[Παλιό]Σεμινάριο για τις κινητές και ασύρματες τεχνολογίες

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
User avatar
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 3751
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:42 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Washington DC, USA
Contact:

[Παλιό]Σεμινάριο για τις κινητές και ασύρματες τεχνολογίες

Post by Einherjar » Tue Apr 27, 2004 1:16 pm

Η Ερευνητική Ομάδα Κινητού και Ασύρματου Επιχειρείν (ELTRUN/WRC) του τμήματος ∆ιοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Executive Seminar με τίτλο ''Αξιοποιώντας κινητές και ασύρματες τεχνολογίες στη σύγχρονη επιχείρηση''.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των κινητών & ασύρματων τεχνολογιών και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν τη σύγχρονη επιχείρηση. Το σεμινάριο αποτελείται από 3 διαλέξεις οι οποίες επικεντρώνονται σε τεχνολογικά και επιχειρηματικά θέματα αιχμής στο χώρο του κινητού επιχειρείν τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα ενημερωθούν αναφορικά με:

Τον τρόπο με τον οποίο οι αναδυόμενες κινητές (GPRS, UMTS, TETRA) και ασύρματες τεχνολογίες (WiFi, WiMax, Bluetooth) μπορούν να αυτοματοποιήσουν κομβικές διαδικασίες της επιχείρησής τους.
Τις τάσεις της αγοράς και τους τρόπους με τους οποίους οι κινητές και ασύρματες τεχνολογίες μπορούν να προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. • Νέες μεθόδους διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω τεχνολογιών ασύρματης δικτύωσης και αυτόματης αναγνώρισης προϊόντων (EPC και RFID).
Τον τρόπο με τον οποίο το mobile marketing και το mobile CRM δημιουργεί νέα κανάλια προώθησης και διαφήμισης και βελτιώνει τις σχέσεις με τους πελάτες της επιχείρησης.
Τεχνικές προστασίας των εταιρικών τους δεδομένων στο περιβάλλον του κινητού επιχειρείν, καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα προσωπικών πληροφοριών.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα 10-15 Μαϊου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33) και έχει συνολική διάρκεια 20 ωρών. Οι εκπαιδευτές/εισηγητές αποτελούν μέλη της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας με διεθνώς αναγνωρισμένη ακαδημαϊκή και ερευνητική εμπειρία τόσο στο θεωρητικό υπόβαθρο όσο και στην πρακτική εφαρμογή των επιμέρους αντικειμένων των σεμιναρίων. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €750 ανά συμμετέχοντα, ενώ σε περίπωση συμμετοχής δύο ή περισσοτέρων στελεχών από την ίδια επιχείρηση παρέχεται έκπτωση 10% στο συνολικό κόστος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαίρη Μπίνα στο τηλέφωνο 210 8203663 και στο e-mail mbina@aueb.gr ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.eltrun.gr/wrc

Πηγή: flash.gr
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”