Page 17 of 17

Re: Android

Posted: Sat May 03, 2014 2:37 pm
by Jami
Ενα + με το Nexus 5 ειναι οτι, επειδη ειναι σειρα της Google, θα εχεις και πιο γρηγορα τα updates του λειτουργικου.

Re: Android

Posted: Sun May 04, 2014 3:53 am
by pgetsos
G2 για μενα γιατι πολυ απλα εχει καλυτερη καμερα, καλυτερη οθονη (και μεγαλυτερη στο ιδιο σασι), καλυτερη μπαταρια (πραγματικα απιστευτη), +τα καλουδια της LG αφου σε κοβω να μη θες να το ψαξεις πολυ (και το nexus θελει μπολικο) πχ QSlide, υπερυθρες για την τηλεοραση κτλ...

+ Οτι η LG σοβαρευτηκε απο οτι φαινεται στις αναβαθμισεις και δε θα μεινεις πισω ;)

Re: Android

Posted: Sun May 04, 2014 1:08 pm
by MpoMp
Καλά η κάμερα δε με ενδιαφέρει τόσο, ό,τι είναι πάνω από 5MP μου κάνει στο κινητό. Αλλά για τα υπόλοιπα που λες με έψησες.

Οπότε προς το παρόν αποκλείω το S4 μάλλον και θα πάω σε κάποιο κατάστημα να δω τα άλλα δύο από κοντά. :)

Re: Android

Posted: Sun May 04, 2014 2:17 pm
by nachos
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5543

Τα G2 και Nexus 5 είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Οι διαφορές εντοπίζονται στο μέγεθος της οθόνης (κατά τα άλλα πρόκειται για καρμπόν τεχνολογία), και στο ότι το G2 έχει λίγο καλύτερες κάμερες, και μπαταρία. Το selling point του Nexus είναι κλασσικά το καθαρό android + google updates. H LG μπορεί να έδωσε μια αναβάθμιση στο G2, αλλά δεν αποτελεί κάποιου είδους εγγύηση για το μέλλον.

Πάντως και τα δυο κινητά είναι τούμπανα, οπότε όντως η καλύτερη λύση είναι να τα δεις από κοντά, για να αποφασίσεις ποιο σου δίνει καλύτερο feeling.

Re: Android

Posted: Sun May 04, 2014 2:45 pm
by cypher
Μην ασχολείσαι με τις αναβαθμίσεις και τα updates που προσφέρει ο κάθε κατασκευαστής. Το να περάσεις custom rom είναι πανεύκολο, ειδικά στα mainstream κινητά που εχουν πολλούς που ασχολούνται. Ειναι 1-2 μέρες υπόθεση (για το διάβασμα την πρώτη φορά κυρίως, μετά θές μόνο 1-2 ώρες για να το ξανακάνεις).
Εγώ θα ψήφιζα G2 λόγω μπαταρίας που θα βλέπεις διαφορά καθημερινά. Και οταν έρθει η ώρα κάνεις update την rom σαν σωστός πληροφορικάριος αν δεν βγεί απο μόνη της.
Oι rom που περνάει η google στα nexus είναι γεμάτες και με bloatware για παρακολούθηση που δεν ξέρεις ποτέ κατα πόσο βγαίνει πλήρως με root/uninstall. Πιο πολύ εμπιστεύομαι xda devs η cyanogen.

Εxperimenting is nice. :)

Re: Android

Posted: Sun May 04, 2014 4:05 pm
by pgetsos
BTW, το G2 γινεται, Nexus, το Nexus δε γινεται G2 ;)

Re: Android

Posted: Wed Jun 18, 2014 6:09 pm
by ThOdOr1s
Λοιπόν, έχω ένα θέμα με το Nexus 4, αρκετά γνωστό και πιο πολύ Hardware θέμα... Πήρα από το ebay ένα screen assembly γιατί το παλιό μου είχε σπάσει, και το άλλαξα μόνος μου, fairly easy, και όλα κομπλέ! εκτός από ένα πράγμα (το οποίο από ότι βλέπω online ισχύει καθολικά σε αυτή την αντικατάσταση, ακόμα και αν την κάνει η ίδια η LG)...

O proximity sensor δε δουλεύει σωστά. Νομίζει ότι το καινούριο uncalibrated γυαλί είναι η μούρη μου και με το που παίρνω κάποιον τηλέφωνο μαυρίζουν τα πάντα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... :smt022

Δε ξέρω τίποτα από inner workings του droid, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ... Μπορεί κάποιος να προτείνει κανένα tool για να κάνω disable η calibrate τον sensor?
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Also αυτό είναι το 666ο post που κάνω στο venus :smt077

Re: Android

Posted: Wed Jun 18, 2014 8:09 pm
by cypher

Re: Android

Posted: Wed Jun 18, 2014 10:09 pm
by MpoMp
ThOdOr1s wrote:Also αυτό είναι το 666ο post που κάνω στο venus :smt077
No it's not. :-D
search.php?author_id=8856&sr=posts

Re: Android

Posted: Wed Jun 18, 2014 11:11 pm
by ThOdOr1s
Unfortunatelly το app δεν μπορώ να το βρω από το play store, και το άλλο link με τις εντολές το είχα ξαναβρεί, δεν μου δουλεύει...

Έχω διαβάσει 1.000.000 βλακείες από το "blow in your 3.5 jack" μέχρι το "turn off automatic brightness and reboot" :smt017

Μέχρι στιγμής καμιά αλλαγή, το πιο promising θα ήταν να πάω με Sqlite editor να ψάξω το value και να το κάνω set στο 1 η 2 από το 0 που δείχνει πάντα... Αλλά μετά δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει σε άλλα apps αυτό...

I am still open to stuf, ξέρω γω αν είχατε ποτέ κανένα παρόμοιο problem...
MpoMp wrote:
ThOdOr1s wrote:Also αυτό είναι το 666ο post που κάνω στο venus :smt077
No it's not. :-D
search.php?author_id=8856&sr=posts
Πατάς διπλά από το 666 και σου βγάζει 676? :smt017
http://s22.postimg.org/ajy4zf5n5/Capture_copy.png

Seems Legit... :smt005

Re: Android

Posted: Wed Jun 18, 2014 11:16 pm
by pgetsos
Η τον κλεινεις/αποσυνδεεις εντελως και στην κληση το κλειδωνεις :-p

Re: Android

Posted: Wed Jun 18, 2014 11:22 pm
by ThOdOr1s
pgetsos wrote:Η τον κλεινεις/αποσυνδεεις εντελως και στην κληση το κλειδωνεις :-p
Και αυτό είναι μια ιδέα, do you know how?

Re: Android

Posted: Thu Jun 19, 2014 12:28 am
by pgetsos
Κατι εφαρμογες sensor calibration κτλ δεν; Δες το proximity tool extension (η καπως ετσι), ρυθμιζεις τι θελεις να κανει σε καθε περιπτωση με τον αισθητηρα... Δοκιμασε την μηπως κλεινει η επιλογη για σβησιμο οθονης στην κληση..

Re: Android

Posted: Thu Jun 19, 2014 1:08 am
by ThOdOr1s
Fixed!

Found this app! https://play.google.com/store/apps/deta ... el.igr.ocp

Μάλλον έβλεπα το πρόβλημα λάθος τόσην ώρα...

Re: Android

Posted: Thu Jun 19, 2014 11:23 am
by Loner
ThOdOr1s wrote:
MpoMp wrote:
ThOdOr1s wrote:Also αυτό είναι το 666ο post που κάνω στο venus :smt077
No it's not. :-D
search.php?author_id=8856&sr=posts
Πατάς διπλά από το 666 και σου βγάζει 676? :smt017
http://s22.postimg.org/ajy4zf5n5/Capture_copy.png

Seems Legit... :smt005
Σε κάποια subfora τα ποστ δεν αυξάνουν τον μετρητή :-)

Re: Android

Posted: Fri Nov 07, 2014 6:34 pm
by pdk
Ξέρει κανεις πως μπορούμε να συνδέσουμε το webmail μας στην καινούργια εφαρμογή του Gmail;; Αυτή με το material design.

Re: Android

Posted: Mon Nov 24, 2014 11:31 am
by asoee4ever
Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Κάνω μια εφαρμογή σε android κ χρησιμοποιώ sqlite για να φτιάξω τη βάση δεδομένων μου. Εχω κολλήσει εδώ κ μέρες πως να δουλέψει το foreign key που θέλω να συνδέσω τους 2 πίνακες. Εννοείται πως το έχω ψάξει πολύ κ έχω δοκιμάσει όσα λένε στο stackoverflow αλλά δε μου δουλεύει τίποτα, βγάζει μήνυμα : illegalstateexception foreign key constraints cannot be enabled or disabled while there are transactions in progress. Άμα έχει κανείς καμιά ιδέα ας με διαφωτίσει λιγάκι.

Re: Android

Posted: Mon Nov 24, 2014 12:01 pm
by MoonShadow
Γενικά νομίζω το sqlite έχει θέμα με τα alter table που βάζουν foreign key constraints,οπότε αν προσπαθείς να κάνεις κάτι τέτοιο καλύτερα να βάλεις τα constraints στην εντολή create table.Επίσης,για δες μήπως φρικάρει από το default auto commit που υπάρχει.Δηλαδή,η δομή που πρέπει να υπάρχει για να βγάλεις το auto commit και να εκτελέσεις κάτι είναι η εξής

Code: Select all

Statement stmt = null;
ResultSet rs = null;
try {
            connectionObject.setAutoCommit(false);
            stmt = connectionObject.createStatement();
            rs = stmt.executeQuery("blabla");//η εντολή που προσπαθείς να τρέξεις
      } 
catch (SQLException ex) { } //please don't ignore me
finally {
            try {
                connectionObject.setAutoCommit(true);
                stmt.close();
            }
            catch (SQLException ex) { } //please don't ignore me
         }

Re: Android

Posted: Mon Nov 24, 2014 12:29 pm
by asoee4ever
MoonShadow wrote:Γενικά νομίζω το sqlite έχει θέμα με τα alter table που βάζουν foreign key constraints,οπότε αν προσπαθείς να κάνεις κάτι τέτοιο καλύτερα να βάλεις τα constraints στην εντολή create table.Επίσης,για δες μήπως φρικάρει από το default auto commit που υπάρχει.Δηλαδή,η δομή που πρέπει να υπάρχει για να βγάλεις το auto commit και να εκτελέσεις κάτι είναι η εξής

Code: Select all

Statement stmt = null;
ResultSet rs = null;
try {
            connectionObject.setAutoCommit(false);
            stmt = connectionObject.createStatement();
            rs = stmt.executeQuery("blabla");//η εντολή που προσπαθείς να τρέξεις
      } 
catch (SQLException ex) { } //please don't ignore me
finally {
            try {
                connectionObject.setAutoCommit(true);
                stmt.close();
            }
            catch (SQLException ex) { } //please don't ignore me
         }
Στην create table το έχω κάνει αλλά τίποτα. Το επόμενο που πρότεινες θα το έχω στο νου μου για το μέλλον διότι αρχικά μου ζήτησαν να δημιουργείται η βάση τοπικά στο κινητό κ σε επόμενο στάδιο θα κάνουμε connect με το server. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση.