Episode III: Revenge of the Sith

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
Post Reply
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Episode III: Revenge of the Sith

Post by tsilochr » Mon May 23, 2005 12:12 pm

mikem και erevodifwntas δεν βλέπω να έχετε ποστάρει ακόμα και ανησυχώ! να μην πούμε λεπτομέρειες για να μην το χαλάσουμε σε όσους δεν το έχουν δει ακόμα.

Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό είναι χορταστικό αλλά στο τέλος έφυγα με παράξενα συναισθήματα λόγω της ιδιαιτερότητας του story.Βέβαια πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο πολύ μια ταινία που είχε εν μέρει καταθλιπτικό σενάριο.
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon May 23, 2005 1:42 pm

Η αλήθεια είναι ότι ήταν όντως "χορταστικό". Πολύ καλό όμως σε όλα του. Εγώ δεν καταθλίπτικα πάρα πολύ γιατί αφού ξέραμε τι θα γίνει στο τέλος ήμουν προετοιμασμένη.Το κακό είναι ότι ξεσηκώθηκα και ανυπομωνώ να βγει και σε DVD για να περάσω ένα διήμερο βλέποντας σερί και τα 6 Επεισόδια!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Mon May 23, 2005 2:40 pm

που είσαι ρε ψυχή dimitra? τις προάλλες σκεφτόμουν ότι έχεις χαθεί και απ' το venus. dimitra, που σου φάνηκε ο vader? λιγο αδυνατούλη τον είδα. τον θυμόμουν πιο ογκώδη.
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Mon May 23, 2005 2:55 pm

κοίτα, έτσι όπως τον είδα που σηκώθηκε από το κρεββάτι και ήταν χωρίς από πάνω δεν μου φάνηκε και πολύ αδυνατούλης ;-) !Πάντως το μαλλί τον χάλαγε!!!!!Στο venus μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω καθημερινός και ενημερώνομαι για όλα!!!!!!! :-D
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Mon May 23, 2005 3:21 pm

Κι εμένα μου άρεσε πολύ... :smt023 Ο Anakin στη μισή ταινία είχε γ@μηθεί στο corruption, που είπε κι ένας φίλος... :) Πάντως όλοι περίμεναν λίγο περισσότερο Vader (αν και εγώ, έχοντας διαβάσει αρκετά previews στο net ήμουν προετοιμασμένος...)
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Mon May 23, 2005 4:57 pm

Eνα θα πω: ο κριστιαν χεϊντελ-νομιζω- που παιζει τον ανακιν εμφανιστηκε στην πρεμιερα με t-shirt που εγραφε SITH HAPPENS!
Ωραια ταινια και αρκετα καταθλιπτικη, πολλη καλυτερη απο τα δυο προηγουμενα αλλα χειροτερη απο τα επομενα.
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon May 23, 2005 7:11 pm

Εγώ δεν είδα την ταινία και δε βλέπω να τη παρακολουθώ σύντομα :-((((
Έχω κάνει απο παλιά topic για το Star Wars γενικώς στην ίδια ενότητα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Mon May 23, 2005 8:50 pm

Ήταν απλά επικό!ΤΟ είδα εχθές 12-2 το βράδυ και το βράδυ που γύρισα έβαλα σε DVD το 4 από την πολύ πόρωση!
Mikem όσο για τον αν επαιξε ή όχι πολύ Vader επαιξε και παραέπαιξε.Vader ήταν απο την στιγμή που έγινε μαθητής του αυτοκράτορα απλά στο τέλος έβαλε και την στολή!Καλύτερα που έγινε έτσι γιατί έγινε πολύ πιο ξεκάθαρη η μεταστροφη του Ανακιν σε vader μέσα από το πρόσωπο του.Φιανόταν στα μάτια του συνέχεια η άλλαγη! Ήταν απλά Θεικό! Δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι!
Μπράβο στο Lucas και στους υθοποιούς που έπαιξαν Όμπι Ουάν και Ανακιν καθώς και Παντμι γιατί ήταν κορυφαίες ερμηνείες!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Mon May 23, 2005 11:36 pm

έχετε παρατηρήσει κάτι παράξενο(όχι δεν θα μιλήσω για δίκτυα, inhouse joke)

στα τρία πρώτα, ο πρωταγωνιστής mark hammil δεν έγινε ποτέ αστέρι ενώ ο harisson ford απωγειώθηκε. o alek guines (obi wan) ήταν ήδη φτασμένο όνομα.

και τώρα οι δεύτεροι ρόλοι είναι είτε φτασμένοι (samuel jackson) ή έχουν προοπτικές (natalie portman) αλλά για τον hayden δεν βλέπω τίποτα.
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Tue May 24, 2005 12:46 am

Πολύ καλό έργο...πραγματικά το καλύτερο από τα τρία πρώτα και - τολμώ να πώ - το δεύτερο καλύτερο της εξαλογίας μετά το Empire Strikes Back..εκτιμώ ότι ήταν καλύτερο και από το A new Hope τόσο σεναριακά όσο και σκηνοθετικά.....
Last edited by Marauder on Tue May 24, 2005 1:18 am, edited 1 time in total.
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Tue May 24, 2005 1:06 am

Ρε σεις μη λέτε τι γίνετε δεν την έχουμε δει όλοι.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Tue May 24, 2005 9:29 am

Πολύ καλή η ταινία όντως. θα έπρεπε ίσως να ήταν 2 ταινίες (και το Ι και το ΙΙ να ήταν μία... αλλά τώρα έγινε...). ο Palpie ήταν απλά θεός!!!! τους έστειλε όλους αδιάβαστους (ευτυχώς η Portman δε μιλά πολύ στο έργο, ο δε Heyden... άστα να πάνε. Μια σχετική απογοήτευση ήταν ο Obi-Wan, μιας και περίμενα να παίζει καλύτερα).

Πάντως η ταινία είναι φοβερή!!! (κάπου ανάμεσα στο New Hope και το Empire strikes back -ε, εκείνο το "I am your Father" είναι αξεπέραστο)

Palpie rulez!!!!!
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue May 24, 2005 10:28 am

Δεν συμφωνώ ο Ομπι Ουάν έμενα μου άρεσε αρκετά!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Tue May 24, 2005 11:16 am

Erevodifwntas wrote:Πολύ καλή η ταινία όντως. θα έπρεπε ίσως να ήταν 2 ταινίες (και το Ι και το ΙΙ να ήταν μία... αλλά τώρα έγινε...). ο Palpie ήταν απλά θεός!!!! τους έστειλε όλους αδιάβαστους (ευτυχώς η Portman δε μιλά πολύ στο έργο, ο δε Heyden... άστα να πάνε. Μια σχετική απογοήτευση ήταν ο Obi-Wan, μιας και περίμενα να παίζει καλύτερα).

Πάντως η ταινία είναι φοβερή!!! (κάπου ανάμεσα στο New Hope και το Empire strikes back -ε, εκείνο το "I am your Father" είναι αξεπέραστο)

Palpie rulez!!!!!
η επίθεση των κλώνων μου άρεσε πολύ, μόνο το Ι ήταν εκτός κλίματος.
δεν μπορώ να κρινώ την ερμηνεία της portman αλλά η κοπέλα είναι κουκλάρα, ειδικά στη σκηνή που χτενίζεται. ο obi μου φάνηκε λίγο άνευρος αλλά μήπως ήταν οδηγίες του σκηνοθέτη τέτοιες για να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας του. ο heyden είναι αισθητά καλύτερος από το ΙΙ (στο ΙΙ δεν θα τον ξεχώριζα από ένα wookey!). τον είχα δει και σε ένα άλλο έργο που δεν ήταν επίσης καλός και είχα απογοητευθεί με την επιλογή του lucas να τον κάνει anakin. όμως τώρα είναι φοβερός ως dark lord. φοβερό βλέμα. λες να το είχε οραματιστεί ο lucas από το 2002?
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Tue May 24, 2005 12:20 pm

Η ναταλι δεν ειχε ερμηνεια καθολου και ηταν διακοσμιτικη ειδικα σε αυτο το επισοδειο. Αλλα ο τζακσον και ο μακγκρεγκορ ηταν φοβεροι! Ο χευντεν παλι μπορουσε και καλυτερα. Ειχε πολυ βαθος ο χαρακτηρας αλλα δεν το αξιοποιησε τοσο. Τα γραφικα ηταν τελεια ειδικα στην αρχη.
Image
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Aug 30, 2005 11:59 pm

Α παιδιά δε σας είπα μήνες μετά κατάφερα να το δώ και εγώ σε θερινό!

Πώρωση!Κατ'εμέ κονταροχτυπιέται άνετα με το ep. 5 (the Empire Strikes Back).Kαι για να πούμε την αλήθεια αν δεν βλέπαμε πρώτα τα ep. 4-5-6 θα μας άρεσε περισσότερο αυτό...

*******Σεναριακά στοιχεία ακολουθούν*************

...διότι και δε θα ξέραμε οτι έχει bad end το 3 (θα ήταν εντελώς απρόσμενο), και το "I am your Father" δε θα ήταν τόσο έκπληξη.
Παίζει το ποιά τριλογία θα δείς πρώτα.

Τι λέτε, o heyden ήταν εκπληκτικός!Η σκηνή που ουρλιάζει στον obi-wan I HATE YOU!-αφού ο obi του κόβει τα πόδια στο τέλος-ήταν συγκλονιστική!Αυτό είναι μίσος!
Καλά για τον... palpi :lol: δε το συζητάμε!
Και εκείνος που τον έπαιζε στο ep. 6 ήταν φοβερός!Και έμοιαζαν πολύ οι ερμηνείες τους!

Όσο για το duel Yoda-Sidius, σε όλη την εξαλογία περίμενα να το δώ!

Μου έλειψε πολύ το ζεύγος C3P0-R2D2 πάντως.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Wed Aug 31, 2005 8:11 am

AnINffected wrote: Καλά για τον... palpi :lol: δε το συζητάμε!
Και εκείνος που τον έπαιζε στο ep. 6 ήταν φοβερός!Και έμοιαζαν πολύ οι ερμηνείες τους!

(Είναι ο ίδιος ηθοποιός)

my personal site
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Aug 31, 2005 4:22 pm

Πώς γίνεται ρε αφού έχουν περάσει ~20 χρόνια από το ep.6!
Μη μου πεϊς οτι η φωνή του ήταν εφέ... :shock: ...ακουγόταν πολύ γέρικη...

Πρέπει να κοιτάξω το cast μου φαίνεται.

Πάω στοίχημα οτι θα υπάρξει και τρίτη τριλογία (ep. 7, 8, 9).Έτσι είχα διαβάσει πολύ-πολύ παλιά.
Αυτή τη φορά η Νέα Γαλαξιακή Δημοκρατία με ιδρυτή τον Luke Skywalker (αυτοί οι Jedi δε βάζουν ποτέ μυαλό) θα απειλείται από μία νέα εξωγήινη φυλή. ;)
Ada Lovelace

Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Wed Aug 31, 2005 8:26 pm

πριν 20 χρόνια ήταν νέος (με μπόλικο μεικ-απ), τωρα που είναι γέρος κάνανε και οικονομία (στο μεικ-απ) :-)

για νεα τριλογία δεν το βλέπω (έτσι έχει πει ο Λούκας). Σίγουρα πάντως θα δούμε πολλές ακόμα ταινίες Star Wars (αλλά πιθανότατα από άλλους σκηνοθέτες και -μακάρι- σεναριογράφους)

p.s. ο emperor του 5 στην αρχική έκδοση τον έπαιζε μια γριά. στην νέα έκδοση του dvd τον παίζει και πάλι ο McDiarmid -δε θυμάμαι το όνομα ακριβώς... ντροπή μου... τώρα θα βάλω το δάχτυλο στην μπρίζα για να lightingθώ :-)

my personal site
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed Aug 31, 2005 10:28 pm

Image
Πράγματι, τον Palpatine τον κάνει ο Ian McDiarmid σε όλα τα Star Wars.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”