Episode III: Revenge of the Sith
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Episode III: Revenge of the Sith
mikem και erevodifwntas δεν βλέπω να έχετε ποστάρει ακόμα και ανησυχώ! να μην πούμε λεπτομέρειες για να μην το χαλάσουμε σε όσους δεν το έχουν δει ακόμα.
Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό είναι χορταστικό αλλά στο τέλος έφυγα με παράξενα συναισθήματα λόγω της ιδιαιτερότητας του story.Βέβαια πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ μια ταινία που είχε εν μέρει καταθλιπτικό σενάριο.
Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό είναι χορταστικό αλλά στο τέλος έφυγα με παράξενα συναισθήματα λόγω της ιδιαιτερότητας του story.Βέβαια πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ μια ταινία που είχε εν μέρει καταθλιπτικό σενάριο.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν όντως "χορταστικό". Πολύ καλό όμως σε όλα του. Εγώ δεν καταθλίπτικα πάρα πολύ γιατί αφού ξέραμε τι θα γίνει στο τέλος ήμουν προετοιμασμένη.Το κακό είναι ότι ξεσηκώθηκα και ανυπομωνώ να βγει και σε DVD για να περάσω ένα διήμερο βλέποντας σερί και τα 6 Επεισόδια!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
κοίτα, έτσι όπως τον είδα που σηκώθηκε από το κρεββάτι και ήταν χωρίς από πάνω δεν μου φάνηκε και πολύ αδυνατούλης ;-) !Πάντως το μαλλί τον χάλαγε!!!!!Στο venus μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω καθημερινός και ενημερώνομαι για όλα!!!!!!! 

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- AnINffected
- Gbyte level
Εγώ δεν είδα την ταινία και δε βλέπω να τη παρακολουθώ σύντομα
(((
Έχω κάνει απο παλιά topic για το Star Wars γενικώς στην ίδια ενότητα.

Έχω κάνει απο παλιά topic για το Star Wars γενικώς στην ίδια ενότητα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ήταν απλά επικό!ΤΟ είδα εχθές 12-2 το βράδυ και το βράδυ που γύρισα έβαλα σε DVD το 4 από την πολύ πόρωση!
Mikem όσο για τον αν επαιξε ή όχι πολύ Vader επαιξε και παραέπαιξε.Vader ήταν απο την στιγμή που έγινε μαθητής του αυτοκράτορα απλά στο τέλος έβαλε και την στολή!Καλύτερα που έγινε έτσι γιατί έγινε πολύ πιο ξεκάθαρη η μεταστροφη του Ανακιν σε vader μέσα από το πρόσωπο του.Φιανόταν στα μάτια του συνέχεια η άλλαγη! Ήταν απλά Θεικό! Δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι!
Μπράβο στο Lucas και στους υθοποιούς που έπαιξαν Όμπι Ουάν και Ανακιν καθώς και Παντμι γιατί ήταν κορυφαίες ερμηνείες!
Mikem όσο για τον αν επαιξε ή όχι πολύ Vader επαιξε και παραέπαιξε.Vader ήταν απο την στιγμή που έγινε μαθητής του αυτοκράτορα απλά στο τέλος έβαλε και την στολή!Καλύτερα που έγινε έτσι γιατί έγινε πολύ πιο ξεκάθαρη η μεταστροφη του Ανακιν σε vader μέσα από το πρόσωπο του.Φιανόταν στα μάτια του συνέχεια η άλλαγη! Ήταν απλά Θεικό! Δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι!
Μπράβο στο Lucas και στους υθοποιούς που έπαιξαν Όμπι Ουάν και Ανακιν καθώς και Παντμι γιατί ήταν κορυφαίες ερμηνείες!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
έχετε παρατηρήσει κάτι παράξενο(όχι δεν θα μιλήσω για δίκτυα, inhouse joke)
στα τρία πρώτα, ο πρωταγωνιστής mark hammil δεν έγινε ποτέ αστέρι ενώ ο harisson ford απωγειώθηκε. o alek guines (obi wan) ήταν ήδη φτασμένο όνομα.
και τώρα οι δεύτεροι ρόλοι είναι είτε φτασμένοι (samuel jackson) ή έχουν προοπτικές (natalie portman) αλλά για τον hayden δεν βλέπω τίποτα.
στα τρία πρώτα, ο πρωταγωνιστής mark hammil δεν έγινε ποτέ αστέρι ενώ ο harisson ford απωγειώθηκε. o alek guines (obi wan) ήταν ήδη φτασμένο όνομα.
και τώρα οι δεύτεροι ρόλοι είναι είτε φτασμένοι (samuel jackson) ή έχουν προοπτικές (natalie portman) αλλά για τον hayden δεν βλέπω τίποτα.
Πολύ καλό έργο...πραγματικά το καλύτερο από τα τρία πρώτα και - τολμώ να πώ - το δεύτερο καλύτερο της εξαλογίας μετά το Empire Strikes Back..εκτιμώ ότι ήταν καλύτερο και από το A new Hope τόσο σεναριακά όσο και σκηνοθετικά.....
Last edited by Marauder on Tue May 24, 2005 1:18 am, edited 1 time in total.
-
- Gbyte level
Πολύ καλή η ταινία όντως. θα έπρεπε ίσως να ήταν 2 ταινίες (και το Ι και το ΙΙ να ήταν μία... αλλά τώρα έγινε...). ο Palpie ήταν απλά θεός!!!! τους έστειλε όλους αδιάβαστους (ευτυχώς η Portman δε μιλά πολύ στο έργο, ο δε Heyden... άστα να πάνε. Μια σχετική απογοήτευση ήταν ο Obi-Wan, μιας και περίμενα να παίζει καλύτερα).
Πάντως η ταινία είναι φοβερή!!! (κάπου ανάμεσα στο New Hope και το Empire strikes back -ε, εκείνο το "I am your Father" είναι αξεπέραστο)
Palpie rulez!!!!!
Πάντως η ταινία είναι φοβερή!!! (κάπου ανάμεσα στο New Hope και το Empire strikes back -ε, εκείνο το "I am your Father" είναι αξεπέραστο)
Palpie rulez!!!!!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
η επίθεση των κλώνων μου άρεσε πολύ, μόνο το Ι ήταν εκτός κλίματος.Erevodifwntas wrote:Πολύ καλή η ταινία όντως. θα έπρεπε ίσως να ήταν 2 ταινίες (και το Ι και το ΙΙ να ήταν μία... αλλά τώρα έγινε...). ο Palpie ήταν απλά θεός!!!! τους έστειλε όλους αδιάβαστους (ευτυχώς η Portman δε μιλά πολύ στο έργο, ο δε Heyden... άστα να πάνε. Μια σχετική απογοήτευση ήταν ο Obi-Wan, μιας και περίμενα να παίζει καλύτερα).
Palpie rulez!!!!!
δεν μπορώ να κρινώ την ερμηνεία της portman αλλά η κοπέλα είναι κουκλάρα, ειδικά στη σκηνή που χτενίζεται. ο obi μου φάνηκε λίγο άνευρος αλλά μήπως ήταν οδηγίες του σκηνοθέτη τέτοιες για να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του. ο heyden είναι αισθητά καλύτερος από το ΙΙ (στο ΙΙ δεν θα τον ξεχώριζα από ένα wookey!). τον είχα δει και σε ένα άλλο έργο που δεν ήταν επίσης καλός και είχα απογοητευθεί με την επιλογή του lucas να τον κάνει anakin. όμως τώρα είναι φοβερός ως dark lord. φοβερό βλέμα. λες να το είχε οραματιστεί ο lucas από το 2002?
- AnINffected
- Gbyte level
Α παιδιά δε σας είπα μήνες μετά κατάφερα να το δώ και εγώ σε θερινό!
Πώρωση!Κατ'εμέ κονταροχτυπιέται άνετα με το ep. 5 (the Empire Strikes Back).Kαι για να πούμε την αλήθεια αν δεν βλέπαμε πρώτα τα ep. 4-5-6 θα μας άρεσε περισσότερο αυτό...
*******Σεναριακά στοιχεία ακολουθούν*************
...διότι και δε θα ξέραμε οτι έχει bad end το 3 (θα ήταν εντελώς απρόσμενο), και το "I am your Father" δε θα ήταν τόσο έκπληξη.
Παίζει το ποιά τριλογία θα δείς πρώτα.
Τι λέτε, o heyden ήταν εκπληκτικός!Η σκηνή που ουρλιάζει στον obi-wan I HATE YOU!-αφού ο obi του κόβει τα πόδια στο τέλος-ήταν συγκλονιστική!Αυτό είναι μίσος!
Καλά για τον... palpi
δε το συζητάμε!
Και εκείνος που τον έπαιζε στο ep. 6 ήταν φοβερός!Και έμοιαζαν πολύ οι ερμηνείες τους!
Όσο για το duel Yoda-Sidius, σε όλη την εξαλογία περίμενα να το δώ!
Μου έλειψε πολύ το ζεύγος C3P0-R2D2 πάντως.
Πώρωση!Κατ'εμέ κονταροχτυπιέται άνετα με το ep. 5 (the Empire Strikes Back).Kαι για να πούμε την αλήθεια αν δεν βλέπαμε πρώτα τα ep. 4-5-6 θα μας άρεσε περισσότερο αυτό...
*******Σεναριακά στοιχεία ακολουθούν*************
...διότι και δε θα ξέραμε οτι έχει bad end το 3 (θα ήταν εντελώς απρόσμενο), και το "I am your Father" δε θα ήταν τόσο έκπληξη.
Παίζει το ποιά τριλογία θα δείς πρώτα.
Τι λέτε, o heyden ήταν εκπληκτικός!Η σκηνή που ουρλιάζει στον obi-wan I HATE YOU!-αφού ο obi του κόβει τα πόδια στο τέλος-ήταν συγκλονιστική!Αυτό είναι μίσος!
Καλά για τον... palpi

Και εκείνος που τον έπαιζε στο ep. 6 ήταν φοβερός!Και έμοιαζαν πολύ οι ερμηνείες τους!
Όσο για το duel Yoda-Sidius, σε όλη την εξαλογία περίμενα να το δώ!
Μου έλειψε πολύ το ζεύγος C3P0-R2D2 πάντως.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

-
- Gbyte level
- AnINffected
- Gbyte level
Πώς γίνεται ρε αφού έχουν περάσει ~20 χρόνια από το ep.6!
Μη μου πεϊς οτι η φωνή του ήταν εφέ...
...ακουγόταν πολύ γέρικη...
Πρέπει να κοιτάξω το cast μου φαίνεται.
Πάω στοίχημα οτι θα υπάρξει και τρίτη τριλογία (ep. 7, 8, 9).Έτσι είχα διαβάσει πολύ-πολύ παλιά.
Αυτή τη φορά η Νέα Γαλαξιακή Δημοκρατία με ιδρυτή τον Luke Skywalker (αυτοί οι Jedi δε βάζουν ποτέ μυαλό) θα απειλείται από μία νέα εξωγήινη φυλή.
Μη μου πεϊς οτι η φωνή του ήταν εφέ...

Πρέπει να κοιτάξω το cast μου φαίνεται.
Πάω στοίχημα οτι θα υπάρξει και τρίτη τριλογία (ep. 7, 8, 9).Έτσι είχα διαβάσει πολύ-πολύ παλιά.
Αυτή τη φορά η Νέα Γαλαξιακή Δημοκρατία με ιδρυτή τον Luke Skywalker (αυτοί οι Jedi δε βάζουν ποτέ μυαλό) θα απειλείται από μία νέα εξωγήινη φυλή.

Ada Lovelace

Ada Lovelace

-
- Gbyte level
πριν 20 χρόνια ήταν νέος (με μπόλικο μεικ-απ), τωρα που είναι γέρος κάνανε και οικονομία (στο μεικ-απ) 
για νεα τριλογία δεν το βλέπω (έτσι έχει πει ο Λούκας). Σίγουρα πάντως θα δούμε πολλές ακόμα ταινίες Star Wars (αλλά πιθανότατα από άλλους σκηνοθέτες και -μακάρι- σεναριογράφους)
p.s. ο emperor του 5 στην αρχική έκδοση τον έπαιζε μια γριά. στην νέα έκδοση του dvd τον παίζει και πάλι ο McDiarmid -δε θυμάμαι το όνομα ακριβώς... ντροπή μου... τώρα θα βάλω το δάχτυλο στην μπρίζα για να lightingθώ

για νεα τριλογία δεν το βλέπω (έτσι έχει πει ο Λούκας). Σίγουρα πάντως θα δούμε πολλές ακόμα ταινίες Star Wars (αλλά πιθανότατα από άλλους σκηνοθέτες και -μακάρι- σεναριογράφους)
p.s. ο emperor του 5 στην αρχική έκδοση τον έπαιζε μια γριά. στην νέα έκδοση του dvd τον παίζει και πάλι ο McDiarmid -δε θυμάμαι το όνομα ακριβώς... ντροπή μου... τώρα θα βάλω το δάχτυλο στην μπρίζα για να lightingθώ