Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Kostas1601 » Sat Aug 29, 2009 1:02 pm

Γειά σας παιδια!Εδωσα πανελλήνιες φετος και για να λεμε την αληθεια η ΑΣΟΕΕ ηταν η 3η επιλογή μου... :oops: Και εγω,οπως και οι περισσοτεροι, εβαλα πρωτη την Ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων ΕΜΠ....Ασχετα αν τα μορια που ειχα συγκεντρωσει δεν ηταν ουτε καν κοντινα σε σχεση με την περσινη βαση.Η "φημη" της ανωτερότητας του Πολυτεχνειου μας προσελκύει ολους.Δευτερη επιλογη ηταν η Πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων του Καποδιστριακου ( την οποια καλως η κακως εχασα για 300 περιπου μορια) κ τριτη η ΑΣΟΕΕ...Για να μην τα πολυλογω εβγαλα 17478 μορια στο 2ο κ 4ο πεδιο (και 18205 στο 5ο) και περασα ΑΣΟΕΕ στην 71η σειρα.
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος που περασα ΑΣΟΕΕ λογω της πολυ καλης φημης της σχολης , λογω του οτι ειναι το αντικειμενο που ηθελα να σπουδασω ( Πληροφορικη :smt024 )και πολλων αλλων...οι επομενες επιλογες μου ηταν Πληροφορική Πα.Πει. και Χαροκοπειου...

Θα μπορουσα να ειχα καποιες εκτιμησεις του τμηματος απο εσας τους 2ετεις κ ανω?Για να ξερω και τι με περιμενει :razz:
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Zifnab » Sat Aug 29, 2009 1:11 pm

@Kostas1601 Καλωσήλθες στο επίσημο forum της σχολής, καλή περιήγηση και συγχαρητήρια που μπήκες στην Πληροφορική ΑΣΟΕΕ ! Ελπίζουμε όλοι να έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή! :smt023 Γενικά μπορείς να βρείς πολλές πληροφοριές/γνώμες σε παλιές συζητήσεις (θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποια links) - μιας και εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος ! :smt025

Edit:
Εδώ ρίξε μια ματιά (http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =28&t=6272) αν και έχεις ήδη καταλήξει λόγω μηχανογραφικού (και δεν την γλιτώνεις :smt016 )
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sat Aug 29, 2009 1:20 pm

@Kostas1601: Να σου πουμε και εμεις οι 'σοφοι' ( :smt116 ) πλεον 2οετεις καλωσηρθες και να ξερεις οτι θα ακουσεις καμια 15αρια φορες απο διαφορα ατομα στην σχολη οτι "αυτα τα χρονια (τα φοιτητικα) θα ειναι τα καλυτερα της ζωης σου"....... αληθεια λενε. :-p :-p
Αυτα για τωρα, δες στο site του τμηματος http://www.cs.aueb.gr/ τα χαρτια που πρεπει να κανονισεις για την εγγραφη και τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους. :)
ImageImageImageImageImageImageImage
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sat Aug 29, 2009 1:23 pm

Kostas1601 wrote:Γειά σας παιδια!Εδωσα πανελλήνιες φετος και για να λεμε την αληθεια η ΑΣΟΕΕ ηταν η 3η επιλογή μου... :oops: Και εγω,οπως και οι περισσοτεροι, εβαλα πρωτη την Ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων ΕΜΠ....Ασχετα αν τα μορια που ειχα συγκεντρωσει δεν ηταν ουτε καν κοντινα σε σχεση με την περσινη βαση.Η "φημη" της ανωτερότητας του Πολυτεχνειου μας προσελκύει ολους.Δευτερη επιλογη ηταν η Πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων του Καποδιστριακου ( την οποια καλως η κακως εχασα για 300 περιπου μορια) κ τριτη η ΑΣΟΕΕ...Για να μην τα πολυλογω εβγαλα 17478 μορια στο 2ο κ 4ο πεδιο (και 18205 στο 5ο) και περασα ΑΣΟΕΕ στην 71η σειρα.
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος που περασα ΑΣΟΕΕ λογω της πολυ καλης φημης της σχολης , λογω του οτι ειναι το αντικειμενο που ηθελα να σπουδασω ( Πληροφορικη :smt024 )και πολλων αλλων...οι επομενες επιλογες μου ηταν Πληροφορική Πα.Πει. και Χαροκοπειου...

Θα μπορουσα να ειχα καποιες εκτιμησεις του τμηματος απο εσας τους 2ετεις κ ανω?Για να ξερω και τι με περιμενει :razz:
Αρχικά πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχια σου...

Το τμήμα προσφέρει μαθήματα, κυρίως λογισμικου και όχι υλισμικου.. Θα μάθεις να προγραμματιζεις και να μάθεις σε βάθος πως λειτουργει ενας υπολογιστης... Θα χρειαστείς ενα μαθηματικό υπόβαθρο, αν και σίγουρα θα το αποκτήσεις ακομα και αν δεν το κατέχεις πολύ το άθλημα... Το πρώτο έτος ειναι αναγνωριστικό.. Θα δεις αρκετά μαθηματικά και 2 μαθήνατα οικονομικου περιεχομένου (μην ξεχνας ότι βρίσκεσαι στο Οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων), επίσης θα μάθεις και την πρώτη γλώσσα προγραμματισμου java... Στο 2 έτος ξεκινάει το καλο... :)

Σημαντικό όπως τουλάχιστον έγω καταλαβα, μπαίνοντας τώρα στο 4 έτος, είναι να μην αφηνεις μαθήματα στον κουβα... Αν δεν αφήνεις η σχολή δεν θα γίνει απάνθρωπη.. Αν αφήνεις, θα τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι... Ξέρω και άλλες εκφράσεις για να σε τρομάξω και να επιλέξεις την ύστατη ώρα να αλλάξεις τμήμα αλλα δεν θα το κάνω... :) :lol:

ΥΓ1. Μην ξεχάσεις να γνωρίσεις τον "Ψήσε μια..." :-) Όλη η σχολή τον τιμά.... :smt023
ΥΓ2. Ότι χρειάζεσαι για το τμήμα και τα μαθήματα θα τα βρεις στα αντίστοιχα θέματα.. Μην διστάσεις να ρωτήσεις τα πάντα...

Καλως ήρθες και καλή δύναμη... :smt023
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Sat Aug 29, 2009 1:29 pm

Zifnab wrote:@Kostas1601 Καλωσήλθες στο επίσημο forum της σχολής, καλή περιήγηση και συγχαρητήρια που μπήκες στην Πληροφορική ΑΣΟΕΕ ! Ελπίζουμε όλοι να έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή! :smt023 Γενικά μπορείς να βρείς πολλές πληροφοριές/γνώμες σε παλιές συζητήσεις (θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποια links) - μιας και εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος ! :smt025

Edit:
Εδώ ρίξε μια ματιά (http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =28&t=6272) αν και έχεις ήδη καταλήξει λόγω μηχανογραφικού (και δεν την γλιτώνεις :smt016 )
Ευχαριστώ πολύ παιδια! :-D ! Ναι έχεις δίκαιο δεν την γλιτώνω :lol: Απ'ότι βλέπω πάντως έχω κάνει καλή επιλογή μιας και δεν έχω βρει ακόμα ούτε ένα άτομο να ξεστομίσει κακό λόγο για την σχολή και πίστεψε με έχω ρωτήσει πολλούς :cool:

Ευχαριστω και για το link, θα εξερευνήσω και λιγο το forum και θα βρω τις πληροφορίες που χρειαζομαι :-)
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sat Aug 29, 2009 1:33 pm

Σημασία έχει η δική σου άποψη που θα σχηματιστεί με τον καιρο και όχι τόσο τί λένε οι άλλοι - όλοι έχουμε τα παραπονα μας για να γίνει η σχολή ακόμα καλύτερη ... αλλά ο καθένας έχει τους δικούς του στόχους που θελει να ικανοποιήσει μέσα στη σχολή! Have fun :smt026 - Όσο για τα χαρτιά στο http://www.cs.aueb.gr δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat Aug 29, 2009 2:09 pm

Συγχαρητήρια κι απο μένα Kostas1601 και welcome!!! :-D

Ελπίζω να γίνεις ενεργό μέλος του forum μας και να μην ψαρώσεις όσο είχα ψαρώσει εγώ πέρυσι με τη σχολή :lol:

Θα βρεθούνε άτομα που θα σου πούνε ότι θα ζαλιστείς απο εργασίες, ότι δεν παίρνεις πάνω απο 5 κτλ κτλ. Θα σε τρομάξουνε πολλοί.
Κρατα μια θέση γι'αυτούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ξέρω πόσο χρειάζεσαι να ακούσεις ότι δεν θα περάσεις άσχημα, οπότε στο λέω κι εγώ είναι τα καλύτερά σου χρόνια!

Αφού είχες μόνο ΠΛηροφορικές στις επιλογές σου, σημαίνει ότι θα αγαπήσεις το άθλημα, επομένως σε περιμένουν 4-5 χρόνια που θα γουστάρεις που έβγαλες 300 μόρια παρακάτω απο το Καποδιστριακό. Τα λάθη βγαίνουνε και καμιά φορά σε καλό! :smt023

Λοιπόν, όπως είδες είμαστε όλοι μέσα στη χαρά για να βοηθήσουμε τους πρωτοετείς, οπότε είτε ψάχνεις πάλια topics για απορίες σου (για τα χαρτιά που θα χρειαστείς για την εγγραφή κτλ) είτε ρωτάς straight.

Αυτά, καλο ξεκίνημα :-D
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Aug 29, 2009 2:24 pm

Δικαιολογητικά για νεοεισαχθέντες με 90%
Ξέχασαν να αλλάξουν το 08-09 σε 09-10 :-p
Καλώς μας ήρθες :)
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Aug 29, 2009 2:40 pm

Κώστα καλωσήρθες!

Καλή αρχή στην καινούργια αυτή φάση της εκπαίδευσης που θα μπεις. Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ εξεπλάγην θετικά για τον όμορφο τρόπο που οι Πληροφορικάριοι υποδεχόμαστε τον κόσμο :-D

Αν και αναφέρθηκε, ελπίζω κι εγώ να γίνεις ενεργό μέλος της παρέας μας εδώ στο Venus. Ό,τι απορίες, προτάσεις, σκέψεις έχεις μη διστάζεις να τις εκφράζεις, είτε με κάποιο ποστ, αν αφορά όλη την κοινότητα, είτε με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από την ομάδα, αν πρόκειται για κάτι διαδικαστικό.

Αυτό που θα σε συμβούλευα εγώ προσωπικά είναι, αν όντως σου αρέσει η Πληροφορική (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύεις μέχρι τώρα :) ) να την κυνηγήσεις την σχολή από το πρώτο λεπτό και να μην "επαναπαυτείς" και πάει χαμένο το πρώτο έτος. Πολλοί τώρα κλαίνε για τις επιλογές τους στα πρώτα έτη, οπότε have it in mind ;)

Καλή και δυναμική αρχή λοιπόν ..
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Aug 29, 2009 2:49 pm

Καλως ηρθες και απο μενα Κωστα και συγχαρητηρια για την επιτυχια σου.Για το Πολυτεχνειο μην στεναχωριεσαι, αν σε ενδιαφερει ο προγραμματισμος θα ξενερωνες ασχημα εκει, ενω τωρα εχεις κανει πολυ καλη επιλογη. :smt023

Για αρχη να σου πω να βαλεις καλα στο μυαλο σου αυτο:
proskopos wrote:Σημαντικό όπως τουλάχιστον έγω καταλαβα, μπαίνοντας τώρα στο 4 έτος, είναι να μην αφηνεις μαθήματα στον κουβα... Αν δεν αφήνεις η σχολή δεν θα γίνει απάνθρωπη.. Αν αφήνεις, θα τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι... Ξέρω και άλλες εκφράσεις για να σε τρομάξω και να επιλέξεις την ύστατη ώρα να αλλάξεις τμήμα αλλα δεν θα το κάνω... :) :lol:
Ουτε ξυσιμο ολη μερα θα πεφτει, οπως σας λεγανε στο λυκειο για να εχετε κινητρο να διαβαζετε, αλλα ουτε και υπερτατο λιωσιμο.Καποιες περιοδοι μεσα στο εξαηνο ειναι λιγο πιεστικες αλλα αν εχεις προγραμμα θα βρεις αφθονο χρονο για την παρτη σου.

Αυτα προς τα παρον, μην στα πουμε ολα μαζεμενα και πελαγωσεις, θα τα δεις με το καιρο.Τα λεμε. :smt006
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Aug 29, 2009 3:13 pm

Promotion στη γραμματεία εν όψει εγγραφών θα γίνει φέτος? Άντε να μπαίνουν καινούργιοι σιγά σιγά...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Kchatzi
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Kchatzi » Sat Aug 29, 2009 4:13 pm

Καλώς όρισες Κώστα στο τμήμα μας! Αν σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός, οι βάσεις, τα πληροφοριακά συστήματα και γενικά το λογισμικό κομμάτι των υπολογιστών, θα την αγαπήσεις και δεν θα μετανιώσεις για τα μόρια που έχασες! ;)

Συμβουλή δική μου ως μεγαλυτερου.. (Και παθόντα :lol: )
Ακολούθα όσο μπορείς το πρόγραμμα σπουδών.. Δεν θα χρειαστείς και πολύ χρόνο από την προσωπική σου ζωή, ακολουθώντας το θα διατηρήσεις μία σωστή επαφή με το αντικείμενο και οι γνώσεις θα αρχίσουν να συνθέτουν το παζλ με τον σωστό τρόπο! Μην κάνεις αυτό που έκαναν πολλοί (συμπεριλαμβανομένου εμού) και αφήσεις τα πρώτα 1-2 έτη να πάνε χαμένα γιατί μετά θα δυσκολευτείς.. Πάντως το σημαντικότερο πράγμα στο πανεπιστήμιο είναι το προσωπικό σου μεράκι για το "άθλημα", το πόσο το ψάχνεις εσύ μόνος σου το θέμα, αν και τα εργαστήρια και οι εργασίες στα επιμέρους μαθήματα σου δίνουν τις σωστές κατευθύνσεις στην αναζήτηση της γνώσης!

Συγχαρητήρια! :smt023
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Sat Aug 29, 2009 7:05 pm

Καλώς όρισες kostas1601!

Νομίζω τα παιδιά τα είπαν σχεδόν όλα, οπότε θα πω το ζουμί απ' τη δική μου οπτική γωνία.

(i) Αν σου αρέσει ο προγραμματισμός έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή με την Πληροφορική ΑΣΟΕΕ! :smt024

(ii) Θα πήξεις στις εργασίες! :lol:

(iii) Για το ότι τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα που είπαν οι παραπάνω, αυτό εξαρτάται απ' τον καθένα ξεχωριστά. Προσωπικά προτιμούσα τα σχολικά χρόνια που πηγαίνεις μέχρι τη μία το μεσημέρι σχολείο και το απόγευμα φροντιστήριο, κάνεις 8 ώρες χαβαλέ, κόβεις και τις βόλτες σου χωρίς να έχεις υποχρεώσεις και χτυπάς βαθμούς >= 19 στο χαλαρό από εδώ που αν χρωστάς και μαθήματα έχεις ωράριο 9-9 ακόμα και χωρίς κενό, όταν πας σπίτι πρέπει να κάνεις εργασίες αντί να κοιμηθείς και στην εξεταστική κυνηγάς το 5άρι και δε σου κάθεται με τίποτα. :smt070 :-p
Οπότε συμβουλή, μην αφήσεις καμία χρονιά ούτε επειδή βαριέσαι ούτε επειδή σου ήρθε να δουλέψεις γιατί μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις και δε θα χαρείς και τίποτα.

(iv) To Venus τα σπάει! :-D
Λίγοι είναι οι καθηγητές που συμμετέχουν ενεργά, αλλά είναι πολύ καλύτερο από τα fora άλλων Πανεπιστημίων που τα έχουν μπάτε σκύλοι αλέστε.

PS:
The Punisher wrote:αν όντως σου αρέσει η Πληροφορική (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύεις μέχρι τώρα)
hahaha, so true :-D
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Bloody Mary
Venus Former Team Member

Post by Bloody Mary » Sat Aug 29, 2009 8:38 pm

Kostas1601 καλώς ήρθες στο τμήμα μας! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, ελπίζω το τμήμα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου πολύ περισσότερο απ'όσο θα ήθελες :)

Νομίζω πως δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε ό,τι έχουν πει τα παιδιά παραπάνω, απλά θα σου πω από τη δική μου μεριά πως αν σε ενδιαφέρει η πληροφορική, τότε σίγουρα η σχολή θα μπορεί να σου παρέχει πολλές δυνατότητες και να μάθεις και να ερευνήσεις + θα σου αρέσει, δε θα κουραστείς!
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Sun Aug 30, 2009 1:17 am

Να'στε καλά παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ για τις φοβερές συμβουλές όλων σας :smt023 Η Πληροφορική ειναι (πιστευω πως ειναι τουλαχιστον, οπως πολυ σωστα ειπώθηκε), μια επιστήμη που με ενδιαφέρει πολύ και θα βάλω τα δυνατά μου να μήν αφήνω μαθήματα "στον κουβα :smt023 "...
Ωστόσο δεν λέω πολλες κουβέντες γιατι δεν εχω μπει ακομα :roll:
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Aug 30, 2009 1:27 am

Kostas1601 wrote:Να'στε καλά παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ για τις φοβερές συμβουλές όλων σας :smt023 Η Πληροφορική ειναι (πιστευω πως ειναι τουλαχιστον, οπως πολυ σωστα ειπώθηκε), μια επιστήμη που με ενδιαφέρει πολύ και θα βάλω τα δυνατά μου να μήν αφήνω μαθήματα "στον κουβα :smt023 "...
Ωστόσο δεν λέω πολλες κουβέντες γιατι δεν εχω μπει ακομα :roll:
Επίσης αν παιζεις και μπάλα, θα φανεις χρησιμος γιατι μετα το τέταρτο το συκώτι μου βολτάρι στις εξέδρες.. :-D
Image
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Aug 30, 2009 11:25 am

Οι λοιποί μελλοντικοί πρωτοετείς που γραφτήκατε, που είστε και δε μιλάτε?

Μην ντρέπεστε! :lol:
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Sun Aug 30, 2009 1:10 pm

Τα παιδιά ξέχασαν επίσης να αναφέρουν τις "ενδιαφέρουσες" γνωρίμιες που μπορεί κανείς να κάνει από τα άλλα τμήματα της σχολής.

Πέρα από την πλάκα συγχαρητήρια σε όλους τους 1ετείς που τα κατάφεραν. Θεωρώ ότι το καλύτερο προσόν της σχολής μας είναι η πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ φοιτητών και καθηγητών. 5 χρόνια τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα και να μη λύθηκε και αυτό είναι που μου έχει απομείνει αν θες ως το πιο θετικό σε αυτή τη σχολή. Σϊγουρα συνάντησα προβλήματα αλλά τουλάχιστον λύθηκαν τα περισσότερα στον ικανοποιητικό βαθμό.

Η συμβουλή μου σε όλους εσάς τους νέους (εγώ απέκτησα καραφλίτσα άρα γέρασα :-D :-D :-D ) είναι ψάξτε!!! Η σχολή μας είναι σαν το Internet. Όσο πιο πολύ ψάχνεις τόσο πιο πολλά και ώραια πράγματα θα ανακαλύψεις.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Sun Aug 30, 2009 1:54 pm

Silver wrote:Τα παιδιά ξέχασαν επίσης να αναφέρουν τις "ενδιαφέρουσες" γνωρίμιες που μπορεί κανείς να κάνει από τα άλλα τμήματα της σχολής.

Πέρα από την πλάκα συγχαρητήρια σε όλους τους 1ετείς που τα κατάφεραν. Θεωρώ ότι το καλύτερο προσόν της σχολής μας είναι η πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ φοιτητών και καθηγητών. 5 χρόνια τώρα δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα και να μη λύθηκε και αυτό είναι που μου έχει απομείνει αν θες ως το πιο θετικό σε αυτή τη σχολή. Σϊγουρα συνάντησα προβλήματα αλλά τουλάχιστον λύθηκαν τα περισσότερα στον ικανοποιητικό βαθμό.

Η συμβουλή μου σε όλους εσάς τους νέους (εγώ απέκτησα καραφλίτσα άρα γέρασα :-D :-D :-D ) είναι ψάξτε!!! Η σχολή μας είναι σαν το Internet. Όσο πιο πολύ ψάχνεις τόσο πιο πολλά και ώραια πράγματα θα ανακαλύψεις.
Καλά οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες υπάρχουν σε όλες τις σχολες :lol:

Ξέχασα να ρωτήσω, ποιος είναι ο μέσος ορος ετών που κάνουν οι φοιτητές να τελειώσουν??
Όταν λες "ψάξτε" εννοείς να ρωτάμε συμφοιτητές και καθηγητές μας έτσι?
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sun Aug 30, 2009 2:13 pm

είχα ακούσει ότι είναι 7-7.5 (όχι κάτι επίσημο) μιας και υπάρχουν φοιτητές "ακομα ενεργοι" που είναι γραμμένοι από το 1989 και το 1990. Παρ' όλα αυτά και λόγω του νόμου για τα 4+2 χρόνια όριο τα φαινόμενα αυτά θα εκλείψουν. Σε 5 χρόνια πιστεύω βγαίνει άνετα η σχολή.

Εννοεί να ψάχνεις από internet / βιβλία / ebooks / καθηγητές και φοιτητές αλλά και σημειώσεις από ξένα πανεπιστήμια κτλ...Τα αγγλικά είναι απαραίτητο εργαλείο - δίχως αυτά πολλές πόρτες αυτομάτως κλείνουν.

Edit:
Έτσι μου χαν πει από μια παράταξη :smt016. Μάλλον θα μου παν bs
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Aug 30, 2009 2:14 pm

Kostas1601 wrote:Ξέχασα να ρωτήσω, ποιος είναι ο μέσος ορος ετών που κάνουν οι φοιτητές να τελειώσουν??
Έχω ακουσει τα 5,5 -6 χρόνια με ΜΟ 6-6,5....
Το είδα σε κάποια απο τα φυλλάδια που κατα καιρους δινουν οι παρατάξεις... Ίσως ο redlabel (μέλος ΔΕΠ) γνωρίζει κάτι παραπάνω...

ΥΓ. Zif νομίζω ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη...
Image
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Sun Aug 30, 2009 2:24 pm

Αν είναι 7-7,5 τότε :shock:

Αλλιώς 5-6 είναι σχετικά normal.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”