Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Τελικά έχουμε καμία εξέλιξη; Αποφάσισαν τίποτα;
σημερα οσους ρωτησαμε ελεγαν οτι δεν ξερουν τιποτα
- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Παιδιά να ρωτήσω.. Για να κόψω μάθημα της σχολής, θα χρησιμοποιήσω την υπεύθυνη δήλωση που βρίσκεται στο site της σχολής?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Nope, πας εκεί, αφού λέει να έχεις και ταυτότητες μαζί!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Γεια σας,
ο σύλλογος ΔΕΠ του ΟΠΑ ανακοίνωσε ότι θα απεργήσει την Τρίτη (όχι όμως τη Δευτέρα). Δείτε το συνημμένο για λεπτομέριες.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τα μαθήματα που εξετάζονται την Τρίτη και οι διδάσκοντες θα απεργήσουν, οπότε μη με ρωτήσετε.
Σταύρος Τουμπής
ο σύλλογος ΔΕΠ του ΟΠΑ ανακοίνωσε ότι θα απεργήσει την Τρίτη (όχι όμως τη Δευτέρα). Δείτε το συνημμένο για λεπτομέριες.
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τα μαθήματα που εξετάζονται την Τρίτη και οι διδάσκοντες θα απεργήσουν, οπότε μη με ρωτήσετε.
Σταύρος Τουμπής
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Σεβαστή η απεργία σας αλλα δυστυχώς κανένας δυ δεν μπορει να εξαιρεθει. Πρεπει να σεβαστειτε το γεγονος οτι ενα χρεοκοπημένο κράτος συνεχίζει να στηρίζει το μισθό σας, εστω και με την περικοπη του κατα 17%.
που θα πάει θα το δουμε...
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Οι καθηγητές των πανεπιστημίων δεν είναι υπάλληλοι.Αν μη τι άλλο πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στην ακαδημαική τους πορεία.Ήδη με τους τωρινούς μισθούς χάρη μας κάνουν οι περισσότεροι που διδάσκουν , αυτό το πράγμα που γίνεται είναι ΞΕΦΤΙΛΑ και αν αρχίσουν να φεύγουν καθηγητές το πανεπιστήμιο θα κατρακυλήσει ακόμα περισσότερο.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Καλα οι περισσότεροι όμως που δουλεύουν χάρη κάνουν. Δηλαδή τα 450Ε πρωτος μισθός τι ακριβώς ειναι? Τα 1000 μετα απο 5 χρονια?
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Σε περίπτωση που απευθύνεστε σε εμένα προσωπικά, να διευκρινίσω πως δεν θα απεργήσω, και σε περίπτωση που είχα μάθημα την Τρίτη θα προσερχόμουν κανονικά. Δείτε τη χθεσινή μου ανακοίνωση στο eclass των Μαθηματικών, που αναρτήθηκε πριν την σημερινή απόφαση του συλλόγου ΔΕΠ, σχετικά με την εξέταση της Δευτέρας.rose wrote:Σεβαστή η απεργία σας αλλα δυστυχώς κανένας δυ δεν μπορει να εξαιρεθει. Πρεπει να σεβαστειτε το γεγονος οτι ενα χρεοκοπημένο κράτος συνεχίζει να στηρίζει το μισθό σας, εστω και με την περικοπη του κατα 17%.
http://eclass.aueb.gr/modules/announcem ... ements.php
* edit Η ανακοίνωση αυτή δεν έλεγε ρητώς, αλλά υπονοούσε σαφώς, ότι δεν θα απεργούσα *
Η ανάρτηση μου εδώ είχε ενημερωτικό/ψυχαγωγικό χαρακτήρα, όχι διαφημιστικό/προπαγανδιστικό.
Οι λόγοι για την απόφασή μου να μην απεργήσω επιτρέψτε μου να μην τους αναφέρω εδώ.
Σταύρος Τουμπής
Δεν απευθύνομαι προσωπικά.
- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός εργαζομένου αν θα απεργήσει ή όχι με βάση τα κριτήρια που αυτός έχει για τις επιπτώσεις ή τα οφέλη της απεργίας! Ζούμε σε Δημοκρατία ας το καταλάβουμε αυτό κάποια στιγμή! Αλλά από την άλλη δεν είναι δυνατόν να λέμε και ευχαριστώ επειδή κόβουν από παντού οι κυβερνώντες!!
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Tωρα αρχίζει η περιπέτεια να βρούμε ποιοι καθηγητές απεργούν και ποίοι όχι !!
Πολύ οργανωμένη προσπάθεια από τους καθηγητές πάντως. Σίγουρα θα ιδρώσουν τα αυτιά των κυβερνώντων με αυτή την επιλεκτική απεργία. Πιο πολύ παίδεμα στους φοιτητές θα είναι που τους χαλάνε και το πρόγραμμα με τις αναβολές.Lifer wrote:Tωρα αρχίζει η περιπέτεια να βρούμε ποιοι καθηγητές απεργούν και ποίοι όχι !!
- thephilosopher
- byte level
Βγήκε καμιά ανακοίνωση για αυριο ή τίποτα ακόμα?Μην διαβάζω και τζάμπα...
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !
http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !
http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 2nd year
Ρε παιδια και εγω την ιδια ερωτηση εχω.Σημερα δεν εγινε συνελευση του συλλογου ΔΕΠ της σχολης μας ή κανω λαθος?
Γιατι δεν εχει βγει καμια ανακοινωση ακομα???Ας απαντησει καποιος...
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Ρε παιδια για να μην βγήκε δίνεται κανονικά τι τρώγεστε με τα ρούχα σας???donsalvadore wrote:Ρε παιδια και εγω την ιδια ερωτηση εχω.Σημερα δεν εγινε συνελευση του συλλογου ΔΕΠ της σχολης μας ή κανω λαθος?
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- photisd
- Mbyte level
Την Πέμπτη βλέπω έχει 24ωρη σε τραμ, μετρό και ηλεκτρικό. Ανακοίνωση ως τώρα δεν, να υποθέσω τελευταία στιγμή θα μάθουμε για Μοντελοποίηση τι θα κάνουμε?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Πέρσυ δεν ήταν που μόνο με λεωφορεία και τρόλευ μας είχαν πει να κατέβουμε ;photisd wrote:Την Πέμπτη βλέπω έχει 24ωρη σε τραμ, μετρό και ηλεκτρικό. Ανακοίνωση ως τώρα δεν, να υποθέσω τελευταία στιγμή θα μάθουμε για Μοντελοποίηση τι θα κάνουμε?
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- mosquito110
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε πάλι μέχρι τετάρτη βράδυ για να μάθουμε τι θα κάνουμε; Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να πάρουν μια απόφαση 2-3 μέρες πριν... Ας το κάνουν τουλάχιστον στην εξεταστική που για μένα θεωρείται πιο σοβαρή διαδικασία...moody wrote:Πέρσυ δεν ήταν που μόνο με λεωφορεία και τρόλευ μας είχαν πει να κατέβουμε ;photisd wrote:Την Πέμπτη βλέπω έχει 24ωρη σε τραμ, μετρό και ηλεκτρικό. Ανακοίνωση ως τώρα δεν, να υποθέσω τελευταία στιγμή θα μάθουμε για Μοντελοποίηση τι θα κάνουμε?
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Εδώ έχουμε δώσει χωρίς να λειτουργεί τπτ από τα ΜΜΜ παρά μόνο ταξι. Αρα κανονικά θα δώσετε.
kokosteo wrote:Εδώ έχουμε δώσει χωρίς να λειτουργεί τπτ από τα ΜΜΜ παρά μόνο ταξι. Αρα κανονικά θα δώσετε.
Κανονικα θα δωσουμε - απλα στην επομενη εξεταστικη