Page 1 of 2

Ταινίες - Κριτική - Διαχωρισμοί!

Posted: Sun Mar 27, 2005 5:01 am
by semis19
AnINffected, η επιθυμία σου έγινε διαταγή! :salut:
AnINffected wrote:Θρίλερ (thriller) είναι οι ταινίες μυστηρίου και αν δε κάνω λάθος και οι ψυχολογικές (Ψυχώ και όχι ο Σχιζοφρενής Με Το Τσεκούρι).
Θρίλερ χωρίς αστυνομία δε νοείται όπως λέει ο Σωτήρης.
Τρόμου (Horror) είναι.. οι τρόμου.Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν το ring 2 και ο Σχιζοφρενής Με Το Αλυσοπρίονο.
Είναι πέρα για πέρα ολόσωστος ο διαχωρισμός που έκανες AnINffected και πιστεύω ότι με τα ψυχολογικά τρομάζεις κάποιος περισσότερο από τα τρόμου - τρόμου ... οι τελευταίες είναι καθαρά ψυχαγωγικές έιναι όταν έχεις παρέα δε θέλεις να σκεφτείς να προβληματιστείς και θέλεις να κάνεις λίγο χαβαλέ να περάσεις ευχάριστα γενικότερα 1:30 με 2 ώρες!
AnINffected wrote:Το ring 2 δεν εξελίχθηκε και σε μυστηρίου, αλλά άποψη μου είναι οτι ενω το πρώτο μισό ήταν καλό το σενάριο το σκοτώσαν κάπως και το τέλος ήταν χάλια.btw το δίνουν και με εφημερίδα τώρα!Απίστευτο και όμως αληθινό!Μόνο που δε θυμάμαι το όνομα της εφημερίδας.
Είναι τα Sunday's news -> να μην κάνω και διαφήμιση! :lol:
AnINffected wrote:Τότε γιατί δε θέτεις ώς άριστα το 4,5;
Ομολογουμένως καλή πρόταση - ιδέα AnINffected αλλά μετά upper bound 4! :-D :-D
AnINffected wrote:Άρχοντας 1;Εννοείς τον... τον Άρχοντα μου;
Το 1 είναι all time classics όποιος δεν το παραδέχεται είναι εμπαθής!
AnINffected wrote:Πραγματικά με συγκινείς!!
Το ξέρω ότι αγαπάς την ταινία - θρύλο πολύ και δε σου κρύβεται αυτό!
Καλά κάνεις αλλά εγώ έχω πιο ψηλά το "Ένας Υπέροχος Άνθρωπος" ...
Πραγματικά, είναι αυτό που είπε και ένας φίλος αν φτάσεις στα επίπεδα εξυπνάδας που έφτασε αυτός ο άνθρωπος και για τη διάκριση το βραβείο νόμπελ που πήρε αξίζει να τρελλαθείς γιατί μένεις στην ιστορία ...
Μια από τις καλύτερες σκηνές όλων των εποχών η παράδοση των πενών και 1η σκηνή όπου ο john nash είναι απλός observer αλλά και στην 2η που είναι ο πρωταγωνιστής ... απλά κορυφή ...
AnINffected wrote:Και έχετε υπόψη σας οτι είμαι λίγο ψυγείο οσον αφορά ταινίες
... δεν το έπιασα my friend!!! :roll:

Posted: Sun Mar 27, 2005 6:10 am
by AnINffected
Τι κάνεις (έκανες) τέτοια ώρα εδω μέσα;;;
Καλά εγώ είμαι ο Νοσφεράτου...
Και από ταχύτητα σκίζεις μπράβο!!! :smt041 :smt041 :smt041
Ευχαριστώ πολύ!!
semis19 wrote:οι τελευταίες είναι καθαρά ψυχαγωγικές έιναι όταν έχεις παρέα δε θέλεις να σκεφτείς να προβληματιστείς και θέλεις να κάνεις λίγο χαβαλέ να περάσεις ευχάριστα γενικότερα 1:30 με 2 ώρες!
Μή το λές... Δες Το Αυτό και τα ξαναλέμε!
semis19 wrote:Το 1 είναι all time classics όποιος δεν το παραδέχεται είναι εμπαθής!
Ακούσατε, όλοι; :razz:
semis19 wrote:Πραγματικά, είναι αυτό που είπε και ένας φίλος αν φτάσεις στα επίπεδα εξυπνάδας που έφτασε αυτός ο άνθρωπος και για τη διάκριση το βραβείο νόμπελ που πήρε αξίζει να τρελλαθείς γιατί μένεις στην ιστορία ...
Μια από τις καλύτερες σκηνές όλων των εποχών η παράδοση των πενών και 1η σκηνή όπου ο john nash είναι απλός observer αλλά και στην 2η που είναι ο πρωταγωνιστής ... απλά κορυφή ...
Χμμ.. 8 σκηνές μένουν... ;)
Όντως φοβερά όπως αξιοθαύμαστη είναι και η αγάπη που του τρέφει η γυναίκα του...Οποιαδήποτε άλλη στη θέση της... δε λέω τίποτα παραπάνω για όσους δε ξέρουν!Έτσι και αλλιώς δε πρέπει να είμαι οφ-τόπικ μετά από δική μου παράκληση!
semis19 wrote:... δεν το έπιασα my friend!!!
Εννοώ οτι είναι πολύ δύσκολο να με συγκινήσει πραγματικά μία ταινία σε βαθμό που να βουρκώσω.Όχι οτι τις θεωρώ μελο, απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.

Posted: Sun Mar 27, 2005 6:52 pm
by semis19
AnINffected wrote:Τι κάνεις (έκανες) τέτοια ώρα εδω μέσα;;;
Αφού δεν μπαίνω τις νορμάλ ώρες μπαίνω τις ανάποδες!
AnINffected wrote:Και από ταχύτητα σκίζεις μπράβο!!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Τι ευχαριστείς, εμένα με διασκεδάζουν παρά πολύ αυτές οι συζητήσεις!
Αφού δεν μας δίνεται η ευκαιρία να τις κάνουμε σε άλλο χωροχρόνο ...
AnINffected wrote:Μή το λές... Δες Το Αυτό και τα ξαναλέμε!
Δεν διαφωνώ αλλά συνήθως οι ταινίες - τρόνου με bodycount δεν είναι και αυτές που σε προβληματίζουν βλέπε crimson rivers 1!
AnINffected wrote:Χμμ.. 8 σκηνές μένουν...
H 8η είναι (νομίζω στην έχω πει ;-) ) στο Νονό το1 όταν τελειώνει και ο Al Pacino έχει διαδεχθεί το marlo brando στο θρόνο της οικογένειας και λαμβάνουν χώρα 3 διαδικασίες παράλληλα ... η κάμερα έχει εστιάσει στο δωμάτιο που είναι ο Πατσίνο με τους κονσολιέρι και σιγά - σιγά "τραβιέται" προς τα πίσω ενώ ταυτόχρονα κλείνει η πόρτα και ανάμεσα σε αυτές τις 2 διαστάσεις οι μπράβοι ο ένας μετά τον τον άλλον υποκλίνονται και φιλούν το χέρι του Πατσίνο σηματοδοτώντας την εκθρόνισή του και τη νέα αρχή της αυτοκρατορίας!
Image
AnINffected wrote:Όντως φοβερά όπως αξιοθαύμαστη είναι και η αγάπη που του τρέφει η γυναίκα του...Οποιαδήποτε άλλη στη θέση της... δε λέω τίποτα παραπάνω για όσους δε ξέρουν!Έτσι και αλλιώς δε πρέπει να είμαι οφ-τόπικ μετά από δική μου παράκληση!
Και το αντίθετο δηλ. την απίστευτη αγάπη τoυ άντρα της προς αυτήν (βλ. τελετή βραβείων νόμπελ)... μα τα αισθήματα είναι αμοιβαία ... το είπε και ο Σταμάτης! :-D
AnINffected wrote:Εννοώ οτι είναι πολύ δύσκολο να με συγκινήσει πραγματικά μία ταινία σε βαθμό που να βουρκώσω.Όχι οτι τις θεωρώ μελο, απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.
Σε καταλαβαίνω, εγώ έχω συγκινηθεί πολλάκις σε ταινίες αλλά μόνο στον τιτανικό έχω δακρύσει! Α little bit ...

Posted: Mon Mar 28, 2005 1:50 am
by AnINffected
Δεν διαφωνώ αλλά συνήθως οι ταινίες - τρόνου με bodycount δεν είναι και αυτές που σε προβληματίζουν βλέπε crimson rivers 1!
Έχω δεί το 2 το οποίο ξεκινά πολύ δυνατά και ατμοσφαιρικά αλλά στο τέλος γίνεται πολύ κλισέ ρε γμτ...Όπως μπορεί να διαπίστωσες το τέλος είναι για εμένα ένα πολύ ευαίσθητο και κρίσιμο κομμάτι μιας ταινίας.
Γι'αυτό μου άρεσαν ιδιαίτερα ταινίες όπως Έκτη Αίσθηση, οι Άλλοι, ο Δικηγόρος του Διαβόλου, Συνήθεις Ύποπτοι-το θυμάμαι οτι σ'αρέσει τρελά- οι οποίες έχουν εκπληκτικά φινάλε...και θέλω να δώ πολύ το SAW (Σε Βλέπω).
H 8η είναι (νομίζω στην έχω πει Wink ) στο Νονό το1 όταν τελειώνει και ο Al Pacino έχει διαδεχθεί το marlo brando στο θρόνο της οικογένειας και λαμβάνουν χώρα 3 διαδικασίες παράλληλα ...
Ο Άλ Πατσίνο πρέπει να είναι απίστευτος στο Νονό ε;
Κάποια στιγμή θα πάρω τη συλλεκτική έκδοση γιατί πολλά έχουν ακουστεί και νοιώθω μειονεκτικά!

Μία ψυχολογική που μου άρεσε πολύ είναι το Fight Club με τον Edward Norton.Εντάξει μπορεί να μην είναι τόσο θρίλερ αλλά γενικά παρουσιάζει φοβερά αυτό το ζήτημα ε;-u know...
Και το αντίθετο δηλ. την απίστευτη αγάπη τoυ άντρα της προς αυτήν (βλ. τελετή βραβείων νόμπελ)... μα τα αισθήματα είναι αμοιβαία ... το είπε και ο Σταμάτης!
Δεν αντ'εχω, θα το σχολιάσω και άλλο!


[μικρό spoiler="για όσους δεν έχουν δει την ταινία σε DVD"]

Σε DVD αυτή η σκηνή υπάρχει και σε director's cut οπού ο Nash "αφαιρεί"
νοερά όλο το πλήθος εκτός από τη γυναίκα του, όπως κάνει με τις πληροφορίες σε όλη την υπόλοιπη ταινία!Πολύ πετυχημένη σκηνή!

[/μικρό spoiler]


Επίσης οι σκηνές που περιέγραψες προηγουμένως με την αναγνώριση & τις πένες είναι πραγματικά κορυφαίες!Το φιλόδοξο κομμάτι του εαυτού μου πολύ θα ήθελε να ήταν στη θέση του!
Και γενικά ο Russell δε δίνει ρέστα τουλάχιστον σε αυτή τη ταινία;
Ξέρεις ποιά άλλη έχω στο μυαλό μου φυσικά!

EDIT:
Τόσην ώρα νόμιζα οτι είχες βάλει στο topic όνομα "Ταινίες τρόμου - διαχωρισμοί - κριτική" Δε ξέρω πως μου κόλλησε, μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατρο!Γι'αυτό απέφευγα να μιλήσω πολύ για τον Υπέροχο Άνθρωπο μή βγω οφ πάλι!!! :roll: :lol:

Posted: Mon Mar 28, 2005 4:56 am
by semis19
Aν και μόλις έχω γυρίσει από ξενύκτι καταναλώνοντας 3 μπουκάλια κρασί :smt030 :smt030 :smt030 το ελάχιστο θα είμαι πιστός με το ραντεβού στο βένους! (ήμουν στο σχήμα Μητροπάνος - Μπάσης - Θεμάρα)
AnINffected wrote:Έχω δεί το 2 το οποίο ξεκινά πολύ δυνατά και ατμοσφαιρικά αλλά στο τέλος γίνεται πολύ κλισέ ρε γμτ...Όπως μπορεί να διαπίστωσες το τέλος είναι για εμένα ένα πολύ ευαίσθητο και κρίσιμο κομμάτι μιας ταινίας.
Γι'αυτό μου άρεσαν ιδιαίτερα ταινίες όπως Έκτη Αίσθηση, οι Άλλοι, ο Δικηγόρος του Διαβόλου, Συνήθεις Ύποπτοι-το θυμάμαι οτι σ'αρέσει τρελά- οι οποίες έχουν εκπληκτικά φινάλε...
Το 2 είναι πάρα πολύ καλό αλλά το κατατάσσω στις περιπέτειες ... θρίλλερ δεν θεωρώ πως ήτανε ... "Έκτη αίσθηση" & "Δικηγόρος του Διαβόλου" so and so ... Συνήθεις ύποπτοι απλά ταινιάρα! Μιλάνε για την απόλυτη ανατροπή! "Οι άλλοι" πολύ καλή τανία αλλά όχι για elite στα θρίλλερ! Υπάρχουν πολλοί καλύτερες ταινίες!
AnINffected wrote:Ο Άλ Πατσίνο πρέπει να είναι απίστευτος στο Νονό ε;
Κάποια στιγμή θα πάρω τη συλλεκτική έκδοση γιατί πολλά έχουν ακουστεί και νοιώθω μειονεκτικά!
Θεωρώ ότι στους νονούς ο Πατσίνο χάνει την αίγλη του από το σενάριο και τη σκηνοθεσία και έχει την "ατυχία" να συμπέφτει με καλύτερες ερμηνείες από αυτόν ... βλ. νο1 - Brando νο 2 - De Niro νο 3 - A. Garcia για το λόγο αυτό πιστεύω δεν πήρε κάποιο όσκαρ για τις ταινίες αυτές!
AnINffected wrote:Μία ψυχολογική που μου άρεσε πολύ είναι το Fight Club με τον Edward Norton.Εντάξει μπορεί να μην είναι τόσο θρίλερ αλλά γενικά παρουσιάζει φοβερά αυτό το ζήτημα ε;-u know...
Είναι δυνατή ταινία και πάνω από όλα το τέλος της είναι προφητικό ... βλ. 11η Σεπτεμβρίου!
AnINffected wrote:Επίσης οι σκηνές που περιέγραψες προηγουμένως με την αναγνώριση & τις πένες είναι πραγματικά κορυφαίες!Το φιλόδοξο κομμάτι του εαυτού μου πολύ θα ήθελε να ήταν στη θέση του!
Me too! ;-)
AnINffected wrote:Και γενικά ο Russell δε δίνει ρέστα τουλάχιστον σε αυτή τη ταινία;
Ξέρεις ποιά άλλη έχω στο μυαλό μου φυσικά!
Μιλάμε για Gladiator - κορυφαία ταινία και insider που έπρεπε και για τις 3 ταινίες αυτές να πάρει όσκαρ δεν το συζητώ!!!
AnINffected wrote:Τόσην ώρα νόμιζα οτι είχες βάλει στο topic όνομα "Ταινίες τρόμου - διαχωρισμοί - κριτική" Δε ξέρω πως μου κόλλησε, μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατρο!Γι'αυτό απέφευγα να μιλήσω πολύ για τον Υπέροχο Άνθρωπο μή βγω οφ πάλι!!!
Don't Worry! Έβαλλα γεινικό τίτλο για να γράφουμε ό,τι θέλουμε χωρίς να μας πει κανείς κάτι! ;)

Posted: Sat Apr 09, 2005 1:48 am
by AnINffected
Εγώ όμως δεν ημουν τόσο πιστός και σου ζητώ συγγνώμη γι'αυτό:
Εργασία Μεταγλωττιστές βλέπεις...

/*** spoiler για την ταινία "Συνήθεις Υπόπτοι ***

Συνήθεις ύποπτοι απλά ταινιάρα! Μιλάνε για την απόλυτη ανατροπή!
Όντως αλλά εν αγνοία μου είχα δει πρώτα το παλιο-scary movie το 1 που σατίριζε ολόκληρη την τελευταία σκηνή οπότε όταν είδα τη ταινία κατάλαβα αμέσως τι έπαιζε! :cry: :cry:
Σε αφήνω να φανταστείς και την αντίδρασή μου... μάλλον θα θές να με βρίσεις τώρα... :-D
(Δεν εφταιγα εγώ, ήταν εντελώς αυθόρμητο, τους Συνήθεις τους βρίσκω πραγματικά αριστουργηματική ταινία-ειδικά η "μεταμόρφωση" στο τέλος ήταν συγκλονιστική)


/*** spoiler ***
Μιλάμε για Gladiator - κορυφαία ταινία και insider που έπρεπε και για τις 3 ταινίες αυτές να πάρει όσκαρ δεν το συζητώ!!!
Ναι είναι παρα πολύ καλός ο κερατάς-εν τω μεταξύ και οι τρείς αντίστοιχοι ρόλοι ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και δεν κώλωσε σε κανέναν!
Στο gladiator έκλεψε την παράσταση και ο Ιωακείμ Φοίνιξ (δε ξέρω πώς προφέρεται τ'όνομα!) που έπαιζε τον Αυτοκράτορα-καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας πραγματικά τον είχα σιχαθεί ,ήθελα να τον πιάσει ο Maximus και να τον πατήσει χάμω!Τόσο πειστικά έπαιζε!


***mini spoiler ακολουθεί***


Η σκηνή που γυρνάει ο Maximus και του αποκαλύπτεται δεν είναι ασυναγώνιστη;Μου είχε σηκωθεί η τρίχα από την πώρωση...

/***mini spoiler***

Και το soundtrack είναι απίθανο...Το είχα κάποτε σε CD αλλά δυστυχώς το έχω χάσει.Κρίμα που δε πήρε Όσκαρ για τη μουσική!

Posted: Sat Apr 09, 2005 4:04 am
by semis19
Θα ξεκινήσω από bottom - up!
AnINffected wrote:Και το soundtrack είναι απίθανο...Το είχα κάποτε σε CD αλλά δυστυχώς το έχω χάσει.Κρίμα που δε πήρε Όσκαρ για τη μουσική!
Μα καλά τόσο μ@λ@κες είναι στην ακαδημία ... Ποιος να το πήρε άραγε; Τέσπα!
AnINffected wrote:Η σκηνή που γυρνάει ο Maximus και του αποκαλύπτεται δεν είναι ασυναγώνιστη;Μου είχε σηκωθεί η τρίχα από την πώρωση...
Βασικά όλη η ταινία είναι γεμάτη από τέτοιες σκηνές ... τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ... το τέλος που δείχνει την μετάβαση από τη ζωή στο θάνατο, την αποκάλυψη που λες, ολες τις μάχες, τον Joaquin που είναι το λιγότερο εμετικός (σε αντίθεση με το 8mm που είναι λατρεία), εκεί ειδικά που βγάζει την γλώσσα έξω στη θέα του αίματος στη μάχη της Καρχηδόνας με τους βαρβάρους δεν παίζεται! Επίσης, η σκληρές σκηνές - ατάκες με το βιασμό και θάνατο της γυναίκας του Μάξιμου και τη κακοποίηση του γιου του ... Καλά έχει και κάτι άλλες ατάκες θανατηφόρες ... από χιούμορ!
πχ1: ο δουλέμπορος που λέει στο Μάξιμο όταν έχει κερδίσει μια μάχη και τους καθάρισε όλους: "Τι θέλεις ... να σου φέρω ... κόριτσι ... αγόρι!!" :-D
πχ2: Ο Joaquin στον Κάσσιο ... "Δε μου λες Κάσσιε επειδή από ιστορία δεν ξέρω οι ρωμαίοι δεν κέρδισαν τους βάρβαρους στη μάχη της Καρχηδόνας!" :lol:
Έχει πολλά ... ο Rideley Scott ο σκηνοθέτης έχει πει ότι στο 2ο μισό της ταινίας επίτηδες ο Russel δεν μιλάει πολύ και σε αντίθεση "μιλούν" οι κινήσεις του σώματός του!
Κορύφη όλων που στο τέλος κοίτωνται τα πτώματα του αυτοκράτορα και του Μάξιμου και όλοι τρέχουν για τον Μάξιμο και τον άλλον τον έχουν κλασμένο κανονικά!
AnINffected wrote:Ναι είναι παρα πολύ καλός ο κερατάς-εν τω μεταξύ και οι τρείς αντίστοιχοι ρόλοι ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και δεν κώλωσε σε κανέναν!
Ίσως τα 3 είναι υπερβολή τα 2 τα είχε ... ειδικά για το ΒΜ όπως έχουμε προειπεί!
AnINffected wrote:Όντως αλλά εν αγνοία μου είχα δει πρώτα το παλιο-scary movie το 1 που σατίριζε ολόκληρη την τελευταία σκηνή οπότε όταν είδα τη ταινία κατάλαβα αμέσως τι έπαιζε!
Σε αφήνω να φανταστείς και την αντίδρασή μου... μάλλον θα θές να με βρίσεις τώρα...
(Δεν εφταιγα εγώ, ήταν εντελώς αυθόρμητο, τους Συνήθεις τους βρίσκω πραγματικά αριστουργηματική ταινία-ειδικά η "μεταμόρφωση" στο τέλος ήταν συγκλονιστική)
Πόνεσε πολύ AnINffected! Κρίμα έχασες το να "δεις" τον εαυτό σου να αιωρείται ύστερα από τέτοιο φινάλε! Το σοκαριστικό στην ταινία αυτή είναι ότι είναι μια από τις κορυφαίες όλων των εποχών χωρίς σημαντικό cast ηθοποιών ... (O Spacey ήταν παντελώς άγνωστος τότε!) Αλλά αν έχεις σενάριο που μετράει!
AnINffected wrote:Εργασία Μεταγλωττιστές βλέπεις...
Αυτό το καρκίνωμα με έχει γονατίσει στην κυριολεξία!
AnINffected wrote:Τόσην ώρα νόμιζα οτι είχες βάλει στο topic όνομα "Ταινίες τρόμου - διαχωρισμοί - κριτική" Δε ξέρω πως μου κόλλησε, μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατρο!Γι'αυτό απέφευγα να μιλήσω πολύ για τον Υπέροχο Άνθρωπο μή βγω οφ πάλι!!!
Μας έπαιξα αβάντα AnINffected και το έκανα επίτηδες τόσο γενικό να γράφουμε οι σινεφιλμ ό,τι μας κάνει κέφι!

Posted: Wed Apr 20, 2005 4:01 pm
by semis19
Κοιτάτε τη photo λίγο πιο πάνω!
"I made an offer he couldn't refuse" - Don Vito Corleone
Kαλά ε!Πόρωση!

Posted: Wed Apr 20, 2005 10:12 pm
by Marauder
I made him an offer he couldn't refuse (για την ακρίβεια!!)

Μην ξεχνάς απευθύνεσαι σε φανατικούς...

Posted: Wed Apr 20, 2005 11:21 pm
by semis19
Έχεις δίκιο! Συγγνώμη!
Image

Posted: Thu Apr 21, 2005 1:08 pm
by Swtos
Image

Posted: Thu Apr 21, 2005 4:23 pm
by semis19
Έγραψες συνονόματε! ;-) :smt038

Posted: Thu Apr 21, 2005 6:45 pm
by Swtos
Όπως καταλαβαίνεις η παρθενική μου δημοσίευση δεν θα μπορουσε να μην περιλαμβάνει Νονο και Al Pacino μαζί.Έπεται συνέχεια...

Posted: Fri Apr 22, 2005 12:01 am
by semis19
Έπαιζε 1ο φαβορί ... για πάρτη σου και μόνο ...
Image

Posted: Fri Apr 22, 2005 2:57 pm
by Swtos
Δεν ήθελα να το συνεχίσω, αλλα αφού επεμενες δικιά σου...
Μη με ρωτησεις απο ποια σκηνη στην ταινια ειναι γιατι δεν ειναι απο την ταινια...ειναι backstage...
Image

Posted: Fri Apr 22, 2005 5:44 pm
by semis19
Είναι πολύ καλή! Είναι όλοι λατρείες! Εκτός του Ντιβάλ φυσικά! :lol: :lol:
υγ: Πρέπει να ποστάρουμε και τη φωτογραφία με τον Αλ και το Ρόμπερτ που είναι φανταστική, διότι στο 2ο κομμάτι της τριλογίας των ταινιών δεν συναντιούται ποτέ αφού είναι κόσμοι παράλληλοι ...

Posted: Fri Apr 22, 2005 11:01 pm
by AnINffected

Posted: Sat Apr 23, 2005 12:10 am
by semis19
Και για να μην ξεχνάμε τον καλύτερο σκηνοθέτη όλων των εποχών με το καλύτερο θρίλλερ που παίκτηκε ποτέ σε κινηματογραφική αίθουσα!
Image

Posted: Sat Apr 23, 2005 11:36 am
by Swtos
Επειδή το ζήτησες φίλε semis19 ...
Eπίσης ειναι αφιερωμενο σε όλους τους fun των δυο εκ των μεγαλυτερων ηθοποιων όλων των εποχών
Οι συστασεις ειναι προφανως περιττες...
Image

Posted: Sat Apr 23, 2005 12:48 pm
by semis19
Πάντως θα πω κάτι για να σε πειράξω φίλε Swtos ... το παιδί λόγω μεγαλύτερης αξίας κάθεται στην καρέκλα! :smile: :smile:
Image

Posted: Sat Apr 23, 2005 1:09 pm
by Swtos
Ο λόγος που καθεται στην καρεκλα ειναι γιατι ειναι ο πατερας και ο Al ο γιος. Καθαρά για λόγους ευγενειας λοιπον και όχι για καποιον αλλο
λογο... ;) ;)

Posted: Sat Apr 23, 2005 1:19 pm
by semis19
Swtos wrote:Ο λόγος που καθεται στην καρεκλα ειναι γιατι ειναι ο πατερας και ο Al ο γιος. Καθαρά για λόγους ευγενειας λοιπον και όχι για καποιον αλλο
λογο... ;) ;)
Έχεις απόλυτο δίκιο! Σε πειράζω! ;-) Αν και είναι τραγική ειρωνία σε κάθε νονό υπάρχει ένας ηθοποιός κάθε φορά ξεχωριστός που κλέβει την δόξα από τον Πατσίνο ...
1) Marlo Brando
2) Robert De Niro
3) Andy Garcia (λιγότερο από τα δύο προηγούμενα ιερά τέρατα)
υγ: οι 2 πρώτοι πήραν και το όσκαρ!