Είκοσι υποτροφίες και θέσεις καριέρας από γαλλικές εταιρείες

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
User avatar
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1896
Joined: Thu Jun 17, 2004 7:12 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Είκοσι υποτροφίες και θέσεις καριέρας από γαλλικές εταιρείες

Post by rapadder » Wed May 23, 2007 10:51 am

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ γαλλικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε συνεργασία με το γαλλικό πανεπιστήμιο Paris 13 και το IdEF και προσφέρουν 20 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές (Master) και 20 θέσεις εργασίας. Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Οκτώβριο 2007 και ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο 2008.
Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Διαγωνισμός 20 στα 20» και απευθύνεται σε πτυχιούχους Ελληνικών, Γαλλικών ή άλλων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων με άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών που πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής. Ο μεταπτυχιακός τίτλος που θα αποκτήσουν είναι Master Professionnel Finance de la Banque et de l'Industrie, sp?cialisation Management Banque Assurance (MBA Finance).
Οι σπουδές θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Paris 13 - IdEF στην Αθήνα, για την παρακολούθηση του ίδιου ακριβώς προγράμματος Master που πραγματοποιείται στο Παρίσι.
Μετά την αποφοίτησή τους, οι υπότροφοι του προγράμματος θα έχουν την δυνατότητα απασχόλησης, εφόσον επιλεγούν, σε μια από τις ακόλουθες εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος
EMPORIKI BANK
Όμιλος ACCOR (Novotel, Sofitel, Accor services)
GENIKI BANK
LEROY MERLIN
Όμιλος ΒΝP PARIBAS (Bank, Cetelem, Securities Services)
VINCI Construction hellas
FNAC
Όμιλος AXA (ALPHA INSURANCE)
ALSTOM
THALES ELECTRONIC SYSTEMS

Oι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις μόνο ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση στο Ίντερνετ: http://www.idef.gr/20sta20.htm, μέχρι τις 10 Ιουνίου 2007.
Η γραπτή εξέταση όσων επιλεγούν θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου και, στη συνέχεια, οι επιτυχόντες θα κληθούν σε συνέντευξη από τους εκπροσώπους των εταιρειών.
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία δωρεάν μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και, αμέσως μετά, προσφοράς εργασίας που δίνεται σε 20 πτυχιούχους.

Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 007_191080
... αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά...
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακά”