα στο venus.
σας ευχαριστώ,
Last edited by maxthebest on Mon Sep 28, 2009 2:58 pm, edited 1 time in total.
Ναι προφανώς δεν σε τσεκάρω αν έστειλεςmaxthebest wrote:Ναι, έστειλα πριν μια ώρα.Filia wrote:Έστειλες mail στον καθηγητή;

Σε ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχα, λύθηκε μέσω του καθηγητή.
(Εσύ άρχισες πρώτος με τις αξιολογήσεις βαθμών

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Από την στιγμή που έχει προανακοινωθεί αυτό, τότε είσαι λάθος εσύ maxthebest καθώς θα μπορούσες να εκφράσεις τότε την διαφωνία σου και όχι εκ των υστέρων. Και επίσης αφού ήσουν τόσο καλά διαβασμένος κλπ, γιατί δεν το έδωσες τότε και περίμενες τον Σεπτέμβριο;
Αυτά και σου εύχομαι καλόν αποστιγματισμό.
Αυτά και σου εύχομαι καλόν αποστιγματισμό.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Πέρα από τις υστερίες θα το προσθέσει ο Zifnab σίγουρα, πως ακόμα και άτομα που έβαλαν ρήτρα και έστειλαν email στον καθηγητή για επιβεβαίωση (μετά από δική του προτροπή), οι βαθμοί περάστηκαν...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Ουτε το venus ειναι χωρός για να καταδικάσεις ενα μάθημα ή ενα καθηγητη.. Όμως εδώ το συζητας, και καλα κάνεις (το ίδιο θα έκανα).. Με αυτο το σκεπτικό σου λεω οτι απλα θα μπορουσες να το δεις και στο τοπικ.. Όχι οτι εισαι υποχρεωμενος..maxthebest wrote:Από ποτέ το venus έγινε το επίσημος τρόπος ανακοινώσεων?
σας ευχαριστώ,
- mariosCSX
- Kilobyte level
Εσείς που κράζετε τον max, έχετε λίγο πρόβλημα μήπως;
Άδικο έχει ο άνθρωπος δηλαδή που καίει ο κ***ς του να παίρνει πάνω από 7-8, και με το δίκαιο του δεν δέχεται να πάρει 6 σ' ένα μάθημα το οποίο δεν έδωσε καν?
Έπρεπε να υπάρχει σαφή ανακοίνωση από τον καθηγητή στη σελίδα του μαθήματος κι όχι σ' ένα ανεπίσημο forum, μιας και υπάρχει τέτοια ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο μάθημα, και max σου προτείνω να πας να τον βρεις και να κάνεις κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να μείνεις το μάθημα!
Κι εγώ στη θέση σου θα ήμουν αφάνταστα τσαντισμένος.
Άδικο έχει ο άνθρωπος δηλαδή που καίει ο κ***ς του να παίρνει πάνω από 7-8, και με το δίκαιο του δεν δέχεται να πάρει 6 σ' ένα μάθημα το οποίο δεν έδωσε καν?
Έπρεπε να υπάρχει σαφή ανακοίνωση από τον καθηγητή στη σελίδα του μαθήματος κι όχι σ' ένα ανεπίσημο forum, μιας και υπάρχει τέτοια ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο μάθημα, και max σου προτείνω να πας να τον βρεις και να κάνεις κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να μείνεις το μάθημα!
Κι εγώ στη θέση σου θα ήμουν αφάνταστα τσαντισμένος.
Last edited by enum21 on Mon Sep 28, 2009 9:15 pm, edited 1 time in total.
Reason: bad language
Reason: bad language
1996 Δεν Ξεχνώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Βασικά αν δεν πας στην εξεταστική, αν δλδ δεν δώσεις καν παρουσία δε θα έπρεπε να μπορείς να περνάς.
Εγώ αυτό πιστεύω και συμφωνώ με τον max, το ίδιο θα καταλάβαινα κ εγώ μάλλον.
Από εκεί και πέρα με τι βαθμό θέλει να τελειώσει κανείς είναι δικό του θέμα.
Και η serendepity έγραψε ότι έδωσε ξανά οικονομία κ πάλι πήρε 7.
Εγώ για να πάρω 6 θα έκανα απεργία πείνας και μία ολόκληρη μέρα!
Αυτά, καλά ξεμπερδέματα.
Αυτά, καλά ξεμπερδέματα.

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- maxthebest
- Kilobyte level
Αυτό το συμπέρασμα από πού το έβγαλες ?proskopos wrote:Ουτε το venus ειναι χωρός για να καταδικάσεις ενα μάθημα ή ενα καθηγητη..
Αν είχες διαβάσει με περισσότερη προσοχή, θα παρατηρούσες το εξής :
1) Εγώ δεν καταδίκασα ή μίλησα με προσβλητικό τόνο για κάποιον άλλο (ούτε στο αρχικό post μου).
2) 30 λεπτά πριν εσύ αναδημοσιεύσεις την απάντηση σου, θεώρησα σωστό να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο παρεξηγήσεις (όπως πχ. την απάντηση σου), έτσι έκανα επεξεργασία στο post μου γράφοντας :
Ξαναλέω, λοιπόν για αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν, αυτό που εννοούσα είναι το εξής :maxthebest wrote:
Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι ο καθηγητής δεν έπραξε σωστά ή δεν τήρησε τις απαραίτητες διαδικασίες.
Το συγκεκριμένο μέτρο «οι εργασίες να πιάνουν το 60%», αν και θετικό γιατί επιτρέπει σε όσους έδωσαν το Ιούνιο να γράψουν εύκολα άριστα, είχε απρόβλεπτες παρενέργειες που δεν ήταν δυνατό να προβλεφθούν από το κ. Καλαμπούκη, που ήταν να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να εξεταστώ το Σεπτέμβρη.
Το πρόβλημα όμως είναι τι μπορώ να κάνω εγώ για να δώσω το μάθημα μεθαύριο. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση σου mariosCSX.
- Serendipity
- Gbyte level
παιδια στην οικονομια πηρα 6 (μετα την 4η φορα που το εδωσα και ειχα ξεσκιστει)...~~Wind~~ wrote:Βασικά αν δεν πας στην εξεταστική, αν δλδ δεν δώσεις καν παρουσία δε θα έπρεπε να μπορείς να περνάς.
Αυτά, καλά ξεμπερδέματα.
ειναι δικαιωμα του καθενος να προσπαθει για το καλυτερο...απλα δεν ειμαστε στιγματισμενοι οσοι εχουμε 6 ..ειναι και αυτο βαθμος

max απλα να σου πω..οτι την μερα της εξετασης ειχαν ερθει αρκετα παιδια για να το διευκρινησουν αυτο το θεμα...ή ειχαν στειλει νωριτερα mail...επειδη ειχε δημιουργηθει ενα προβληματακι...πιστευω θα βρεις καποια λυση με τον Καλαμπουκη...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Η Serenity με βρισκει απολυτα συμφωνω!!! 

No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Σχολιαζω πολύ απλά ότι, αυτό που έγινε ειναι κάτι που το περιμέναμε όλοι γνωρίζοντας το μάθημα.. Δεν κρινω τα υπόλοιπα... Το οτι με την απουσια σου στην εξεταστική επρεπε να μην βαθμολογηθείς συμφωνω, αλλα ειναι εκτός θέματος...
- maxthebest
- Kilobyte level
Serendipity wrote: ειναι δικαιωμα του καθενος να προσπαθει για το καλυτερο...απλα δεν ειμαστε στιγματισμενοι οσοι εχουμε 6 ..ειναι και αυτο βαθμος..ηταν too much o χαρακτηρισμος..
necrofear_13 wrote:Η Serenity με βρισκει απολυτα συμφωνω!!!
Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε αυτο, λεω να ειμαι στιγματισμενος, πραγμα που εκφραζει πως αισθανομαι εγω. Τωρα γιατι ολοι σε αυτο το φορυμ, εκλαμβανον την προταση μου ως προσπαθια να τους χαρακτηρισω, δεν μπορω να το συνηδοτοποιησω.maxthebest wrote: Αποτέλεσμα, να είμαι στιγματισμένος
Νομιζω θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικο συστημα αντιληψης της κλιμακας των βαθμων, που πιστευω οτι δικαιολογηται δεδομενου των ωρων που αφιερωσα στο μαθημα.
- enum21
- Venus Former Team Member
Σου απάντησε στο mail ο καθηγητής για να δεις ποια είναι και η δική του γνώμη? Το πολύ πολύ να ζητήσεις μήπως γίνεται να κόψεις το μάθημα του Ιουνίου (με μια από τις 4 ευκαιρίες) και να το δώσεις τώρα. 

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Nα προσθέσω ότι την μέρα της εξέτασης ρώτησα τον κύριο Καλαμπούκη αν δέχεται ρίτρα και μου απάντησε θετικά. Έτσι έβαλα ρίτρα να μου κόψει το γραπτό πάσει θυσία...(έγγραψα περίπου 2/10). Έβγαλε σχετική ανακοίνωση στο eclass
Οι βαθμοί όλων (!) περάστηκαν κανονικότατα στην γραμματεία!
Του έστειλα μήνυμα και μου λέει μπορείς να το κόψεις από την γραμματεία!
Θα μιλήσω για αδιαφορία? Για ανοργανωσιά? Παραπλάνηση? Παραπληροφόρηση? Έλεος!
Μία Κοπέλα επίσης έπαθε ότι έπαθε ο madmax που την πέρασε με ένα 5 αν θυμάμαι καλά μόνο και μόνο από την εργασία -δίχως να έχει δώσει...Το έκοψε έγκαιρα από την Γραμματεία...Η προθεσμία enum21 ήταν πριν τις 21/9...
Δηλαδή στα αντίστοιχα Μαθήματα μεγάλου βαθμού (Μεταγλωττιστές 50%, Κατανεμημένα Συστήματα 60%, Ασύρματα 35%+15%) γιατί δεν γίνεται το ίδιο?
και πράγματι έπραξα μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες απο την ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον ότι δεν θέλω να κρατήσω τον βαθμό...Τοποθετήθηκε την : 2009-07-20
Συστήματα Ανάκτησης Πληροφορίας
Όσοι έχετε <ρήτρα> ή δεν έχετε δώσει εξετάσεις ή θέλετε να βελτιώσετε τον βαθμό των γραπτών εξετάσεων παρακαλώ να με ενημερώσετε το ταχύτερο δυνατόν (ΑΜΕΣΑ) με e-mail ώστε να παραδώσω τη βαθμολογία στη Γραμματεία.
tzk
Οι βαθμοί όλων (!) περάστηκαν κανονικότατα στην γραμματεία!
Του έστειλα μήνυμα και μου λέει μπορείς να το κόψεις από την γραμματεία!

Θα μιλήσω για αδιαφορία? Για ανοργανωσιά? Παραπλάνηση? Παραπληροφόρηση? Έλεος!

Μία Κοπέλα επίσης έπαθε ότι έπαθε ο madmax που την πέρασε με ένα 5 αν θυμάμαι καλά μόνο και μόνο από την εργασία -δίχως να έχει δώσει...Το έκοψε έγκαιρα από την Γραμματεία...Η προθεσμία enum21 ήταν πριν τις 21/9...
Δηλαδή στα αντίστοιχα Μαθήματα μεγάλου βαθμού (Μεταγλωττιστές 50%, Κατανεμημένα Συστήματα 60%, Ασύρματα 35%+15%) γιατί δεν γίνεται το ίδιο?