TEDxAUEB 2014 - Emerging Paths

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
Feth
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 263
Joined: Fri Apr 24, 2009 5:51 pm
Academic status: 4th year
Gender:
Location: Γλυφάδα, Αθήνα
Contact:

TEDxAUEB 2014 - Emerging Paths

Post by Feth » Thu Jan 30, 2014 11:30 am

Image

The theme of the second TEDx event at our university is “Emerging Paths”.
Our theme is connected to the previous theme, “Redefining Reality”. A new path emerges, after all kinds of changes and as long as each and everyone of us, redefine their personal reality. Since it reflects the mentality of all the members of our team, the mentality of challenging our viewpoints and creating the paths we want to be part of, it became our theme.

In the difficult circumstances of our environment, it is really difficult for the young generation to believe that we can keep dreaming and only see the positive side of life. So, it is exactly this message that we want to promote. That no matter how bad things are, it’s up to you to see opportunities and challenges, rather than obstacles and problems and act, instead of being a passive observer.

We choose emerging paths of a redefined reality, inspiring and motivating the youth, to form our future. By abandoning stereotypes and perceptions of the past, turning ideas into action, into paths. New, emerging paths.

* There is nothing more powerful than an idea whose time has come.
Διοργανώνουμε φέτος για 2η χρονιά το TEDxAUEB, με θέμα "Emerging Paths". Για όσους δεν το γνωρίζουν, είμαστε το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που έκανε ένα TEDx University Event, άρα σε μία πολύ ευχάριστη, αλλά και δύσκολη, θέση όπου πρέπει να κινητοποιήσουμε, να εμπνεύσουμε και να δώσουμε έναυσμα για αντίστοιχα events και στα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας!

Η προσπάθεια είναι από φοιτητές του ΟΠΑ (τόσο σε οργάνωση όσο και σε εθελοντές) και οφείλεται στη συνεργασία ατόμων από πολλά διαφορετικά τμήματα του πανεπιστημίου, το οποίο και μας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Website - http://2014.tedxaueb.com
Tickets - https://www.eventora.com/en/Events/tedxaueb-2014-1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε είτε να μου στείλετε απευθείας ένα PM, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την αντίστοιχη φόρμα στο site.
Image
Facebook Profile
God is Real, unless declared Integer.
User avatar
cypher
Venus Former Team Member
Posts: 6207
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:12 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: TEDxAUEB 2014 - Emerging Paths

Post by cypher » Thu Jan 30, 2014 11:47 am

Γιατί κοστίζει; Και μάλιστα 15 ευρώ για φοιτητές. Θα είχε νόημα ως οργάνωση πανεπιστημιου να είναι δωρεάν για να έρθουν οσο περισσότεροι φοιτητές γίνεται και να ασχοληθούν παραπάνω. Πληρώνετε τους ομιλητές; Το Ted δεν χρηματοδοτεί τίποτα;
ImageImageImageImageImageImageImage
User avatar
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 397
Joined: Wed Sep 21, 2011 8:22 pm
Academic status: 3rd year
Gender:
Location: SomeWhere

Re: TEDxAUEB 2014 - Emerging Paths

Post by rexes » Thu Jan 30, 2014 12:50 pm

cypher wrote:Γιατί κοστίζει; Και μάλιστα 15 ευρώ για φοιτητές. Θα είχε νόημα ως οργάνωση πανεπιστημιου να είναι δωρεάν για να έρθουν οσο περισσότεροι φοιτητές γίνεται και να ασχοληθούν παραπάνω. Πληρώνετε τους ομιλητές; Το Ted δεν χρηματοδοτεί τίποτα;
Aν κρίνω από την περσινή μου εμπειρία, μάλλον οι χορηγοί δεν ήταν και τόσο "χορηγοί" ώστε να φτάσουν να είναι τόσο υψηλές οι τιμές!
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Feth
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 263
Joined: Fri Apr 24, 2009 5:51 pm
Academic status: 4th year
Gender:
Location: Γλυφάδα, Αθήνα
Contact:

Re: TEDxAUEB 2014 - Emerging Paths

Post by Feth » Thu Jan 30, 2014 2:15 pm

Το TED δεν χρηματοδοτεί, ούτως ή άλλως τα TEDx είναι ανεξάρτητες οργανώσεις και δεν σχετίζονται με τον κεντρικό οργανισμό. Οι ομιλητές επίσης δεν πληρώνονται για την ομιλία τους.

Expenses είναι τα μεταφορικά ομιλητών από το εξωτερικό, τα γεύματα κατά τη διάρκεια του Event, ο χώρος, τα logistics, τα αναλώσιμα, η παραγωγή γενικότερα. Το TED δεν αφήνει να κάνεις ένα event δωρεάν και με αρκετό σκεπτικό από πίσω. Νόημα ενός τέτοιου event είναι να πας επειδή το θες, επειδή θες να δώσεις και να πάρεις πράγματα. Όταν δεν χρειάζεται να πληρώσω για κάτι δεν νιώθω κάποιο commitment, μπορεί τελικά να κάτσω σπίτι μου επειδή άλλαξα γνώμη.

Επίσης, στην περίπτωση που κάποιος όντως έχει σοβαρό λόγο να μην μπορεί να πληρώσει το εισιτήριο, υπάρχει η επιλογή να κάνει αίτηση για free ticket λέγοντας το λόγο του, όπως θα δείτε στο Eventora page.

Η λογική είναι ότι αν θες να δεις τις ομιλίες χωρίς expenses, τις βλέπεις από το σπίτι σου όταν βγουν, έχεις την επιλογή. Άρα το content του event είναι δωρεάν από κάθε άποψη. Το event experience όμως έχει κόστος γιατί έχει πάρα πολλά έξοδα από πίσω.
Image
Facebook Profile
God is Real, unless declared Integer.
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”