Πρώτη παρουσίαση των Windows 7

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
User avatar
Ισοβίτης
Venus Former Team Member
Posts: 1262
Joined: Sat Apr 21, 2007 5:45 pm
Gender:
Location: Πίσω από τα σίδερα
Contact:

Πρώτη παρουσίαση των Windows 7

Post by Ισοβίτης » Mon Dec 07, 2009 6:46 pm

Σε λίγες μέρες πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής­­­­­ ένα από τα μεγαλύτερα events του 2009.

Συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. μέχρι και τις 5 μ.μ. πραγματοποιείται η πρώτη επίσημη παρουσίαση των Windows 7, Windows Phone, Windows Server 2008 R2 και Microsoft Exchange Server 2010.

Περισσότερες από 25 παρουσιάσεις, ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες καθώς και ότι νεότερο περιλαμβάνεται στην τελευταία σειρά των προιόντων της Micosoft, ευκαιρίες για networking και πολλές εκπλήξεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε click εδώ και επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα tracks. Προτείνουμε το Developer Track, μιας και εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να αναπτύξετε εφαρμογές που να χρησιμοποιούν τα νέα features των Windows 7, όπως MultiTouch, Sensor and Location platform, Jumplists, Libraries κ.α. Θα μάθετε επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες των Windows Server 2008 R2 και IIS 7.5 Web Server για προγραμματιστές αλλά και πως να αναπτύξετε εφαρμογές για κινητά με τα ολοκαίνουρια Windows Mobile 6.5!

Για να εγγραφείτε στην κεντρική παρουσίαση και στο Developer Track:
1. Μεταβείτε στη σελίδα της εκδήλωσης.
2. Κάντε κλικ στο «Ηλεκτρονική Εγγραφή» και
3. όταν εμφανιστεί η σελίδα δήλωσης track, κάντε scroll μέχρι το τέλος της σελίδας (εκεί όπου βρίσκεται το Developer Track), click στο checkbox και «Επιβεβαίωση». Μόλις εξασφαλίσατε τη θέση σας!
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”