ZEITGEIST

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

ZEITGEIST

Post by zweistein » Wed Aug 20, 2008 3:14 pm

Zeitgeist: The Movie

μια φοβερή ταινια.

open your minds!!~~

Εάν "ψάχνεστε", dig it...
Χωρίς πολλά εξειδικευμένα πράματα και με σχετικά απλή γλώσσα και αναφορές, αναλύει γεγονότα και καταστάσεις and though in the beginning it may seem to address the Conservative Christian American, the picture is much bigger...

Pt.1 Religion

What has Jesus in common with Horus, Attis, Dionysus, Krishna, Mithra etc
How are religions formed, what do they serve etc.

Pt.2 9/11

Enough said. Conspiracies been going on since that dreadfull day (among other things as it seems). What happened and who was benefited.

Pt.3 There is sth more important than the king behind the throne.

Banking interests. From the American revolution till nowadays, how and why they do what they do. Wars, education loans, media, chips.

~~

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1166827/

official site: http://www.zeitgeistmovie.com/ (έχει και links για να δείτε την ταινία σε streaming δωρεάν σε καλή αναλυση)
Image
User avatar
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2808
Joined: Tue Dec 18, 2007 4:01 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Στα φεγγάρια του Πλάνταρ...
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by proskopos » Wed Aug 20, 2008 3:26 pm

Πράγματι πάρα πολύ ενδιαφέρων...
Κάποια πράγματα που λένε ειδικά στο κομμάτι θρησκείας σε σκαλώνουν... Για 9/11 τα περισσότερα τα ψιλιαζόμαστε και απλά μας τα αναλύουν...

Zeitgeist Greek Subs
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
User avatar
tZoLe
Venus Former Team Member
Posts: 1925
Joined: Wed Feb 22, 2006 12:21 am
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Lausanne-Pasalimani
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by tZoLe » Fri Aug 22, 2008 7:15 pm

Την είχα δει πριν κανένα 2μηνο, το είχα ψάξει λίγο γιατί κάποια πράγματα με την πρώτη ματιά είναι εντυπωσιακά...διαπίστωσα ότι αρκετα πράγματα είναι μουφιές, ειδικά στο πρώτο μέρος.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by zweistein » Fri Aug 22, 2008 7:24 pm

το πρώτο ειναι απλά μια προσωπική άποψη τους για την θρησκεία. Ίσος κάποιοι προσβληθούν. Αν δεν ειναι κατι διασταυρωμενο ποτέ δεν ξέρεις.
αλλά
το 2ο και το 3ο μέρος ειναι πράγματα που έχουμε ξανακουσει κ τα εχουμε διασταυρώσει με facts.
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 810
Joined: Mon Mar 21, 2005 2:45 am
Academic status: Alumnus/a
Location: Stony Brook, NY

Re: ZEITGEIST

Post by shodanjr_gr » Sat Aug 23, 2008 7:29 pm

http://www.conspiracyscience.com/articl ... /part-two/

Εδώ ο αντίλογος, με πηγές. Σε αντίθεση με το Zeitgeist...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
User avatar
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2838
Joined: Thu Nov 04, 2004 2:55 pm
Gender:
Location: Reloaded @ Santa Friday
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by AmmarkoV » Sun Aug 24, 2008 1:37 pm

Μολις το κατέβασα κ βάζω να το δώ..


shodanjr_gr wrote:Εδώ ο αντίλογος, με πηγές. Σε αντίθεση με το Zeitgeist...
Πάντως χωρις να το έχω δει ακόμα
, μεταξύ μας δεν έχει και πολλές πηγές και ο αντίλογος :) ;)
ADDED

----------------------------------

Απλά τέλειο.. Thanks zweistein!!!!
Πιστεύω οτι είναι must see! Δίνει μια διαχρονική εικόνα , όντως opens our minds..
Γενικά πάντως και πηγές που δεν έχει σε ορισμένα πράματα πιστεύω είναι σαν να δείχνει ένα παράθυρο και να κοιτάτε το δάχτυλο.. ;)
Λες και αυτά που βλέπουμε καθημερινά δεν είναι μούφες..
Καλά σκάω , βάζω να δώ λιγο Star..

ΥΓ
Σαν αυτό επίσης μοιάζουν τα :
Why we fight
The Corporation
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 810
Joined: Mon Mar 21, 2005 2:45 am
Academic status: Alumnus/a
Location: Stony Brook, NY

Re: ZEITGEIST

Post by shodanjr_gr » Sun Aug 24, 2008 10:21 pm

AmmarkoV wrote:Μολις το κατέβασα κ βάζω να το δώ..


shodanjr_gr wrote:Εδώ ο αντίλογος, με πηγές. Σε αντίθεση με το Zeitgeist...
Πάντως χωρις να το έχω δει ακόμα
, μεταξύ μας δεν έχει και πολλές πηγές και ο αντίλογος :) ;)

Έλα ρε Ammarkov, αφού αν πατήσεις στο sources, δίνει καμία 250άρια sources ( + ότι κάθε πληροφορία που παραθέτει, δίνει και την αντίστοιχη αναφορά).
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by zweistein » Wed Aug 27, 2008 4:24 pm

η δικιά μου άποψη...

οσον αφορα το 1ο μερος:

1_Η συσχέτιση με την ζωή του Θεού Ώρους απο τους αιγύπτιους και οι αστρολογική άποψη μπορει να ειναι μια δικιά τους ιδέα.

2_τα νούμερα και οι ομοιότητες μεταξύ θρησκειών δεν με εκπλήσουν. πάντα υπήρχαν ιερά νούμερα για τους αρχαίους πολιτισμούς του πλανήτη (ειδικα τον αριθμό 12 τον βλεπεις παντου)

3_Η βίβλος και τα σχετικά. Πραγματηκά κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι δεινόσαυροι δεν υπήρξαν ποτε και οτι η μόνη πρώτη νοημουσα μορφή ζωης στον κόμσο ήταν ο Αδαμ και η Ευα. Που σημαινει οτι όλου του κόμσου οι αρχαιολόγοι και επιστημονες που έχουν φάει τα χρόνια τους να κάνουν ερευνες να μελετάνε και να γράφουν βιβλία, ειναι είτε σατανηκοί είτε απλά λανθασμένοι γιατί έτσι λέει 1 και μοναδικό βιβλίο στον κόσμο που το έγραψε κάπου πριν παααααρα πολύ καιρό κάποιος άγνωστος.
Πραγματικά πιστεύουν αυτα, ακόμα κ όταν η τεχνολογία κ η επιστήμη έχουν προχωρήσει σε απίστευτο επίπεδο. Έχουμε αναλύσει το DNA, έχουμε κάνει εκατομμύρια έρευνες στην ιστορία του πλανήτη, έχουμε βρεί απίστευτες μορφες ενέργειας, έχουμε φτιάξει τρελά μίγματα και δομές νέων υλικών, έχουμε αναπτύξει την κβαντομηχανική εδώ και τόσα χρόνια και έχουμε πάει στο διάστημα. Ακόμα και η ατομική ενέργεια ανακαλύφθηκε πριν καμια 60αριά χρόνια. Και παρ΄ολα αυτά πιστεύουν ότι ο Αδαμ κ η Ευα ήταν η πρώτη μορφή ζωής στο σύμπαν!
Ισχυρίζονται ότι η επιστήμη ειναι σατανική και καίνε βιβλία, αλλά χωρίς αυτη την *&%επιστήμη και αυτα τα %@#βιβλία που τα εγραψαν και ανέπτυξαν αυτοί οι "σατανικοί" επιστημονες, δεν θα μπορούσαν σήμερα να απολαμβάνουν τα προϊόντα και τα αγαθα των επιστημών σήμερα. Δεν θα ήχαν το ηλεκρικό ρεύμα που τους ζεσταίνει το νερό, ούτε τους υπολογιστές τους, τα κινητά τους, τα αμάξια τους, και τις τηλεοράσεις τους που χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Δεν θα υπήρχαν τα φάρμακα που πέρνουν για να γίνουν καλα όταν ειναι άρρωστοι (σωματικά κυρίως).
Και στο κάτω κάτω γιατί η μόνη νοημουσα μορφη ζωης να ειναι σε αυτο το πλανήτη? γιατί να αποκλείεται να υπάρχει κάτι αλλό στο υπόλοιπο σύμπαν? σε ένα κ μονο πλανήτη στον δικό μας του έκατσε του Θεού και έφτιαξε τοσες φυλές και τόσα χρώματα στους ανθρώπους, αν γουστάρει τόσο την ποικιλία γιατι να μην γούσταρε να φτιάξει κ αλλού ζωή? τον εχουν ρωτήσει κιόλας? Και σόρι αλλα το να πιστεύεις στην μοναδικότητα του ανθρώπου σαν μορφή νοημουσας ζωης ειναι η πιο εγωιστική βλακεια που έχω ακούσει ποτέ. είμαστε το 1 προς άπειρο της ύλης του σύμπαντος. ενα ποσοστό που αντιστοιχεί στο τίποτα, κ έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε κάτι το σπουδαίο.

δε θέλει κ πολλές πηγες για να καταλάβει κανεις παρα κοινή λογική.

_____________________

οσον αφορα το 2ο και το 3ο μερος:

11/9: δεν έχω ιδέα για τις άλλες πτήσεις πέραν αυτές που έπεσαν στους δίδυμους. Λυπάμαι αλλά δεν ήμουν εκει να ξέρω, αλλά δώξα το Θεό έχουμε δεί του κόσμου τα σκάνδαλα και τις έρευνες που έχουν γίνει στο θέμα. Βλέπεις κ μόνος σου ότι το κτίριο πέφτει με επιτάχυνση g και ακόμα δεν πιστέυεις ότι ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση? Και ας πούμε ότι οι αυτόπτεις μάρτυρες ήταν βαλτοί. Βλέπεις την πηγή: πέφτει ενα αεροπλάνο στους πάνω ορόφους του κτιρίου. Βλέπεις το αποτέλεσμα: συνθλίβονται όλοι οι όροφοι στο έδαφος με 100% κατακόρυφη και 100% ελέυθερη πτώση. Σόρι ρε μάγκες αλλά έχεις ενα σώμα τρελού ύψους βάρους μερικών μεγατώνων το οποίο θα ειχε σίγουρα μια ταλάντωση απο το αεροπλάνο που έσκασε πάνω του. κ έπεσε ετσι απλα όλο κάτω με επιτάχυνση g κ με κατακόρυφη φορά?? Και στο κάτω κάτω στους πάνω ορόφους έπεσε το αεροπλάνο, δεν έπεσε στο ισόγειο. εσύ βλέπεις ότι το κτίριο έχει ενσωματωθει μεσα στα θεμέλια του.

Οι ιστορία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.(US Federal Reserve). Δεν ειναι καθόλου λανθασμένη όπως διατυπώνεται ιστορικά. Τα οικονομικά γεγονότα των ΗΠΑ ειναι καταγεγραμένα.
Οι πόλεμοι: δεν ξέρω αν η ίδια η ομοσπονδιακή τράπεζα 'ελέγχει' τους προέδρους και του 'βάζει' να κάνουν τους πολέμους. Αλλά τα κέρδη τους απο τον κάθε ένα απο αυτούς ειναι προφανή. Και στο κάτω κάτω, έχεις ενα οργανισμό, ο οποίος ελέγχει μόνος του το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής νομίσματος, έχει ανεξαρτητοποιήσει το νόμισμα απο το χρυσό οποτε στην ουσία μπορεί να ελέξει την αξία του νομίσματος στο 100%, και το σημαντικότερο απ'όλα, ειναι ο μόνος και επίσημος κρατικός χρηματοδότης της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Δεν έχω πει τπτ αναληθές ούτε κανένα ψέμα. Αλλα δεν θέλει κ πολύ να δεις τι κάνει μιαου μιαου στα κεραμίδια.ΥΓ: όσες πηγες και να υπάρχουν που να λένε κάτι, άλλες τόσες πηγες θα βρεις που θα ισχυρίζονται το αντιθετο. Οι αλήθειες ειναι λίγες, τα γεγονότα πολλά. ο συνδιασμός των υποθέσεων ειναι άπειρος. Δεν ειναι τόσο περιεργο να υπάρχουν τόσες γνώμες, φήμες και προπαγανδες για ένα σορο θέματα στον πλανητη.
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 810
Joined: Mon Mar 21, 2005 2:45 am
Academic status: Alumnus/a
Location: Stony Brook, NY

Re: ZEITGEIST

Post by shodanjr_gr » Thu Aug 28, 2008 11:29 pm

zweistein wrote: 11/9: δεν έχω ιδέα για τις άλλες πτήσεις πέραν αυτές που έπεσαν στους δίδυμους. Λυπάμαι αλλά δεν ήμουν εκει να ξέρω, αλλά δώξα το Θεό έχουμε δεί του κόσμου τα σκάνδαλα και τις έρευνες που έχουν γίνει στο θέμα. Βλέπεις κ μόνος σου ότι το κτίριο πέφτει με επιτάχυνση g και ακόμα δεν πιστέυεις ότι ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση? Και ας πούμε ότι οι αυτόπτεις μάρτυρες ήταν βαλτοί. Βλέπεις την πηγή: πέφτει ενα αεροπλάνο στους πάνω ορόφους του κτιρίου. Βλέπεις το αποτέλεσμα: συνθλίβονται όλοι οι όροφοι στο έδαφος με 100% κατακόρυφη και 100% ελέυθερη πτώση. Σόρι ρε μάγκες αλλά έχεις ενα σώμα τρελού ύψους βάρους μερικών μεγατώνων το οποίο θα ειχε σίγουρα μια ταλάντωση απο το αεροπλάνο που έσκασε πάνω του. κ έπεσε ετσι απλα όλο κάτω με επιτάχυνση g κ με κατακόρυφη φορά?? Και στο κάτω κάτω στους πάνω ορόφους έπεσε το αεροπλάνο, δεν έπεσε στο ισόγειο. εσύ βλέπεις ότι το κτίριο έχει ενσωματωθει μεσα στα θεμέλια του.
Ρε zweistein, το χουν εξηγήσει επανηλημένα αυτό. Το κτίριο έπεσε διότι ΕΛΙΩΣΕ και μαλάκωσε ο σκελετός του. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, το κτίριο υπέκυψε στις δυνάμεις που ασκούνταν επάνω του, που ήταν το ίδιο του το βάρος. ΠΟΥ είναι το παράλογο;

ΥΓ: όσες πηγες και να υπάρχουν που να λένε κάτι, άλλες τόσες πηγες θα βρεις που θα ισχυρίζονται το αντιθετο. Οι αλήθειες ειναι λίγες, τα γεγονότα πολλά. ο συνδιασμός των υποθέσεων ειναι άπειρος. Δεν ειναι τόσο περιεργο να υπάρχουν τόσες γνώμες, φήμες και προπαγανδες για ένα σορο θέματα στον πλανητη.
Sorry αλλά δεν είναι έτσι. Άλλο ανεξάρτητες πηγές, news sites, έρευνες επιτροπών κλπ, και άλλο conspiracy sites που κάνουν link το ένα στο άλλο.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by zweistein » Sat Aug 30, 2008 9:55 pm

shodanjr_gr wrote:
zweistein wrote: 11/9: δεν έχω ιδέα για τις άλλες πτήσεις πέραν αυτές που έπεσαν στους δίδυμους. Λυπάμαι αλλά δεν ήμουν εκει να ξέρω, αλλά δώξα το Θεό έχουμε δεί του κόσμου τα σκάνδαλα και τις έρευνες που έχουν γίνει στο θέμα. Βλέπεις κ μόνος σου ότι το κτίριο πέφτει με επιτάχυνση g και ακόμα δεν πιστέυεις ότι ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση? Και ας πούμε ότι οι αυτόπτεις μάρτυρες ήταν βαλτοί. Βλέπεις την πηγή: πέφτει ενα αεροπλάνο στους πάνω ορόφους του κτιρίου. Βλέπεις το αποτέλεσμα: συνθλίβονται όλοι οι όροφοι στο έδαφος με 100% κατακόρυφη και 100% ελέυθερη πτώση. Σόρι ρε μάγκες αλλά έχεις ενα σώμα τρελού ύψους βάρους μερικών μεγατώνων το οποίο θα ειχε σίγουρα μια ταλάντωση απο το αεροπλάνο που έσκασε πάνω του. κ έπεσε ετσι απλα όλο κάτω με επιτάχυνση g κ με κατακόρυφη φορά?? Και στο κάτω κάτω στους πάνω ορόφους έπεσε το αεροπλάνο, δεν έπεσε στο ισόγειο. εσύ βλέπεις ότι το κτίριο έχει ενσωματωθει μεσα στα θεμέλια του.
Ρε zweistein, το χουν εξηγήσει επανηλημένα αυτό. Το κτίριο έπεσε διότι ΕΛΙΩΣΕ και μ@...ωσε ο σκελετός του. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, το κτίριο υπέκυψε στις δυνάμεις που ασκούνταν επάνω του, που ήταν το ίδιο του το βάρος. ΠΟΥ είναι το παράλογο;

οκ, πιστευεις οτι οι κολονες του πυρηνα ελιωσαν κ αυτο προκάλεσε την πτωση του καθε πυργου απο τους 2.
lets talk about it.
Εξηγησε μου , πως γίνεται κατα την πτωση να υποχωρουν οι κατω οροφοι ταυτοχρονα με τους πανω?

Γιατι αν η πτωση οφειλώταν στο λιώσιμο των κολονων του πυρηνα λόγο της φωτιάς (η οποια κ καλα προκλήθηκε λόγο της συντριβής του αεροσκάφους. - δεν αμφισβητω την σύγκρουση, αλλά την θερμοκρασία που μπορουν να προκαλέσουν απλα καύσημα αεροπλάνου, αλλα τεσπα-), τότε θα έπρεπε
*1 πρώτα να συγχωνευτουν οι όροφοι 93 ~ 105 (στο 1 πύργο ας πούμε), οι οποίοι θα έπρεπε σε ένα τέτοιο ύψος μετα από μια 100% πλαστική σύγκρουση όπου ενσωματώνεις 1 αεροπλάνω σε ένα σώμα στο 'υψος που μιλάμε, να ειναι σε ταλάντωση *2,θα επρεπε να υποχωρήσουν οι όροφοι πάνω απο τον 93ο πάνω στους κάτω, θέτοντας ασταθες βάρος στους κάτω ορόφους και μετα να πέσει κάτω *3. Θα πρέπει να έχεις πλαστικές συγκρούσεις μεταξύ των οροφων και μετα με συνεχόμενη επιβράδυνση λόγο απορροφησης κραδασμών και λόγο πλαστικων συγκρούσεων κίνηση προς τα κάτω*4.

εγώ βλέπω ότι η πτώση ειναι ελεύθερη*4, όλοι οι όροφοι πέφτουν ταυτόχρονα με την ίδια επιτάχυνση*1 , συγχωνεύονται απο κάτω προς τα πάνω μεσα σε ενα καπνό μπάζων με κατεύθηνση προς τα θεμέλια *3, με κανονικότατη επιτάχυνση. και 100% κατακόρυφη κίνηση *2*3.

οι παρατηρήσεις μου ειναι λάθος? αν ναι, γιατί?
Image
User avatar
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2838
Joined: Thu Nov 04, 2004 2:55 pm
Gender:
Location: Reloaded @ Santa Friday
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by AmmarkoV » Mon Sep 01, 2008 11:13 pm


Zeitgeist με Ελληνικούς υπότιτλους..!! :smt024
( δεν postάρω , ζωγραφίζω.. :smt023 :smt005 )
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
User avatar
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2808
Joined: Tue Dec 18, 2007 4:01 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Στα φεγγάρια του Πλάνταρ...
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by proskopos » Mon Sep 01, 2008 11:15 pm

AmmarkoV wrote: Zeitgeist με Ελληνικούς υπότιτλους..!! :smt024
( δεν postάρω , ζωγραφίζω.. :smt023 :smt005 )
Έχει γίνει πόστ πιο πάνω.... :) :-D
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
User avatar
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2838
Joined: Thu Nov 04, 2004 2:55 pm
Gender:
Location: Reloaded @ Santa Friday
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by AmmarkoV » Mon Sep 01, 2008 11:39 pm

Link , όχι embedded η ταινία!! :-D
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by zweistein » Tue Sep 02, 2008 11:45 am

λειπει η εισαγωγή (about spirituality)... γιατι; Ο_ο?
Image
User avatar
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2838
Joined: Thu Nov 04, 2004 2:55 pm
Gender:
Location: Reloaded @ Santa Friday
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by AmmarkoV » Tue Sep 02, 2008 12:09 pm

Μάλλον δεν είναι το Final , είναι πιο πριν έκδοση..! :-(
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by zweistein » Tue Sep 02, 2008 12:25 pm

ε νταξ' μια χαρα ειναι και έτσι :)

η εισαγωγή βσκ ηταν μια ανάλυση την οποία μπορεί κάποιοι να μην καταλάβαιναν ή να βαριούνταν να δουν...
Image
User avatar
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2838
Joined: Thu Nov 04, 2004 2:55 pm
Gender:
Location: Reloaded @ Santa Friday
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by AmmarkoV » Wed Sep 03, 2008 8:10 pm

Πρώτα από όλα επειδή αλλάξαμε σελίδα στο thread , στην πρώτη υπάρχει embedded το Zeitgeist με Ελληνικούς υπότιτλους!

Λίστα με πολλά άλλα ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ υπάρχει εδώ
http://freedocumentaries.org/
Έχει τίτλους περιλήψεις και links και έχω αρχίσει να κατεβάζω πολλά από αυτά.. !

Επίσης υπάρχει και το ελληνικό ρεπορτάζ χωρίς συνορα το οποίο από τότε που ακυρώθηκε από την ΕΡΤ λειτουργεί και παρουσιάζει online το υλικό του στο http://www.banana-republic.gr/


Αυτά για όσους είναι του σπορ.. :smt023
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
User avatar
www.examino.gr
byte level
byte level
Posts: 69
Joined: Thu Feb 16, 2006 1:26 pm
Academic status: N>4
Location: camp delta

Re: ZEITGEIST

Post by www.examino.gr » Wed Sep 03, 2008 9:56 pm

AmmarkoV wrote:
Λίστα με πολλά άλλα ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ υπάρχει εδώ
http://freedocumentaries.org/
Έχει τίτλους περιλήψεις και links και έχω αρχίσει να κατεβάζω πολλά από αυτά.. !
απιστευτο site !
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by zweistein » Thu Sep 04, 2008 6:59 pm

πολυ καλές προτάσεις AmmarkoV! thnx for the links!
Image
User avatar
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 3246
Joined: Tue Mar 16, 2004 2:47 pm
Academic status: PhD
Gender:
Location: mm.aueb.gr
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by tsilochr » Fri Sep 05, 2008 10:36 am

για όσους ψήνονται με θεωρίες συνωμοσίας, αυτός εδώ ο τύπος ασχολείται με το θέμα πολύ καιρό

http://www.fromthewilderness.com/

και εδώ είναι μια διάλεξη του όπου εξηγεί την σύνδεση CIA, τραπεζιτών, ναρκωτικών, wall street, της πετρέλαϊκή κρίσης και το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους.

http://video.google.com/videoplay?docid ... wilderness

Η παρουσίαση εδώ είναι πιο πειστική απότι στο zeitgeist γιατί γίνεται με έγγραφα και αποδείξεις, δεν είναι ταινία αλλά ομιλία στο Portland state university. Ο ίδιος τύπος έγραψε ένα βιβλίο, το Crossing The Rubicon. Αντιγράφω από τη περιγραφή του google
Michael Ruppert is the author of Crossing The Rubicon: The Decline of the American Empire at the End of the Age of Oil. Published in September 2004 and is one of the three best-selling books globally and in the US about the attacks of 9/11. Rubicon is the only book to show that Vice President Richard Cheney, the US government and Wall Street had a well-developed awareness of Peak Oil before the 9/11 attacks and that US policy since then has been consistent with Peak Oil imperatives. In May, 2006 Crossing the Rubicon was added to the Harvard School of Business library and released in a French version with distribution throughout all major book stores in France.
Mike is also the publisher/editor of From The Wilderness, a newsletter read in more than 50 countries around the world. Its subscribers include 60-plus members of the US congress, professors at more than 40 universities around the world, and major business and economic leaders. Since 9/11 Mike has been in demand as a university lecturer and has spoken on Peak Oil and 9/11 in nine countries.
User avatar
www.examino.gr
byte level
byte level
Posts: 69
Joined: Thu Feb 16, 2006 1:26 pm
Academic status: N>4
Location: camp delta

Re: ZEITGEIST

Post by www.examino.gr » Thu Oct 09, 2008 10:35 pm

2/10 βγήκε καινουρια ταινια ZEITGEIST: ADDENDUM και πρέπει να είναι καλύτερη απ΄την προηγουμενη , ακόμα όμως δεν υπάρχουν υπότιτλοι
User avatar
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2838
Joined: Thu Nov 04, 2004 2:55 pm
Gender:
Location: Reloaded @ Santa Friday
Contact:

Re: ZEITGEIST

Post by AmmarkoV » Sat Oct 11, 2008 3:53 am

Φοβερό το Zeitgeist2!
Απλά δείτε το παιδία είναι must.. Ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο και μιλάει για διαφορετικά πράγματα..

Ανάμεσα τους και το Venus Project!!!!!!!

Download Zeitgeist Addendum

http://www.thezeitgeistmovement.com/
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”