[Παλιό] - 5o Studentguru Event : Εισαγωγή στα Windows Forms

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
User avatar
djsolid
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 483
Joined: Thu Dec 02, 2004 7:36 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Πετράλωνα
Contact:

[Παλιό] - 5o Studentguru Event : Εισαγωγή στα Windows Forms

Post by djsolid » Wed Jan 09, 2008 2:34 am

ImageΤο 5ο StudentGuru event είναι γεγονός! Το StudentGuru σας προσκαλεί το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι για να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό σεμινάριο πάνω στην τεχνολογία Windows Forms. Το event διοργανώνεται από φοιτητές - μέλη του StudentGuru.

Image

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, το event θα διαρκέσει περί τις 3 ώρες, και φυσικά ενθαρρύνεται η συζήτηση! Φυσικά, μπορείτε να φέρετε και την παρέα σας!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που μας παραχώρησε ευγενικά η Microsoft Hellas στα γραφεία της: Microsoft Hellas, Κηφισίας 221, Μαρούσι.

Πληροφορίες για το Event :

Σε αυτό το event θα αναφερθούμε στην τεχνολογία Windows Forms και θα δείξουμε πως μπορείτε εύκολα με αυτήν να κατασκευάσετε εφαρμογές για τα Windows. Μια βασική γνώση της γλώσσας C# θα είναι αρκετή για να μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Θα δείξουμε, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, διάφορες πτυχές των Windows Forms. Ειδικά, στο δεύτερο μέρος, θα παρουσιάσουμε τη κατασκευή ενός προγράμματος που θα επιτρέπει την διαχείριση των επαφών μας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ) καθώς και την αποστολή SMS μηνυμάτων μέσω internet.

Η παραπάνω εφαρμογή θα κάνει χρήση διαφόρων controls όπως buttons, labels, textboxes, listboxes αλλά και XML τεχνολογίας. Η αποστολή SMS μηνυμάτων θα γίνει με χρήση ειδικής κλάσης που υλοποιεί το API γνωστής εταιρίας παροχής Web SMS.

Image

Περισσότερες Πληροφορίες...
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”