Page 1 of 18

να γκρινιάξω??

Posted: Thu Jun 29, 2006 7:31 pm
by lumenintervalum
θα γκρινιάξω!!!

Μ έχουν κουράσει οι κομματικές συζητήσεις που είναι το βασικό θέμα τον τελευταίο καιρό.. Συζητάμε για το ποιος ευθύνεται για τη φύλαξη των κτιρίου, για την κατάληψη, για τη "λάσπη" που πετάει ο ένας στον άλλο, για το ποιος φταίει για το ένα και το ποιος φταίει για το άλλο, και πώς το εννοούμε όταν λέμε την τάδε ή τη δείνα λέξη ή έκφραση και ποιος παίρνει προσωπικά αυτά που διαβάζει και γιατί νιώθει οτι θίγεται ..Α!και να μην ξεχάσω για όλα φταίνε οι διαχειριστές..

ΟΥΦ!!!Έλεος πια!!!κρίμα που η συμμετοχή των αρκετών νέων μελών της τελευταίας περιόδου δεν εμπλουτίζει άλλα threads του forum που θα παρέχουν περισσότερες γνώσεις/ειδήσεις τεχνολογικές και μη.. Είναι βέβαια εξαιρετικής σοβαρότητας το θέμα της κατάληψης, των βανδαλισμών και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες-με έχει απογοητεύσει και εξοργίσει κι εμένα ιδιαίτερα-, όμως υπάρχουν κι άλλα θέματα που παρουσιάζουν σχετικό ενδιαφέρον (ελάχιστα παραδείγματα η ανακοίνωση συνεργασίας intracom & sistema, λεπτομέρειες εδώ, και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της google, λεπτομέρειες εδώ) τα οποία έχουμε πλήρως αγνοήσει.

"Για όλα φταίνε οι γκόμενες
οι πρώην και οι επόμενες
ανώνυμες και επώνυμες και γενικώς" που λέει και το τραγουδάκι

Posted: Thu Jun 29, 2006 7:41 pm
by tsilochr
εγω πιο πολύ λυπάμαι που τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις έχουν σαρώσει τα πάντα γύρω από την πανεπιστημιακή λειτουργία, μαζί και το venus.

ΟΚ, πλέον δεν είμαι ΤΟ ενεργό μέλος αλλά το να βλέπω νέα μέλη με username prasinofrouros κοκ να μπαίνουν μόνο και μόνο για να μιλήσουν για τα κομματικά, με στενοχωρεί.

Στην τελική, άποψη μου πάντα, αυτό είναι ένα φοιτητικό forum το οποίο θα έπρεπε να διακρίνεται επίσης και από την ανεμελιά και το χαβαλέ που διακρίνει την ηλικία μας. Όμως φέτος δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για το μουντιάλ και σιγά σιγά προσπαθούμε να γράψουμε για τις διακοπές.

Θα γκρινιάξω κι εγώ, πριν από 1-2 χρόνια το off-topic πετούσε, τώρα έχει πέσει πολύ σοβαρότης νομίζω

Posted: Thu Jun 29, 2006 9:06 pm
by The Punisher
Για να ανεβαίνουμε σιγά σιγά λέω εγώ...ακι αφού κραξουμε στα ανάλογα threads (Κατάληψη κλπ), να έρθουμε offtopic και "Άλλα Ψυχαγωγικά Θέματα" μεριά...και να νιώσουμε πως είναι καλοκαιράκι !!!

Έτσι ? ? ?

Posted: Thu Jun 29, 2006 9:50 pm
by Einherjar
Τι να γίνει ρε παιδιά... η επικαιρότητα είναι πολύ έντονη και μας απορροφά :-D

Posted: Thu Jun 29, 2006 10:06 pm
by lumenintervalum
ξέχασα να πώ ότι για όλα φταίνε και οι admin!!

Δε θέλω να εστιάσω αποκλειστικά στην ενότητα off topic. Ούτε να πω ότι δεν είναι λογική η όλη συζήτηση για την κατάσταση..Παράλογο είναι που οι συζητήσεις ξεκινάνε κανονικά και καταλήγουν σε κομματικές αντιπαραθέσεις σε χρόνο dt!!

Posted: Thu Jun 29, 2006 10:20 pm
by Einherjar
lumenintervalum wrote:ξέχασα να πώ ότι για όλα φταίνε και οι admin!!
Βασικά το ανέφερες παραπάνω :-D

Posted: Thu Jun 29, 2006 10:22 pm
by P3
lumenintervalum wrote:ξέχασα να πώ ότι για όλα φταίνε και οι admin!!

Όντως αυτό είχαμε καιρό να το αναφέρουμε!!!

Posted: Thu Jun 29, 2006 10:33 pm
by lumenintervalum
Einherjar wrote:
lumenintervalum wrote:ξέχασα να πώ ότι για όλα φταίνε και οι admin!!
Βασικά το ανέφερες παραπάνω :-D

εννοούσα του forum όχι του cslab ;) ;)

Posted: Thu Jun 29, 2006 11:52 pm
by tsilochr
για το μελάνι των εκτυπωτών κανείς?

Posted: Fri Jun 30, 2006 12:14 am
by xrokos
Όχι και των cslabs φταίνε.Αυτή την πόρτα στον 2ο που έτριζε θέλει λάδωμα πάλι από την αχρηστία.Και πηγαίνετε να ανοίγετε κανένα παράθυρο να αερίζονται τα pcia.Αντε μπραβο, μην τα θυμηθούμε πάλι!!! :lol:

Posted: Fri Jun 30, 2006 12:33 am
by Theofaman
xrokos wrote:Όχι και των cslabs φταίνε.Αυτή την πόρτα στον 2ο που έτριζε θέλει λάδωμα πάλι από την αχρηστία.Και πηγαίνετε να ανοίγετε κανένα παράθυρο να αερίζονται τα pcia.Αντε μπραβο, μην τα θυμηθούμε πάλι!!! :lol:


Θρυλική πόρτα αυτή ImageImageImage

Posted: Fri Jun 30, 2006 8:22 am
by tsilochr
χωρίς πλάκα, για αυτήν την πόρτα κάποτε είχε ειπωθεί ότι θα έπρεπε να την είχαμε λαδώσει. LOL

ΥΓ. Λείπει νομίζω η μορφή του θρυλικού Semis19

Posted: Fri Jun 30, 2006 11:59 am
by lumenintervalum
το ωραίο είναι ότι ήρθαν 4 για να τη λαδώσουν!!lol
(τουλάχιστον έτσι έμαθα)

Posted: Fri Jun 30, 2006 3:09 pm
by dimitra
Αυτό μου θυμίζει κάτι από ανέκδοτο του στυλ "Πόσοι φοιτητές της πληροφορικής χρειάζονται για να λαδώσουν μια πόρτα;;;" :-D :lol: :lol:

Posted: Fri Jun 30, 2006 3:53 pm
by Swtos
Ρε παιδια, η πορτα εχει λαδωθει εδω και καιρό.(απο καποιους γνωστούς-αγνωστους :-D ) Με λυπει παντως το γεγονός γιατι εδω και τεσσερα χρονια την ακουγα να τριζει, ηταν το σημα κατατεθεν του εργαστηριου οπως και να το κανουμε... :)

Posted: Fri Jun 30, 2006 4:39 pm
by sofia_bonny
:shock: Μας λαδώσανε την θρυλική πόρτα?
Ε, όχι ρε παιδιά!!! Λίγος σεβασμος στην παράδοση! :-p

Posted: Fri Jun 30, 2006 9:56 pm
by tsilochr
εδώ δεν είναι που γρινιάζουμε? ε, λοιπόν θα γκρινιάξω κι άλλο.

Λοιπόν παίδες, πρέπει να γίνει κάτι με αυτήν την ιστορία των εμφανίσεων των δημοσεύσεων όταν μπαίνω στο venus.
Αυτό το link "δημοσιεύσεις απο την τελευταία σας σύνδεση" δεν παίζει. Όλο χάνω posts. Κι επίσης δεν παίζει αυτό το rss (ή δεν ξέρω εγώ να το χρησιμοποιώ).

Νεκ, πολύ καλά κατάλαβες, αναφέρομαι στο κουμπάκι. Βάλτε ρε σεις λενα link να φέρνει έστω τις δημοσιεύσεις της τρέχουσας ημέρας.

Posted: Fri Jun 30, 2006 10:22 pm
by Einherjar
Πρέπει να μλαθεις να συμβαδίζεις με την τεχνολογία... το μέλλον είναι στα feeds! Μάθε τα... and that's an order! Μη ξανακούσω για το κουμπάκι :lol:

Posted: Fri Jun 30, 2006 11:48 pm
by lumenintervalum
θα μας φτιάξεις κι ένα tutorial??:P

Posted: Sat Jul 01, 2006 3:13 am
by Tomahawk
Εμενα παντως τα feeds του Venus ,και ειδικα αυτου, μου δουλευουν εξαιρετικα καλα.

Lumen tutorial για feeds?

Posted: Sat Jul 01, 2006 9:08 am
by tsilochr
tomy από το browser τα βλέπεις ή έχεις άλλο s/w που μαζεύει τα feeds και στα δίνει ομαδοποιημένα?

Δώσε κανένα hint για έτοιμη και δοκιμασμένη λύση!

Posted: Sat Jul 01, 2006 10:47 am
by AnINffected
lumenintervalum wrote:Μ έχουν κουράσει οι κομματικές συζητήσεις που είναι το βασικό θέμα τον τελευταίο καιρό.. Συζητάμε για το ποιος ευθύνεται για τη φύλαξη των κτιρίου, για την κατάληψη, για τη "λάσπη" που πετάει ο ένας στον άλλο, για το ποιος φταίει για το ένα και το ποιος φταίει για το άλλο, και πώς το εννοούμε όταν λέμε την τάδε ή τη δείνα λέξη ή έκφραση και ποιος παίρνει προσωπικά αυτά που διαβάζει και γιατί νιώθει οτι θίγεται ..Α!και να μην ξεχάσω για όλα φταίνε οι διαχειριστές..

Σε πολλά από αυτά που λες αναγνωρίζω και δικές μου βλακείες.Έχεις δίκιο απλώς δεν άντεχα να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι χωρίς να με ξέρουν.
Τί λες, είπαν και για τους admins, είπαν και για τους mods, όλα σβάρνα τα πήραν!Άσε, κοντεύω να ξεχάσω οτί είμαι φοιτητής Πληροφορικής.Νοιώθω σαν να είμαι στη Βουλή πια.

lumenintervalum wrote:ΟΥΦ!!!Έλεος πια!!!κρίμα που η συμμετοχή των αρκετών νέων μελών της τελευταίας περιόδου δεν εμπλουτίζει άλλα threads του forum που θα παρέχουν περισσότερες γνώσεις/ειδήσεις τεχνολογικές και μη.. Είναι βέβαια εξαιρετικής σοβαρότητας το θέμα της κατάληψης, των βανδαλισμών και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες-με έχει απογοητεύσει και εξοργίσει κι εμένα ιδιαίτερα-, όμως υπάρχουν κι άλλα θέματα που παρουσιάζουν σχετικό ενδιαφέρον (ελάχιστα παραδείγματα η ανακοίνωση συνεργασίας intracom & sistema, λεπτομέρειες εδώ, και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της google, λεπτομέρειες εδώ) τα οποία έχουμε πλήρως αγνοήσει.

Άσ'τα, 3 χρόνια τώρα είχαμε περί τους 30 ενεργούς χρήστες, τωρα ξαφνικά όλοι "ενδιαφέρονται".Μόνο για ένα section του forum όμως.
Όταν τελειώσει αυτή η υπόθεση, μη τους είδατε, μη τους ακούσατε...
Εντάξει, για να μη γίνομαι και άδικος, πρέπει να υπάρχουν και εξαιρέσεις και να μην το έχω προσέξει.Πάντως ο κανόνας αυτός είναι.

Τεσπά, σταματάω εδώ γιατί το θέμα είναι να ξεχαστούμε λίγο.
Τα σκέφτομαι και κοντεύω να.... :-&

tsilochr wrote:Νεκ, πολύ καλά κατάλαβες, αναφέρομαι στο κουμπάκι. Βάλτε ρε σεις λενα link να φέρνει έστω τις δημοσιεύσεις της τρέχουσας ημέρας.

Γκρίνιαξε παιδί μου, βγάλε τ'απωθημένα σου :-D

Μπορείς να το κάνεις και από το κουμπάκι που έχει ο Firefox (μήπως θα έπρεπε να λέμε "η" Firefox? Επειδή είναι αλεπού βρε παιδιά!Α-χα καλό ε; )
Το ψηλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι. ;)

Einherjar wrote:Πρέπει να μλαθεις να συμβαδίζεις με την τεχνολογία... το μέλλον είναι στα feeds! Μάθε τα... and that's an order! Μη ξανακούσω για το κουμπάκι

:smt046
Μην αρχίσω να μιλάω και'γώ για τους σαδιστές τους Admins!!!!Αρκετά απωθημένα σας έχω τόσα χρόνια!!!! :-D :-p :-p :-p :twisted:
Έχει δίκιο πάντως, τα Feeds είναι το μέλλον :)

updated

tsilochr wrote:tomy από το browser τα βλέπεις ή έχεις άλλο s/w που μαζεύει τα feeds και στα δίνει ομαδοποιημένα?

Δώσε κανένα hint για έτοιμη και δοκιμασμένη λύση!

Απλώς όποτε μια σελίδα έχει feed, εμφανίζεται ενα πορτοκαλί κουμπάκι κάτω δεξιά στην Πύρινη Αλεπού.Κάνεις κλίκ σε αυτό και πατάς subscribe to feed... και μετά όποτε θες να δείς το feed κάνεις κλίκ στο "Latest Headlines" κάτω από την Address Bar.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο ανεξάρτητο προγραμματάκι.Εγώ έχω τον Omea Reader και είναι μιά χαρά.