2ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ για το Ευρυζωνικό Διαδίκτυο

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
User avatar
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 3587
Joined: Wed Nov 23, 2005 10:58 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

2ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ για το Ευρυζωνικό Διαδίκτυο

Post by PASCAL » Thu Apr 19, 2007 11:45 pm

2ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ για το Ευρυζωνικό Διαδίκτυο, 1 έως 3 Ιουνίου 2007 στην Αθήνα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) πρόκειται να διοργανώσει τριήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Οι Παγκόσμιες Δυναμικές του Ευρυζωνικού Διαδικτύου- Εxploring the Global Dynamics of Broadband Internet». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την 1, 2 και 3 Ιουνίου 2007 στο Ξενοδοχείο Lagonissi Grand Resort.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναλύσει τη διεθνή διάσταση του ευρυζωνικού διαδικτύου. H πρώτη ημέρα του Συνεδρίου (Παρασκευή 1η Ιουνίου 2007) θα επικεντρωθεί θεματικά στις πολιτικές ανάπτυξης του ευρυζωνικού διαδικτύου, και ειδικότερα στις εφαρμοζόμενες εθνικές πολιτικές, τις διεθνείς συνεργασίες που δημιουργούνται για την προαγωγή του καθώς επίσης και στις προσεγγίσεις του πολιτικών κομμάτων. Τη δεύτερη ημέρα (Σάββατο, 2 Ιουνίου 2007) θα συζητηθούν οι διεθνείς εφαρμογές του ευρυζωνικού διαδικτύου και οι ρυθμιστικές ενέργειες για τη διάδοσή τους. Τέλος, μέσα από τις εργασίες της τρίτης ημέρας (Κυριακή, 3 Ιουνίου 2007) θα αποτυπωθεί η ελληνική πραγματικότητα όσον αφορά στο ευρυζωνικό διαδίκτυο, σε επίπεδο αγοράς και κοινωνίας πολιτών.

Την έναρξη των εργασιών έχει προσκληθεί να κηρύξει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ενώ έχει προσκληθεί να απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κώστας Καραμανλής. Ως κεντρική ομιλήτρια θα συμμετέχει η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τα ΜΜΕ, κα Viviane Reding.

Στο Συνέδριο πρόκειται να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, Υπουργεία και Ρυθμιστικές Αρχές Επικοινωνιών, διεθνείς φορείς με αρμοδιότητες στον τομέα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, στελέχη της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημόσιοι οργανισμοί και εκπρόσωποι καταναλωτών, καθώς και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα του Συνεδρίου, η οποία θα περιλαμβάνει χρήσιμη και λεπτομερή πληροφόρηση για το Πρόγραμμα, τους ομιλητές και το συνεδριακό χώρο ενώ θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.


Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 615 1011, κα Δήμητρα Νικολακοπούλου, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, e-mail: dnikol@eett.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ
User avatar
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1935
Joined: Fri Jul 30, 2004 7:12 am
Location: There and Back Again

Post by AnINffected » Fri Apr 20, 2007 8:26 pm

Α, με πρόλαβες, ήθελα να το πποστάρω τώρα. ;)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace


Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”