default wep code

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
User avatar
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 438
Joined: Wed Oct 24, 2007 5:25 pm
Academic status: 4th year
Gender:
Location: L.A. (Lekanopedio Attikis)

default wep code

Postby vincent » Thu May 22, 2008 1:20 am

Η απορία μου είναι λίγο περίεργη...

Έχω Linksys router. Έχω αλλάξει το wep code αλλά παρόλα αυτά μπορώ να συνδεθώ με τον default code "1234567890123". Τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνω???
Image
User avatar
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 4356
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:41 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: New York, NY
Contact:

Re: default wep code

Postby HdkiLLeR » Thu May 22, 2008 1:42 am

Για κάποιο λόγο είτε: 1)έχει κολλήσει και δεν έχει πάρει ουσιαστικά την αλλαγή σου (oπότε κάνε ένα restart, reset, whatever) ή 2)υπάρχει η πιθανότητα να υποστηρίζει το AP περισσότερα απο ένα keys οπότε θα παίζουν και τα δύο (συνήθως πάει μέχρι 4-6).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
User avatar
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 438
Joined: Wed Oct 24, 2007 5:25 pm
Academic status: 4th year
Gender:
Location: L.A. (Lekanopedio Attikis)

Re: default wep code

Postby vincent » Thu May 22, 2008 1:53 am

Και πως απενεργοποιώ τον default???
Image
User avatar
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 4356
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:41 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: New York, NY
Contact:

Re: default wep code

Postby HdkiLLeR » Thu May 22, 2008 2:16 am

Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο router σου οπότε δεν μπορώ να σου δώσω βήματα. Σε κάθε περίπτωση εάν ισχύει το παραπάνω και δεν είναι κάποιο άλλο το prob απλά υπάρχει κάποια περιοχή/panel όπου ορίζεις όλα τα κλειδιά. Ε λοιπόν όλα θα τα αφήσεις κενά -- ή δεν θα επιλέξεις κάποιο disable γι' αυτά -- και θα ενερχοποιήσεις μόνο το #1 (στο οποίο θα θέσεις και το key που θέλεις). Επειδή τα APs με περισσότερα απο ένα keys δεν είναι standard και γενικά είναι πιο προσεγμένες συσκευές (δηλαδή πρέπει να τα ξέρεις και να τα ζητήσεις explicitly) βεβαιώσου ότι πρόκειται γι' αυτό το prob και όχι για κάτι άλλο.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest