Μεταπτυχιακό μετά την αποφοίτηση

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
Net_C
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Wed Mar 06, 2013 5:56 pm
Academic status: MSc

Μεταπτυχιακό μετά την αποφοίτηση

Post by Net_C » Wed Mar 06, 2013 6:05 pm

Καλησπέρα, έχω τελειώσει το τμήμα της Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ενδιαφέρομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό σε δίκτυα και τηλεπικοινωνίες. Θα ήθελα αν μπορούσατε να με κατευθύνετε που θα μπορούσα να κάνω ένα καλό μεταπτυχιακό σε δίκτυα και τηλεπικοινωνίες είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Οποιαδήποτε ιδέα ή γνώμη θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ.
User avatar
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2141
Joined: Sun Nov 18, 2007 5:32 am
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Re: Μεταπτυχιακό μετά την αποφοίτηση

Post by necrofear_13 » Wed Mar 06, 2013 6:14 pm

Net_C wrote:Καλησπέρα, έχω τελειώσει το τμήμα της Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ενδιαφέρομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό σε δίκτυα και τηλεπικοινωνίες. Θα ήθελα αν μπορούσατε να με κατευθύνετε που θα μπορούσα να κάνω ένα καλό μεταπτυχιακό σε δίκτυα και τηλεπικοινωνίες είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Οποιαδήποτε ιδέα ή γνώμη θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ.
Για το τηλεπικοινωνίες είσαι σίγουρος? Γιατί προαπαιτεί background σε αρκετά πράγματα που δεν έχουμε κάνει όπως π.χ. επεξεργασία σήματος. Επειδή φέτος την έκανα την όλη διαδικασία για μεταπτυχιακά σε δίκτυα αν θες στείλε μου π.μ να ανταλλάξουμε κάνα skype να τα πούμε, μην αραδιάζω σεντόνια εδώ. Θα τα γράψω και εδώ όταν βρω χρόνο αλλά μπορεί να βιάζεται το παιδί για αυτό το λέω.

Φιλικά,

Αλέξης
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακά”