Page 1 of 1

[Παλιό] 4-7/11 ----- Comdex Greece 2004

Posted: Fri Jul 30, 2004 1:30 am
by silegav
Σε νέο χώρο, υπό νέα διοίκηση και με πολλές καινοτομίες θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση της Έκθεσης Ψηφιακής Τεχνολογίας Comdex Greece, από 4 έως 7 Νοεμβρίου 2004. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens και την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η ελληνική εταιρεία Premier Events Group και η διοργανώτρια της μητρικής Comdex, Media Live International.

Έπειτα από μια λεπτομερή αναδιάρθρωση, σε οργανωτικό, τιμολογιακό και θεματικό επίπεδο, η Comdex Greece 2004 φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς του κλάδου της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Στις οργανωτικές καινοτομίες της φετινής Comdex Greece 2004 συμπεριλαμβάνεται ο διαχωρισμός των επαγγελματιών επισκεπτών, ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκουν. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε workshops και σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, και τα οποία θα είναι εξειδικευμένα στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

1. Στοχευμένη επικοινωνία ανά κατηγορία κοινού
2. Διαφοροποίηση Συνεδριακών Εκδηλώσεων
3. Νέο Λειτουργικό Site
4. Διαχωρισμός business και entertainment κοινού
5. Εκθεσιακός Χώρος
6. Οργανωτικές Καινοτομίες
7. Νέα φιλοσοφία - Συνεργασίες
8. Συνεργασία με επίσημους φορείς
9. Παροχή Κινήτρων στις Εταιρείες για Νέες Παρουσιάσεις
10. Νέα τιμολογιακή πολιτική

Η φετινή Comdex Greece αποτελείται από δύο ενότητες: Business Solutions και Entertainment Zone. Στην ενότητα Business Solutions ο επαγγελματίας επισκέπτης θα συναντήσει προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακής τεχνολογίας, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα προϊόντα και να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις και εξελίξεις του κλάδου.

Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσει ειδικό Entertainment Zone για το κοινό, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ψυχαγωγηθούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Videogames, Gadgets κ.λπ. Ο χώρος που θα καταλάβει το Entertainment Zone θα είναι ξεχωριστός από την υπόλοιπη έκθεση που θα αφορά σε επαγγελματίες επισκέπτες.

Σε ό,τι αφορά στο συνεδριακό πρόγραμμα, αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί έως τις αρχές του φθινοπώρου. Ο κος Greg Ζαραλίδης, γενικός διευθυντής της, Premier Events Group, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «οι συνεδριακές εκδηλώσεις και τα workshops της COMDEX Greece 2004 αναθεωρούνται και εμπλουτίζονται καθημερινά με σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέχρι στιγμής οι

μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας αλλά και οργανισμοί έχουν εκδηλώσει τη συμπαράστασή τους στην διοργάνωση όλων των παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνουν στην COMDEX Greece 2004».
Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στις συνεδριακές εκδηλώσεις και τα workshops της Comdex Greece 2004, είναι:

* Wireless and Mobility Conference
* Security Conference Track
* Windows and .NET Conference
* Open Source Conference
* Web Services Conference
* CIO Conference & Workshop

Από τις αρχές του Μαΐου λειτουργεί και το νέο ανανεωμένο site της Comdex Greece 2004, στη διεύθυνση http://www.comdexgreece.gr. Οι επισκέπτες του site έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και να ανταλλάξουν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα μέσα από τα forums της ιστοσελίδας. Επιπλέον, όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του site θα λάβουν προσωπικά την κάρτα εισόδου τους στην Comdex Greece 2004, θα έχουν προτεραιότητα συμμετοχής στις συνεδριακές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και σοβαρή υποψηφιότητα να κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο άτομα, για την Comdex Las Vegas τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Έως τώρα στην COMDEX Greece 2004 έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους σημαντικές εταιρείες του κλάδου, όπως η OKTABIT, η Forthnet, η Xerox, η Epsilon Net, η SCICOM και πολλές άλλες. Ο αριθμός των εκθετών αναμένεται σύντομα να αλλάξει, διότι είναι πολλές οι εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής, περίπου 5 μήνες πριν τα εγκαίνια της Έκθεσης.

Η Comdex Greece 2004 θα φιλοξενηθεί σε έναν νέο, υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο, το Expo Athens. Με 32.000 τ.μ. ενιαίου εκθεσιακού χώρου σε δύο επίπεδα και με χώρο στάθμευσης περισσοτέρων από 3.000 οχημάτων, το Expo Athens συμπεριλαμβάνεται στους πλέον σύγχρονους εκθεσιακούς της χώρας μας.

Comdex Greece 2004 (November 4-7)

Posted: Sun Aug 08, 2004 11:22 am
by rapadder
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η Έκθεση Comdex με θέμα το ηλεκτρονικό επιχειρείν και τις νέες τεχνολογίες. Έχοντας επισκεφτεί τις τρείς προηγούμενες σας διαβεβαιώ ότι είναι από τις καλύτερες και μεγαλύτερες που γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση στην ιστιοσελίδα: http://www.comdexgreece.gr/index.asp?a_id=3 και να γραφτείτε στο site. Η είσοδος είναι δωρεάν, όπως και η συμμετοχή σε πολλές ημερίδες και εκδηλώσεις.

Re: 4-7/11 ----- Comdex Greece 2004

Posted: Tue Sep 07, 2004 2:54 pm
by semika
silegav wrote:Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσει ειδικό Entertainment Zone για το κοινό, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ψυχαγωγηθούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Videogames, Gadgets κ.λπ. Ο χώρος που θα καταλάβει το Entertainment Zone θα είναι ξεχωριστός από την υπόλοιπη έκθεση που θα αφορά σε επαγγελματίες επισκέπτες.
Πάντως θυμάμαι πέρσυ οτι είχε και Entertainment Zone αλλά όχι σε ξεχωριστό χώρο. Σε βάζαν να κάνεις ένα "κυνήγι θησαυρού" και μετά από κλήρωση κέρδιζες N-Gates (αν γράφεται έτσι) και κάποια mp3 players. Επίσης έκανες και κάτι σαν καραόκε και έπαιζες τροχό της τύχης και κέρδιζες κάρτες Whats up.
Εν πάσει περιπτώσει ωραία θα είανι και πάλι

Posted: Sat Sep 11, 2004 11:50 pm
by rapadder
Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, μπορούμε να το κανονίσουμε να πάμε κάμποσα άτομα όλοι μαζί (βγάλτε από τώρα τα κουστούμια και τα ταγιέρ σας να μην βρωμάμαι ναφταλίνη :-). Θα ΄χει πλάκα πιστεύω.

Posted: Sun Sep 12, 2004 1:38 am
by Einherjar
Αμέ! και βάλουμε καρτούλες Venus στο πέτο :-D

Posted: Sat Nov 20, 2004 11:25 pm
by Domindora
Παιδιά να υποθέσω οτι είναι τζάμπα?

Posted: Sat Nov 20, 2004 11:32 pm
by semis19
Η είσοδος είναι δωρεάν, όπως και η συμμετοχή σε πολλές ημερίδες και εκδηλώσεις.
...

Re: [Παλιό] 4-7/11 ----- Comdex Greece 2004

Posted: Sun Nov 21, 2004 12:50 am
by ttoppouzokypraios
silegav wrote:Σε νέο χώρο, υπό νέα διοίκηση και με πολλές καινοτομίες θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση της Έκθεσης Ψηφιακής Τεχνολογίας Comdex Greece, από 4 έως 7 Νοεμβρίου 2004.
:shock: :shock: :shock:

Posted: Sun Nov 21, 2004 12:56 am
by Ganther
:smt023