[Παλιό] Comdex Greece 2004: 4-7 Νοεμβρίου

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
User avatar
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1363
Joined: Fri Mar 12, 2004 2:00 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: A Galaxy Far, Far Away
Contact:

[Παλιό] Comdex Greece 2004: 4-7 Νοεμβρίου

Post by mikem4600 » Wed May 05, 2004 11:21 am

"Η COMDEX είναι η παγκόσμια αγορά Πληροφορικής που φέρνει σε επαφή την τεχνολογία με τους αγοραστές και πωλητές σε ηλεκτρονικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Συνεχίζοντας την παγκόσμια επέκτασή της και επιρροή, η COMDEX τελειοποιεί παράλληλα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία: διαχωρίζει τους διάφορους κλάδους και φέρνει τα πάντα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, από τον εκθεσιακό χώρο μέχρι το περιεχόμενο των συνεδριακών εκδηλώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, η COMDEX ενισχύει την εξέλιξη της τοπικής κοινότητας, προσφέροντας την ευκαιρία σε πωλητές και αγοραστές να έρθουν σε επαφή και να πάρουν έξυπνες και συμφέρουσες εμπορικές αποφάσεις.

Ενδιαφέροντα συνέδρια, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι ομιλητές, συναρπαστικές εκδηλώσεις, μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, και έγκαιρες εκθεσιακές εκδόσεις, καθώς και ένας εκθεσιακός χώρος με τις πιο προηγμένες λύσεις της τεχνολογίας συνθέτουν μια μοναδική COMDEX εμπειρία. Προσανατολισμένη πλήρως στην εμπορική κοινότητα που εξυπηρετεί, η COMDEX ανταποκρίνεται σε εξατομικευμένες απαιτήσεις και δημιουργεί πολύτιμες διασυνδέσεις μεταξύ αγοραστών τεχνολογίας από όλον τον κόσμο."

Θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο Expo Athens:

"Το Expo Athens σχεδιάστηκε από την αρχή και με κάθε λεπτομέρεια αποκλειστικά για εκθεσιακή χρήση. Βρίσκεται σε κεντρικό κομβικό σημείο, συγκεκριμένα εκεί που η Αττική οδός η νέα κεντρική οδική αρτηρία της Αθήνας - συναντά την Λεωφόρο Μεσογείων. Με ευρύχωρο parking 50.000 τ.μ., και εύκολη πρόσβαση αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες όλων των εκθέσεων και εκδηλώσεων."

Άνοιξε και το νέο site:
http://www.comdexgreece.gr/
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”