Page 1 of 1

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Tue Sep 28, 2004 12:54 pm
by fotini
Εδώ και κάμποσο καιρό ο εκτυπωτης μου δεν λειτουργεί σωστά.Όταν τον βάζω να εκτυπώσει διαφάνειες πάντα κολλάει μετά την 4η και όταν επιλέγω να εκτυπώνει και από τις δύο πλευρές μιας σελίδας τότε όταν βγάζει το παράθυρο για να μου πει να γυρίσω τις σελίδες τότε το ανθρώπακι που δείχνει προς ποια μεριά πρέπει να γυριστούν είναι λάθος.Δηλαδή είναι γυρισμένο από την αντίστροφη μέρια από ότι πρέπει να ήταν.Στην αρχή όταν τον αγόρασα δούλευε κανονικά, τώρα μετά από 6 μήνες άρχισε να δημιουργεί πρόβλημα.Έκανα full scan με το Norton Antivirus 2003 το σύστημα για να δω αν έχει κάποιο ιό αλλά δεν βρήκε τίποτα.Mήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Posted: Tue Sep 28, 2004 1:24 pm
by jimmyD
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers του εκτυπωτή αφού πρώτα τον απεγκαταστήσεις. Επίσης καλό θα ήταν να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από το site της κατασκευάστριας εταιρίας.

Posted: Tue Sep 28, 2004 1:39 pm
by alexo
Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και τη μάρκα του εκτυπωτή ... ;)
Επίσης ,στον εκτυπωτή θα πρέπει να βάζεις αρκετά χαρτιά στην υποδοχή ,έστω και αν θέλεις να εκτυπώσεις λίγα ...

Posted: Tue Sep 28, 2004 1:42 pm
by TaRaNTuLa
Kαι αυτό που λέει ο jimmyD,είναι προτιμότερο να το κάνεις σε safe mode,για να απεγκατασταθούν όλα πλήρως...

Posted: Tue Sep 28, 2004 5:04 pm
by P3
Αν είναι Usb αφού κάνεις την απεγκατάσταση καλό θα ήταν να αφήσεις το σύστημα να τον βρεί μονο του και μετα να το αφήσεις να βρεί τον driver αυτόματα (αν τον έχεις σε κάποιο Cd πχ βάλτο να ψάξει έκει.)Νομίζω ότι κάτι τέοιο θα βοηθούσε! Αν όχι όντως κατέβασε κάποιο Update από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Posted: Wed Oct 06, 2004 6:37 pm
by vagalati
Μυρίζομαι HP... :-D

Κάποιο configuration αρχείο έχει χαλάσει. Κάνε αυτό που λένε τα παιδιά και αν έχεις και πάλι πρόβλημα μας το ξαναλές...

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Oct 30, 2016 12:05 pm
by jordan
Γεια σας!Αυτον τον καιρο εχει προβλημα ο εκτυπωτης μου και δεν εκτυπωνει!!!!Οταν παω να εκτυπωσω αναβοσβηνει το μαυρο μελανι και δεν καταλαβαινω γιατι μετα ακυρωνεται η εκτυπωση του εγγραφου.Προσπαθησα να φωτοτυπησω κατι για να δω αν υπαρχει μαυρο μελανι και τυπωνε μια χαρα!!Γιατι ομως οταν παω να εκτυπωσω κατι πο το ιντερνετ ακυρωνεται και δεν με αφηνει???Τι να κάνω???Service???

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Oct 30, 2016 5:51 pm
by Georgilakis Antonios
jordan wrote:Γεια σας!Αυτον τον καιρο εχει προβλημα ο εκτυπωτης μου και δεν εκτυπωνει!!!!Οταν παω να εκτυπωσω αναβοσβηνει το μαυρο μελανι και δεν καταλαβαινω γιατι μετα ακυρωνεται η εκτυπωση του εγγραφου.Προσπαθησα να φωτοτυπησω κατι για να δω αν υπαρχει μαυρο μελανι και τυπωνε μια χαρα!!Γιατι ομως οταν παω να εκτυπωσω κατι πο το ιντερνετ ακυρωνεται και δεν με αφηνει???Τι να κάνω???Service???
Μπορείς να δοκιμάσεις την λύση που παρουσιάζεται εδώ.
Εναλλακτικά, δες μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τα μεγέθη σελίδας, π.χ. Α4 & Letter. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.
Έλεγξε επίσης την συνδεσιμότητα των καλωδίων μεταξύ του PC και του εκτυπωτή, ότι έχεις όλα τα τελευταία drivers, και ότι δεν υπάρχουν conflicts.
Υπάρχει επίσης περίπτωση να παρακάμπτεται κάποιο βήμα κατά την εκτύπωση.

Διαφορετικά ίσως η λύση να είναι το service, αλλά ως τελευταία περίπτωση αυτό.

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Thu Sep 07, 2017 1:37 pm
by Fairtale
Κι εγώ έχω ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου. Ενώ έχω και μαύρο κι έγχρωμο μελάνι, όταν πάω να εκτυπώσω έγχρωμη φωτοτυπία, μου αναβοσβήνει το φωτάκι ως ένδειξη ότι δεν έχω μελάνι και την εκτυπώνει ασπρόμαυρη. :/

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Fri Sep 08, 2017 1:35 am
by Georgilakis Antonios
Fairtale wrote:Κι εγώ έχω ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου. Ενώ έχω και μαύρο κι έγχρωμο μελάνι, όταν πάω να εκτυπώσω έγχρωμη φωτοτυπία, μου αναβοσβήνει το φωτάκι ως ένδειξη ότι δεν έχω μελάνι και την εκτυπώνει ασπρόμαυρη. :/
Βεβαιώσου ότι το δοχείο δεν είναι πράγματι άδειο. Εναλλακτικά δες αν οι επαφές του είναι σε καλή κατάσταση και πατάνε καλά στην υποδοχή (χωρίς να τις αγγίξεις!), μαζί με το ίδιο το δοχείο. Διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να προμηθευτείς καινούργιο.

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Fri Sep 08, 2017 6:01 pm
by Fairtale
Ευχαριστώ Antonie για την απάντηση. Όχι, δεν είναι άδειο, το έχω ελέγξει. Μάλλον τα έχει «φάει τα ψωμιά του» και θα χρειαστεί να πάρω άλλο. Κι αυτή τη φορά, μάλλον θα προτιμήσω κάποιον χωρίς μελάνι. Έχεις μηπως να προτείνεις κανένα μοντέλο; :)

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Sep 10, 2017 1:56 am
by Georgilakis Antonios
Fairtale wrote:Ευχαριστώ Antonie για την απάντηση. Όχι, δεν είναι άδειο, το έχω ελέγξει. Μάλλον τα έχει «φάει τα ψωμιά του» και θα χρειαστεί να πάρω άλλο. Κι αυτή τη φορά, μάλλον θα προτιμήσω κάποιον χωρίς μελάνι. Έχεις μηπως να προτείνεις κανένα μοντέλο; :)
Εγώ προσωπικά έχω έναν HP Photosmart εδώ και περίπου 10 χρόνια χωρίς να έχει εμφανίσει καμία βλάβη μέχρι τώρα, και με κανονική χρήση. Επομένως, αν θες να κινηθείς προς HP, εγώ προσωπικά θα έλεγα ΟΚ και με το παραπάνω.

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Sep 10, 2017 3:40 am
by pgetsos
Προσωπικα δε συνιστω HP για το τραγικο support της. Το εχω χρειαστει τα τελευταια 5 χρονια 4 φορες σε "επαγγελματικους" εκτυπωτες (ακριβους consumer δλδ :-p) και ηταν τραγικο καθε φορα

Με Canon ειχα μεγαλυτερη επιτυχια...

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Sep 10, 2017 12:13 pm
by Georgilakis Antonios
Οι programmers δεν χρειάζονται support ρε. :-D

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Sep 10, 2017 2:29 pm
by pgetsos
Ηταν θεμα υλικου, ηταν αδυνατο να βοηθησω :lol:

Re: Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει ο εκτυπωτής μου.

Posted: Sun Sep 10, 2017 5:02 pm
by Fairtale
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Μάλλον προς HP λέω κι εγώ να κινηθώ. Το θέλω για προσωπική χρήση (συχνή) και HP, μπορώ να βρω σε διάφορες τιμές. Ελπίζω pgetso, να μη χρειαστώ το support τους. ;) :lol: