Ασφάλεια λογισμικού: University Challenge

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
User avatar
dds
bit level
bit level
Posts: 31
Joined: Tue May 02, 2006 3:07 pm
Academic status: Professor
Gender:
Location: Αθήνα
Contact:

Ασφάλεια λογισμικού: University Challenge

Post by dds » Fri May 25, 2012 9:35 am

Στα πλαίσια του συνεδρίου OWASP AppSec Research 2012 που θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα τον Ιούλιο, διοργανώνεται το "University Challenge", ένας πρωτότυπος διαγωνισμός όπου ομάδες φοιτητών διαγωνίζονται στον εντοπισμό αδυναμιών ασφάλειας αλλά και στην προστασία ευάλωτων εφαρμογών. Στο διαγωνισμό αυτό ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Λάρισας και το ΤΕΙ Μακεδονίας ενώ αναμένονται και ομάδες από το εξωτερικό. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό είναι εντελώς δωρεάν στους φοιτητές και τα πλεονεκτήματα πολλαπλά:
  • Ευκαιρία συμμετοχής σε διεθνή διαγωνισμό με αντιπάλους από όλο τον κόσμο, βάσει εκπαιδευτικών σεναρίων που έχουν δημιουργήσει ειδικοί στο
    χώρο της ασφάλειας.
  • Πλούσια δώρα για τις 3 πρώτες ομάδες.
  • Προτεραιότητα συνέντευξης στην ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρία Cigital (Cigital Recruiting Event). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cigital θα φέρει στην Αθήνα ειδικά για το συνέδριο τον Director of Talent Acquisition στην Ευρώπη!
  • Ειδική έκπτωση για την εγγραφή στο συνέδριο (επιπλέον της έκπτωσης που δικαιούνται όλοι οι φοιτητές).
  • Φαΐ, καφές και αναψυκτικά για όλους.
Το University Challenge θα διαξαχθεί στις 10 και 11 Ιουλίου στους χώρους του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ ενώ οι ομιλίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στις 12 και 13 Ιουλίου. Έτσι όσοι φοιτητές επιλέξουν να εγγραφούν στο συνέδριο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες χωρίς πρόβλημα. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και οδηγίες εγγραφής μπορείτε να βρείτε εδώ.
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”