Αιμοδοσία 9 & 10 Δεκεμβρίου 2015

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
User avatar
Funk
Venus Former Team Member
Posts: 1833
Joined: Wed Oct 06, 2010 10:29 pm
Gender:
Location: Korriban

Αιμοδοσία 9 & 10 Δεκεμβρίου 2015

Post by Funk » Tue Dec 08, 2015 3:13 pm

Προς

τις φοιτήτριες και τους φοιτητές

του Πανεπιστημίου μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη και την Πέμπτη, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2015.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Προαύλιο Αμφιθεάτρου) του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ..

Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως από όλους εσάς, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.

Η προσπάθεια αυτή της οργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1994 και φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έχουν πραγματοποιηθεί 45 διήμερα. Θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ ότι, παρόλες τις προσπάθειες ενημέρωσης όλων των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας που καταβάλλουμε κάθε φορά (επιστολές, e-mails, αφίσες, ανακοινώσεις μέσα στις αίθουσες σε συνεργασία με τις φοιτητικές παρατάξεις) η ανταπόκριση εκ μέρους των διδασκόντων και των φοιτητών μας δεν είναι πάντοτε ικανοποιητική, ή τουλάχιστον ανάλογη του πλήθους των φοιτητών μας. Από την άλλη πλευρά, το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού κατ’ επανάληψη έχει σταθεί αρωγός σε ανάγκες σε αίμα που έχουν παρουσιασθεί σε πολλά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας σε περιπτώσεις ασθενειών, ατυχημάτων, εγχειρήσεων κ.λπ.

Παρόλα αυτά η συμμετοχή σε ορισμένες Αιμοδοσίες ήταν πολύ ικανοποιητική και αυτό οφείλεται κυρίως στην κινητοποίηση μεμονωμένων ή μικρών ομάδων φοιτητών μας, οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της ενημέρωσης και τους οποίους και πάλι θερμότατα ευχαριστούμε. Ζητούμε και τώρα τη συνδρομή τους, αλλά και τη συμμετοχή νέων συναδέλφων τους, ώστε αυτή τη φορά να ενημερωθεί με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο μεγαλύτερος αριθμός φοιτητριών και φοιτητών.

Όλοι, όσοι μπορείτε, ελάτε να δώσετε λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.

Προτρέψτε όλους τους φίλους και συναδέλφους σας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

Από την Πρυτανεία

του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Υπεύθυνες διοργάνωσης:

Κατερίνα Γαλανάκη, Υπεύθυνη Προγράμματος Έρασμος και

Δήμητρα Δημάκου, τ.Μέλος ΕΔΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
User avatar
pgetsos
Venus Former Team Member
Posts: 1192
Joined: Sun Oct 13, 2013 1:29 am
Academic status: MSc
Gender:

Re: Αιμοδοσία 9 & 10 Δεκεμβρίου 2015

Post by pgetsos » Tue Dec 08, 2015 6:06 pm

Χαίρομαι πολύ για αυτή την κίνηση του Πανεπιστημίου, και όποιος μπορεί ας έρθει παιδιά, είναι πολύ σημαντικό
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”