Page 1 of 6

Παρατσούκλια..

Posted: Sat Oct 09, 2004 11:28 am
by tiki-tak
Πώς εμπνευστήκατε το ψευδωνυμό σας , πώς επιλέξατε την ταυτότητα σας στο φορουμ??!!


το δικό μου το έβγαλα για να θυμάμαι τους ήχους του ρολογιου όταν
τα παντα γύρω μου είναι ήσυχα και γαλήνια..

:smile:

Posted: Sat Oct 09, 2004 3:52 pm
by alexo
Εγώ έκοψα το 1ο συνθετικό του επιθέτου μου ...όπως με φωνάζουν οι άλλοι δηλαδή ...
@lexo-πουλος :smt080

Posted: Sat Oct 09, 2004 6:15 pm
by theo_
alexo φαντάζεσαι να κρατούσες για nickname το άλλο συνθετικό...!! :) :lol: :lol:

πάντως κάπως έτσι βγήκε κ το δικό μου! με λένε θοδωρή .. ε στα αγγλικά theodore ... η συνέχεια δεν θέλει ούτε φαντασία ούτε μυαλό!!

χρειάζεται να αλλάξω nickaname ή μου φαίνεται..? :???:

Posted: Sat Oct 09, 2004 7:21 pm
by jimmyD
καλύτερα όχι γιατί μετά πρέπει να αλλάξω και εγώ

Posted: Sat Oct 09, 2004 8:16 pm
by HdkiLLeR
Όταν ξεκίνησα να παίζω με τους πρώτους HDDs έπεσε στα χέρια μου ο κώδικας του θρυλικού vrii CIH(για όσους δεν γνωρίζουν απλά ήταν ένα vrii το οποίο κατέστραφε bios,hdd,κλπ προσπαθούσε δηλαδή). Ε δεν ήθελα και πολλά έκανα παραλαγές και ξεκίνησα τα test...σε εμένα φυσικά...Την περίοδο αυτή('96) προτωπήρα και modem οπότε τότε για nick κράτησα αυτό, στο irc κυρίως.

Posted: Sat Oct 09, 2004 11:21 pm
by TaRaNTuLa
Εμένα (καθότι γνωρίζετε το πάθος που με διακατέχει για τα αυτοκίνητα) προέρχεται από τον οίκο βελτίωσης αυτοκινήτων Tarantula Autosport.Βασικά το nick αυτό το έχω από άλλο forum εδώ και καιρό και είπα να μην το αλλάξω....Έχω και μπλούζα του εν λόγω μαγαζιού-συνεργείου.Όσοι με ξέρουν θα την έχουν δει.Για να μη νομίζετε έχω κανά κόλλημα με τις αράχνες.... :-D


Υ.Γ. Είχα να μπω 2 μέρες εξαιτίας προβλήματος και είδα αλλαγές...Νέα emoticons!!! :smt023

Posted: Sat Oct 09, 2004 11:42 pm
by semis19
To δικό μου είναι ένας συγκερασμός πραγμάτων ... semis19
α) semis -> μου το κολλήσανε από μικρός δίχως αιτία και αφορμή το όνομά μου είναι Σωτήρης :shock: :shock: κοινώς άσχετο το semis (εκτός του σ!) αλλά semis, semis, semis τελικά μου έμεινε και τώρα έτσι με φωνάζουνε ... (ευτυχώς όχι και όλοι!)
υγ -> υπάρχει σενάριο τρελό να είναι το Σωτήρης σε μια αυστραλιανή διάλεκτο!!!
β) 19 -> όλοι έχουμε αγαπημένους αιρθμούς είτε γιατί τους γουστάρουμε είτε γιατί μας θυμήζουν πράγματα σημαντικά είτε για γούρι κτλ κτλ εγώ για ένα συνδυασμό των παραπάνω διαλέγω το 19 ... (μου αρέσει και το 10 ...) :cool:

Posted: Sun Oct 10, 2004 3:05 am
by shuma-cher
Εμένα πάλι μου το κόλλησε ένας φίλος μου θέλοντας να με <<δουλέψει>> για το ασημένιο βέλος μου (kia shuma) και τις οδηγικές μου ικανότητες(-cher).Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω δεν έχει καμία δόση υπερβολής \:D/ :smt036 :smt079
Πάντως στους διαδρόμους της σχολής κάποιοι από εσάς με προσφωνείτε αλλιώς :bigsmurf: :smt074

Posted: Mon Oct 11, 2004 1:49 pm
by Einherjar
Einherjar είναι η elite των πολεμιστών της Βορειοευρωπαϊκής μυθολογίας (Νορμανδικής). Όταν οι πολεμιστές πεθαίναν στο παιδίο της μάχης, οι Βαλκυρίες (Valkyrja) - θεότητες - οδηγούσαν αυτούς που είχαν ξεχωρίσει για την τόλμη και την γενναιότητά τους, τους Einherjar στην Βαλχάλα (Valhalla), που ήταν η μεγαλύτερη και ομορφότερη αίθουσα στο παλάτι των θεών, μια αίθουσα αναμονής και εξάσκησης πολεμικών τεχνών. Ο λόγος αυτής της προετοιμασίας ήταν ότι οι Einherjar θα έπαιρναν μέρος στην τελευταία μάχη του κόσμου, στο Ragnarok γνωστο και ως Doom of Gods. Πριν το Ragnarok, στην γη θα επικρατούσε διαρκής χειμώνας για 3 χρόνια, κάτι που θα αφάνιζε το ανθρώπινο γένος. Η τελευταία μάχη θα γινόταν μεταξύ του καλού και του κακού, των οποίων θα ηγούνταν ο Odin και ο Loki αντίστοιχα. Στο πλευρό του Odin θα ήταν οι Einherjar και οι υπόλοιποι θεοί. Από αυτή την μάχη το σύμπαν θα καταστρεφόταν και θα δημιουργείτο ένας νέος κόσμος αγάπης και αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και θεών.

Posted: Mon Oct 11, 2004 4:14 pm
by dimitra
Εγώ τι να πω;;;Εγώ την πάτησα όταν μπήκα στο forum δεν είχα πάρει είδηση πως αυτό που έγραφα θα ήταν και το nick μου :oops: και αρχικά ήταν ολόκληρο το ονοματεπώνυμο. Όταν αντιλήφθηκα ότι αυτό θα ήταν και το nick ζήτησα σε έναν από τους administrator και αν θυμάμαι πρέπει να είναι ο ακριβώς απο πάνω να μου το αλλάξει αλλά εκείνη την ώρα δεν υπήρχε χρόνος για σκέψη και έτσι έμεινε αυτό.Κρίμα γιατί είχα πιο εμπνευσμένο απ'αυτό που είχε και κάποιο νόημα αλλά...too late!!!!

Posted: Mon Oct 11, 2004 8:00 pm
by P3
Εμένα είναι μια περιεργη συντομογραφία του επωνύμου μου που μου το κόλλησε ένας συμμαθητής μου στο λύκειο όταν έψαχνε ένα τρόπο να με γράψει στο κινητό του και να με ξεχωρίσει από άλλους συνονόματούς μου.

Πετρής = Ρ3 δηλ -> Ρ=Πε (στα γαλλικά) 3=τρής (τρεις κανονικα!)

Posted: Mon Oct 11, 2004 9:01 pm
by lumenintervalum
το δικό μου θυμάμαι ότι ήταν 1999 και ήθελα να φτιάξω email όταν πρωτοείχα βάλει Internet..δεν ήξερα τι να βάλω, δεν ήθελα να βάλω το όνομά μου κι επειδή εκείνη την περίοδο γενικότερα έτρωγα κάτι τρελές φλασιές και γενικά πολλά πράγματα άλλαζαν στη ζωή μου, αποφάσισα να βάλω το Lumen Intervallum (που στα λατινικά σημαίνει φως που υπάρχει ανάμεσα). Ουσιαστικά για μένα δείχνει τις "φλασιές" που έφαγα τότε και απλά μου θυμίζει εκείνη την περίδο της ζωής μου (3η λυκείου-μπλιαχ!!).
Α! Επειδή δεν ξέρω λατινικά, το έγραψα με λάθος ορθογραφία!! :smile:

Posted: Mon Oct 11, 2004 9:30 pm
by semis19
Εμένα είναι μια περιεργη συντομογραφία του επωνύμου μου που μου το κόλλησε ένας συμμαθητής μου στο λύκειο όταν έψαχνε ένα τρόπο να με γράψει στο κινητό του και να με ξεχωρίσει από άλλους συνονόματούς μου.
Εγώ νόμιζα (και προφανώς όσοι δε σε γνωρίζουν p3) ότι εμπνεύστηκες από τον κωδικό της σχολής ... :???: :???: ;) (αλλά μέσα μου δε μπορούσα να βρω άλλο συνδυασμό ... το είχα μια απορία!)

Posted: Mon Oct 11, 2004 11:17 pm
by Ganther
Εγω εβλεπα friends και σερφαρα, και ειδα οτι πρεπει να βαλω ψευδωνυμο, και επειδη ο Γκανθερ ειναι θεος, το εβαλα. Απλα...

Posted: Tue Oct 12, 2004 2:42 pm
by P3
Moderated by P3
Μέρος της συζήτησεις μεταφέρθηκε στο Όμορφες Υπάρξεις σε Τηλεοπτικές Σειρές

Posted: Tue Oct 12, 2004 11:30 pm
by Ethel
Μου κόλλησε από βιβλίο, και συγκεκριμένα από το "Τούρινγκ, μαθήματα αγάπης" του Παπαδημητρίου. Η Ethel είναι ηρωίδα του βιβλίου

Posted: Wed Oct 13, 2004 12:07 pm
by semika
dimitra wrote:Εγώ την πάτησα όταν μπήκα στο forum δεν είχα πάρει είδηση πως αυτό που έγραφα θα ήταν και το nick μου :oops: και αρχικά ήταν ολόκληρο το ονοματεπώνυμο
Και με παρέσυρες και μένα :oops: :oops: :oops: .
Ας είναι καλά ο hdkiller :smile: .

lumenintervalum πάντα το είχα απορία :smile:

semis19 νόμιζα πως είμασταν συνονόματοι.

Το δικό μου nickname βγαίνει από το "χαϊδευτικό" του ονόματός μου (Σέμη). Ετσι με φωνάζουν οι πολύ-δικοί μου άνθρωποι.

Posted: Wed Oct 13, 2004 12:21 pm
by lumenintervalum
Πλάκα πλάκα κι εγώ νόμιζα ότι semis και semika είναι το ίδιο όνομα, φύλο κτλ!!!Nice name παρεπιπτόντως!!

Posted: Sun Oct 17, 2004 3:46 am
by Vasilis
Εγώ την πάτησα όπως και οι προηγούμενοι. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω. Αν το άλλαζα θα ήμουν μεταξύ του agou36 και το blackjack. Μπορώ να το αλλάξω?

Posted: Sun Oct 17, 2004 11:46 am
by Ethel
Στείλε Pm σε hdkiller ή einherjar. Aν και τώρα σε συνηθίσαμε έτσι....

Posted: Sat Oct 30, 2004 3:22 am
by Vasilis
ε τότε άστο βρε παιδί μου αν με συνηθίσατε. Δεν τρέχει και τίποτα!!! :lol: Άλλωστε είναι και πολύ καλλιτεχνικό....Α ρε πρόβλημα που έχω.... :cool:

Posted: Tue Apr 12, 2005 2:55 pm
by Major
Τι ξέθαψα πάλι...
Γράφω κάπως καθυστερημένα 6 μήνες νομίζω και κάτι ψιλά.Βασικά δε βρήκα τίποτα ψυχαγωγικό να γράψω και είπα να πω και εγώ για το nickname μου.

Όλα ξεκίνησαν ένα ωραίο πρωινό του οκτωβρίου 2001 όταν ήμουν στο 1ο έτος(καταλαβαίνετε και τι έτος είμαι) όταν είχαμε κάβουρα - java(αξέχαστη εποχή!!!). έλεγε τα κουφά του ο jc και κάποια στιγμή λέει κάτι για να γραφτούμε στο majordomo@aueb.gr(καλά μην κάνετε link) για να μπούμε στη λίστα του μαθήματος(όχι e-class και φλωριές). Από τότε μας κόλλησε η λ@λ@κία majordomo και majordomo. Μετά πάνω στην κουβέντα με ρώταγαν "ρε συ γράφτηκες στη λίστα του μαθήματος?"
Κλασσική απάντηση από εμέ "- Άσε ρε συ βαριέμαι, έχουμε καιρό"
Μέρα με τη μέρα κάτι ο PaP, κάτι o semis19, κάτι o botswell συνέβαλαν στην καθιέρωση του σκέτου πλέον Major.Και καλά ότι δεν γραφόμουν επειδή εγώ ήμουν ο ίδιος ο majodomo (σαν να ήταν υπαρκτό πρόσωπο, κοινώς βλακείες να περνά η ώρα)που από τότε μου άρεσε πολύ σα τίτλος και έπειτα το καθιέρωσα γενικά σα login.

Υ.Γ φίλε semis έπρεπε να βάλεις gonidis και το ξέρεις...