Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Mac mini

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και συζητήσεις με θέμα την τεχνολογία.
Post Reply
User avatar
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 3751
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:42 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Washington DC, USA
Contact:

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Mac mini

Post by Einherjar » Thu Feb 03, 2005 6:09 pm

Image
H Rainbow θα δώσει για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν στη Photovision 2005, τη μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται για τον ευρύτερο φωτογραφικό κλάδο. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο, στο Ελληνικό, από τις 3 έως και 7 Φεβρουαρίου 2005, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων και Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων Εικόνας (Σ.Ε.ΚΑ.Φ.).

Η Rainbow θα υποδεχτεί τους πολυάριθμους φίλους της φωτογράφους και παραγωγούς βίντεο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο (νούμερο 69), στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις μοναδικές εφαρμογές δημιουργίας και επεξεργασίας video και φωτογραφίας της Apple: Final Cut Pro HD, Final Cut Express HD, DVD Studio Pro και Motion, οι οποίες θα "τρέχουν" σε πραγματικό χρόνο στους εκπληκτικούς Power Mac G5 και Powerbook G4.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη θα είναι η πρώτη παρουσίαση του ολοκαίνουριου Mac mini στην Ελλάδα, καθώς η κυκλοφορία του ξεκίνησε παγκοσμίως στις 29 Ιανουαρίου. Το Mac mini είναι ο πιο προσιτός Mac που δημιουργήθηκε ποτέ με τιμή που ξεκινάει από 432 ευρώ (προ ΦΠΑ). Αυτό όμως που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά είναι το μικροσκοπικό του μέγεθος, με διαστάσεις 16,5 εκ. πλάτος και 5,08 εκ. ύψος. Το μικρό αυτό θαύμα της Apple ενσωματώνει έναν επεξεργαστή στα 1.25 ή στα 1.42 GHz, σκληρό δίσκο 40 ή 80 GB, μια slot-loading CD-R/DVD-ROM οπτική μονάδα, 256MB DDR SDRAM και κάρτα γραφικών ATI Radeon 9200 με 32 ΜΒ dedicated DDR SDRAM- όλα αθόρυβα.

πηγή: comdexgreece.gr
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Post Reply

Return to “Τεχνολογικά Νέα”