Page 1 of 1

Αραχνάνθρωπος 3 και σχόλια

Posted: Sat May 05, 2007 10:50 am
by tsilochr
Σκέφτηκα να το βάλω σε ξεχωριστό topic μιας και αρκετοί ίσως δουν το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος του Spiderman.

Για όσους δεν το έχουν δει, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Μιλάμε για το ξενέρωμα...

1) Ο Toby έχει βάλει 10 κιλά τουλάχιστον και δεν θυμίζει με τίποτα το 19χρονο Peter Parker. Ακόμα και το 3d μοντέλο έχουν κάνει πιο παχύ λόγο του βάρους του Mcguire. Ναι μεν έχουν περάσει χρόνια, αλλά η MJ και ο Osbourne κρατιόνται μια χαρά.

2) Τραγικά εφέ... Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τόσο ψεύτικα εφέ (όπως και στο Superman).

Μα κυρίως
3) Τραγικό σενάριο... Κάηκε το χαρτί του venom και γενικά το story είναι για τα μπάζα. Κάπου διάβασα ότι από τους 4 σεναριογράφους κράτησαν τον 1 και προσέλαβαν τον αδερφό του σκηνοθέτη...

Αν και φαν των 2 πρώτων ταινιών, στη τρίτη δίνω μαύρο

Ας ελπίσουμε ότι ο Silver Surfer θα κρατήσει τα προσχήματα. Τελικά το X-Men 3 είναι ότι καλύτερο από ταινίες με ήρωες της Marvel

Posted: Sat May 05, 2007 12:09 pm
by mikem4600
Καλά, και η MJ τις ρυτίδες της τις είχε... (Φαντάζομαι πόσο makeup της έβαλαν για να βγει...)

Posted: Sat May 05, 2007 12:40 pm
by Fairy
Μην γίνεστε κακοί για την MJ. H Kirsten Dunstείναι μόνο 25 ετών! Ποιες ρυτίδες;

Posted: Sat May 05, 2007 1:13 pm
by mikem4600
Σε κάποιες στιγμές είχε "κοκάλινο" πρόσωπο και κάποια σημάδια κάτω από τα μάτια της και μου θύμιζε Βίσση...

Το πιο αστείο ήταν όταν ο Spiderman γινόταν corrupted και έπεφτε στη dark side, κατέβαζε και το μαλί στο κούτελο (μήπως και δεν καταλάβει το ακροατήριο ότι έγινε κακός) ενώ μετά, όταν συνερχόταν, το ξανασήκωνε προς τα πίσω για να έχει καθαρό κούτελο... :-D

Edit: ορθογραφικό

Posted: Sat May 05, 2007 2:27 pm
by sandra
Καλά μεγάλη μούφα η ταινία. Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα. Άθλια εφέ, μπούλης ο Πάρκερ, αισχος όταν γινόταν κακός (με μακρύ γλιτσιασμένο μαλλί και μολύβι στα μάτια του για να φαίνονται σκοτεινά και κακιασμένα), χάλια ιστορία, δεν φχαριστηθήκαμε κακούς, οι μάχες με απογοήτευσαν και γενικά ήταν βλακεία. Πάνε και 8 € άδικα :-p Την ξανθούλα συμμαθήτρια του Πάρκερ από το Lady in the Water την προσέξατε? Καλούλα ήταν... Α! Ο μόνος που άξιζε ήταν ο διευθυντής της εφημερίδας. Σταθερή αξία...

Posted: Sat May 05, 2007 8:20 pm
by Joanna
sandra wrote:Καλά μεγάλη μούφα η ταινία.
Συμφωνώ απολύτως!!

Posted: Sat May 05, 2007 11:22 pm
by zweistein
δε το εχω δει ακομα....

Posted: Sun May 06, 2007 2:00 pm
by zweistein
Image

Posted: Sun May 06, 2007 3:23 pm
by debbie
Ούτε κι εγώ το έχω δει ακόμα...και δεν νομίζω να πάω να το δω μετά από ότι διάβασα εδώ...! :-D

(αλλά ο αδερφός μου που το είδε μου είπε ότι ήταν "τέλειο" ! :razz: )

Posted: Sun May 06, 2007 7:42 pm
by adam98
υ είπε ότι ήταν "τέλειο" ! Razz
Κοίτα και εγώ το είδα και μου άρεσε. Τα εφέ δεν ήταν τοσο τραγικά μόνο όταν καποια στιγμή πηδηξε από το παράθυρο ήταν πολύ μούφα. Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ξεσκίσανε την ιστορία ----> ο συμβιωτικός ιστός έπεσε από τον ουρανό :smt043

Ελπίζω ο silver surfer να σώσει τα προσχηματα. Πάντως ούτε το xmen μου άρεσε γιατί και εκεί τους σκοτώσανε όλους. Ειδικά όταν πέθανε ο Ξαβιε εγώ εκνευρίστηκα και ήθελα να φύγω. Αφήστε που το έργο έπρεπε να λέγετε γουλβερίν ο "μαμώ και δέρνω". :evil:

Posted: Sun May 06, 2007 7:50 pm
by mikem4600
adam98 wrote:Πάντως ούτε το xmen μου άρεσε γιατί και εκεί τους σκοτώσανε όλους. Ειδικά όταν πέθανε ο Ξαβιε εγώ εκνευρίστηκα και ήθελα να φύγω. Αφήστε που το έργο έπρεπε να λέγετε γουλβερίν ο "μαμώ και δέρνω". :evil:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Εκεί που θα απογοητευτώ πολύ είναι αν τα Transformers είναι το ίδιο μούφα...

Posted: Sun May 06, 2007 9:05 pm
by adam98
Συμφωνώ και επαυξάνω. Εκεί που θα απογοητευτώ πολύ είναι αν τα Transformers είναι το ίδιο μούφα...
Αν κρίνουμε απο τα transformers που βγήκαν πρόσφατα ως κινούμενα καλύτερα να μην ασχοληθούμε :-(

Posted: Sun May 06, 2007 10:02 pm
by tsilochr
adam98 wrote:Eιδικά όταν πέθανε ο Ξαβιε εγώ εκνευρίστηκα και ήθελα να φύγω.
O Ξαβιέ δεν πέθανε, υπάρχει ένα μικρό footage μετά τους τίτλους τέλους του X-MEN 3 που μάλλον δεν το έχεις δει...

Posted: Mon May 07, 2007 10:58 am
by adam98
Ναι το ξερω δεν το εχω δει αλλα το διαβασα στο venus. Οτι ελέγχει κάποιο παιδάκι ή κατι τέτοιο. Βασικά βλακεία δεν είναι που τον βλεπεις να διαλύεται όμως :twisted: :twisted:

Posted: Mon May 07, 2007 11:02 am
by Paralias
Χάλι μαύρο η ταινία...Τσάμπα τα 16 ευρώ(2 άτομα στο Mall...)

Κρίμα...
H ΜJ πάντως μια χαρά μου κάνει και τώρα...

Posted: Mon May 07, 2007 11:21 am
by P3
Ρ3 wrote:Το είδα κι εγώ και απογοητεύτηκα! Περιμένα παρα πολλά περισσότερα και τελικά δεν είδα ούτε τα βασικά. Η ταινία ήταν περισσότερο "Πητερ Παρκερ 3" παρά "Spiderman 3"!
Μάπα!Κουράστηκα και βαρέθηκα! Ο αδερφός μου είναι συλλέκτης comic εδώ και 15 χρόνια και θέλωντας και μη ασχολούμε με αυτά αρκετά! Η ταινία βίασε κυριολεκτικά την ιστορία!!!! Ακούς εκεί ο Harry Osburne να γίνει Super ήρωας με υπτάμενη snowboard!!! Πολύ λίγη και κακή δράση. Κάκιστη επιλογή για το ρόλο του Έντι Μπροκ, ο οποίος κανονικά έπρεπε να είναι τεράστιος και μποντιμπιλνταράς!Νομίζω όμως ότι το χαρτί Venom κάηκε λόγο ύπαρξης του ανούσιου Sandman!!
Τέσπα ... Απογοήτευση!

Posted: Mon May 07, 2007 4:15 pm
by adam98
Κάκιστη επιλογή για το ρόλο του Έντι Μπροκ, ο οποίος κανονικά έπρεπε να είναι τεράστιος και μποντιμπιλνταράς
p3++

Posted: Thu May 10, 2007 2:02 am
by spiretos
Όλοι wrote:...περί ιστορίας...
Δεν θέλω να κάνω τον ειδικό (μιας και έχω μόλις 2 "αυθεντικά" περιοδικά Spiderman) αλλά μια ματιά στην ιστορία πριν την κρίνουμε νομίζω πως δεν κάνει κακό.

Ο Harry είναι πράγματι σουπερήρωας, το Green Goblin 2 και πράγματι πολεμά τον Spiderman νομίζοντας ότι σκότωσε τον πατέρα του (χωρίς να ξέρει ότι είναι ο Peter). Αργότερα ο Spiderman τον βοηθά για να νικήσει το Hobgoblin. Δεν υπάρχει πουθενά η βοήθεια του προς τον Spiderman, όπως αυτή φαίνεται στην ταινία. Το δέσιμο όμως είναι αρκετά καλό κρατώντας τα βασικά (διαβάστε και θα το δείτε).

Ο Marko, πέρα από το ότι δε σκότωσε το θείο του Spiderman, είναι ακριβώς όπως στα κόμικς (ακόμα και φατσικά!). Και με τον Venom συμμάχησε και έγινε "καλός" κτλ... Υπάρχουν ένα σωρό εκδόσεις των περιοδικών του Spiderman. "Back in black" μία από αυτές...(αν βρω το εξώφυλλο ενός από αυτά με τον Sandman απ'έξω θα το βάλω εδώ.)

Venom... Όλα τέλεια! Και η αδυναμία και η ιστορία και ο ηθοποιός και όλα. Διαβάστε. Το μόνο που "δεν μου άρεσε" ήταν το ότι δεν μας άφησε να τον χαρούμε πολύ. Κάθε φορά που πλησίαζε το πρόσωπό του η "μάσκα" έφευγε...

Η M.J. . Σωστή ιστορία. Και οι χωρισμοί και τα του Venom. Δε λέω παραπάνω γιατί είναι σαπουνόπερα (χωρίζουν, παντρεύονται με άλλους, μεταξύ τους...).

Και φτάσαμε στον αγαπητό Peter Parker. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά η ταινία είναι ταινία και όχι κόμικ και λέγεται "Spiderman 3". Θέλω να πω πως δεν γίνεται να βάλεις σε 3 ταινίες όλη την ιστορία ενός ήρωα της Marvel (διαβάστε μερικά από τα παραπάνω links και θα δείτε τι μπλέξιμο υπάρχει), ούτε και να αναπτύξεις τους χαρακτήρες των κακών. Μια χαρά ήταν οι 3 (2,5 για την ακρίβεια) κακοί. Μια χαρά το ότι έπεσε από το διάστημα, και ο καθηγητής (σε ρόλο F4) - ή μήπως θέλατε να πάει ταξιδάκι στο διάστημα και να γυρίσει να δείξει σε όλους τους super-φίλους του τι αγόρασε εκεί που πήγε; ). Βρίσκω καλή την ιδέα να φύγει από τις ταινίες ο Harry βοηθόντας τον Spiderman (μιας και όπως είπα είχε ξαναϋπάρξει "συνεργασία"). Γενικά το δέσιμο των ταινιών είναι πολύ καλό. Μην ξεχνάτε πως θα ακολουθήσουν άλλες τρεις!

No offence (αν το λέω καλά...) και σόρρυ για τα μεγάλα γράμματα αλλά η ταινία είναι:
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ

Posted: Thu May 10, 2007 1:42 pm
by tsilochr
spiretos wrote:Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά η ταινία είναι ταινία και όχι κόμικ και λέγεται "Spiderman 3". Θέλω να πω πως δεν γίνεται να βάλεις σε 3 ταινίες όλη την ιστορία ενός ήρωα της Marvel (διαβάστε μερικά από τα παραπάνω links και θα δείτε τι μπλέξιμο υπάρχει), ούτε και να αναπτύξεις τους χαρακτήρες των κακών
Ταινία ήταν και τα 2 πρώτα, αλλά δεν συγκρίνονται, ήταν απείρως καλύτερα. Και εκεί είχε ήρωες να δείξει, σκέψου ότι στο πρώτο έδειξε την γέννηση 2 ηρώων (Spidey και Green Goblin).

Για τους φαν των movie trivia αναφέρω ότι στο Spiderman είχαμε ένα σεναριογράφο (πέρα από τους 2 δημιουργούς του κόμικ), στο Spiderman 2 έγιναν 4 οι σεναριογράφοι και στο Spiderman 3 κράτησαν τον έναν και πρόσθεσαν τον Sam Raimi και τον αδερφό του Ivan Raimi στο σενάριο...

Posted: Fri May 11, 2007 10:35 am
by spiretos
tsilochr wrote:Ταινία ήταν και τα 2 πρώτα, αλλά δεν συγκρίνονται, ήταν απείρως καλύτερα. Και εκεί είχε ήρωες να δείξει, σκέψου ότι στο πρώτο έδειξε την γέννηση 2 ηρώων (Spidey και Green Goblin).
Γούστα είναι αυτά... :-D
Εγώ βρίσκω την 3η ταινία πολύ καλύτερη από τις 2 προηγούμενες (όχι πως δεν μου άρεσαν - ειδικά η πρώτη). Και ποιοτικότερη δράση είχε και νομίζω πως η "γέννηση" του Venom είναι πολύ πιο συναρπαστική!
Ήταν πιο γεμάτη ταινία... Είχε άλλους 2 super-κακούς και ακόμα και όταν έδειχνε Peter Parker, και όχι Spiderman, έδειχνε ακριβώς την ιστορία.