Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
User avatar
MpoMp
Venus Former Team Member
Posts: 6614
Joined: Mon Oct 04, 2010 9:31 pm
Gender:
Contact:

Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by MpoMp » Fri Oct 12, 2012 10:43 pm

Διαβάστε πρώτα την αρχή του παραμυθιού: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)
Κατόπιν απαίτησης του λαού και πιέσεων που δέχθηκα από ορισμένους ηγέτες που αναφέρω στα κείμενά μου, αναγκάζομαι να δημοσιεύσω εδώ τη συνέχεια του μεγάλου μου έργου-διατριβής-πραγματείας-έρευνας-ακολουθίαςαπόχαρακτήρεςστοASCII, ΕΔΩ. Όποιος πιστεύει ότι το επικό μου έργο έχει ανακρίβειες, παρακαλείται να αποχωρήσει (μετά συγχωρήσεως).
Map designed by MpoMp. History written by MpoMp.

All clopyrights reserved για τα έτη 2αβγ (α,β, γ ανήκουν Ακέραιο_Μέρος[0-9]).
Και έχουμε:

Όπως είπαμε, μια φορά κι έναν καιρό ήταν (και ακόμα είναι) ο πλανήτης Venus (aka Αφροδίτη κι αργότερα έγινε ερμαφρόδιτη):
Η ΝΕΑ ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ (κατοικήσιμου μέρους του) ΠΛΑΝΗΤΗ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[attachment=0]worldmapl.png[/attachment]


[Οποιαδήποτε ομοιότητα των ονομάτων ή των καταστάσεων που περιγράφονται παρακάτω με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Το παρακάτω είναι αποκλειστικά ψυχαγωγικού χαρακτήρα κείμενο.]
__________________________________________________________________________

Το νέο κράτος στη χάρτα:

=Τσολιάδες Ρετσινόβιοι και Όμορφοι Λιγνιτωρύχοι Λιγούρηδες (ΤΡΟΛΛ)=
Ηγέτης: αλα_μαγεσ
Το Βατικανό της ΕΦΑ. Ένα νεοσύστατο κρατίδιο που γεννήθηκε όταν οι φεουδάρχες επέτρεψαν σε έναν γνωστό οπλαρχηγό, αρματολό, τσίφτη να έχει πληρεξούσιο επί συγκεκριμένων εδαφών τους. Σύντομα θα είναι πλήρως ανεξάρτητο κρατίδιο και προβλέπεται να διεκδικήσει εδάφη από άλλα κράτη. Η ΟΣΟΔ βλέπει το ζήτημα καλοπροαίρετα και καταπνίγει οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία.


Τι απέγιναν τα παλαιά κράτη:

=Ανεξάρτητη Ολιγαρχία Διδασκόντων Βοηθών (ΑΟΔΒ)=
Τελευταίοι ηγέτες: ΤαΡαΝΤθΛα, τσιλοψηρ
Όντας ένα τα γηραιότερα και σταθερότερα κράτη κατέληξαν να "σβήσουν" σταδιακά από το χάρτη παραχωρώντας εδάφη στην Αναλυτική Φλεγματική Μοναρχία της Μπαμπινιωτόνια και την Ανεξάρτητη Συνταγματική Ειρηνευτική Μοναρχία Ερωτόπληκτων που υπέστη μια τεράστια μετακίνηση πληθυσμού. Οι ηγέτες της φέρεται να απολαμβάνουν τη "συνταξιοδότησή" τους σε κάποια γραφικά χωριά της ΟΣΟΔ.


=Αναλυτική Φλεγματική Μοναρχία της Μπαμπινιωτόνια=
Ιδρυτής ηγέτης: μιω - Παρών ηγέτης: μιψηαλισ
Πολλά ερωτήματα πλανώνται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του ιδρυτή της μοναρχίας. Ακόμα περισσότερο μετά την ανακάλυψη ενός κωδικοποιημένου γράμματος που είχε αφήσει στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του στα προάστια της πρωτεύουσας. Μετά από φανερή συμπάθεια του λαού προς τον παρών ηγέτη, ο τελευταίος ανήλθε στην θέση αυτή και ανέλαβε τα ηνία. Ο νέος ηγέτης διατήρησε γενικά την εξωτερική πολιτική της χώρας, αλλά για να ενισχύσει το διεθνές κύρος της φρόντισε να προσθέσει περισσότερη αμεσότητα και διαφάνεια στην εξωτερική του πολιτική.


=Αδιάλλακτη Βασιλεία Γενικής Αντιλογίας (ΑΒΓΑ)=
Ηγέτης: ψηρισκιν
Καμία αξιοσημείωτη αλλαγή δεν υπήρξε στην ΑΒΓΑ, πέραν των πολλαπλών διπλωματικών σχέσεων που ανέπτυξε με διάφορους ηγέτες και αξιωματικούς άλλων χωρών και βοήθησαν στη βελτίωση της εξωτερικής εικόνας της χώρας.


=Στρατιωτική Διφυακή Μοναρχία της Ασσέμβλυ=
Ηγέτης: ψυπηερ
Παραμένει το πιο προηγμένο τεχνολογικά κράτος στον πλανήτη και διατηρεί την ουδέτερη εξωτερική του πολιτική. Μετά τη διάλυση του Ανεξάρτητου Ψηφιακού Πριγκηπάτου της Βίναρυ, κατάφερε να αποσπάσει σημαντικό μέρος εδαφών και να τα φέρει υπό την κυριαρχία του.


=Ανεξάρτητο Ψηφιακό Πριγκηπάτο της Βίναρυ=
Τελευταίος ηγέτης: Isob;ithw
Παρά την συνεχή του τεχνολογική του πρόοδο ο ηγέτης του πριγκηπάτου αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πλανήτη για να αποικήσει (με όποιο πληθυσμό ήταν πρόθυμος να ακολουθήσει). Τα εδάφη του παραχωρήθηκαν μετά από συνθήκη μεταξύ της Στρατιωτικής Διφυακής Μοναρχίας της Ασσέμβλυ και της Ανιδιοτελούς Ημιπροεδρικής Δημοκρατίας της ΣεΠλασπλάς.


=Απαξιωτική Μεταλλική Αυτοκρατορία του ΣΤΟΥΠΕΟΥΣ=
Ηγέτης: στουπεαψε
Το κράτος παρά την έντονη άσκηση εξωτερική πολιτικής παραμένει ένα από τα κραταιά του πλανήτη. Μετά από σειρά συρράξεων με τον ΔΕΝΤΡΟ, με αφορμή την διεκδίκηση εδαφών από τον τελευταίο, είχε αρκετές εδαφικές απώλειες. Γενικά, διατηρεί το κύρος του ως κράτος αν και φήμες λένε ότι ο ηγέτης του είναι πλέον "αρκετά ηλικιωμένος" ώστε να είναι μη ικανός να διατηρήσει τη θέση του.


=Ομοσπονδιακή Συνταγματική Ολιγαρχία Διαχειριστών (ΟΣΟΔ)=
Ιδρυτές ηγέτες: δεχτερ, Λονερ, ενθμ21, νετηαρισ - Παρόντες ηγέτες: Λονερ, ενθμ21, νετηαρισ
Όπως ξέρουμε, οι ηγέτες του είναι οι συντάκτες της συνθήκης "Ερμ-Αφροδίτη", και με αυτή την ιδιότητα είναι και οι "αστυνόμοι" της εξωτερικής πολιτικής των κρατών. Ένας από τους ιδρυτές ηγέτες παραιτήθηκε, ουσιαστικά λήγοντας τη θητεία του, για να αναλάβει χαμηλότερες θέσεις δηλώνοντας πως επιθυμεί να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ταινίες και ταξίδια στον πλανήτη.


=Ανιδιοτελής Ημιπροεδρική Δημοκρατία της ΣεΠλασπλάς=
Ιδρυτές ηγέτες: Τηε Πθνισηερ, Ζιφναβ - Παρόντες ηγέτες: Μοονσηαδος, Φθνκ
Οι ιδρυτές αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση αφήνοντας το κράτος έρμαιο των διάφορων κατακτητών και βάνδαλων. Ως συνέπεια το κράτος υπέστη τρομερές εδαφικές απώλειες. Ευτυχώς ακριβώς όταν έδειχναν όλα χαμένα, δύο νέοι ηγέτες στον πλανήτη, συνεργάστηκαν για να αναλάβουν τα ηνία και να σώσουν το κράτος. Διατηρούν πολύ ουδέτερη εξωτερική πολιτική και φροντίζουν να συνάπτουν φιλικές σχέσεις με άλλα κράτη, ώστε να καταφέρουν και την ανόρθωση και ανάπτυξη του κράτους για να το φέρουν στις παλιές του δόξες.


=Ανεξάρτητη Συνταγματική Ειρηνευτική Μοναρχία Ερωτόπληκτων (ΑΣΕΜΕ) = (πρώην Νεοσύστατη Ειρηνευτική Αυτοκρατορία του ΚΚΚ (Κίτρινου Κινούμενου Κοτόπουλου))
Ηγέτης: ΜποΜπ
Μετά από αλλεπάλληλες συγκρούσεις με άλλα κράτη, χωρίς να βρίσκεται διέξοδο, η ΚΚΚ υπέστη φοβερές εσωτερικές αναταραχές. Στο σημείο που ήταν σχεδόν σίγουρος ο εμφύλιος, ο αυτοκράτορας αποφάσισε να αποικήσει σε εδάφη που απέκτησε από την διαλυθείσα ΑΟΔΒ, όπου τον ακολούθησε μεγάλο μέρος του πληθυσμού το οποίο τον υποστήριζε. Οι παλιές περιοχές περιήλθαν σχεδόν στο σύνολό τους υπό τον έλεγχο της ΟΣΟΔ. Κατόπιν των διπλωματικών επεισοδίων και των επικίνδυνων αναταραχών, ο αυτοκράτορας άλλαξε ριζικά το πολίτευμα και αποφάσισε να διατηρήσει σχετικά ουδέτερη εξωτερική πολιτική, προσπαθώντας να διατηρήσει την γαλήνη του έθνους και να αναπτύξει τις υποδομές του πέρα από το πέλαγος Πατησίων.


=Ηρεμιστική Ομοσπονδία ΛοΓίων Αντικειμενικότητας (Η.ΟΛΓΑ)=
Ιδρυτές ηγέτες: βαρβαροσα, παρα, ζςεινστειν, μαριοσ, ελσθπρεμε, ψυβερπυτηον - Παρών ηγέτης: πηοτισδ
Οι ιδρυτές, προσωπικότητες από διάφορα κράτη του πλανήτη, πρώην μέλη της ένωσης ΜΑΑΣΚ (Μάτια-Αυτιά Ανοιχτά, Στόμα Κλειστό) δεν είχαν ποτέ κάποια διένεξη μεταξύ τους. Ωστόσο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, αποσύρθηκαν από την ηγεσία του κράτους. Οι τελευταίοι αποφάσισαν πως το κράτος δε πρέπει να μείνει χωρίς αρχηγό και διόρισαν έναν νέο, πρόθυμο ηγέτη να αναλάβει τα ηνία. Παρόλο που ο νέος ηγέτης αναλαμβάνει την πλειοψηφία των ευθυνών πάνω του, το κράτος είναι ομοσπονδιακό, με μια σειρά από επιτροπές και συνελεύσεις να ελέγχουν και να συμμετέχουν στην διοίκηση.


=Δεσποτισμός Ενωμένων Νυκτόβιων Τροβαδούρων και Ρεαλιστικών Οραματιστών (ΔΕΝΤΡΟ)=(πρώην Ενημερωμένες Ιαματικές Πολιτείες Αλγοριθμικής (ΕΙΠΑ))
Ιδρυτές ηγέτες: ΣτορμΡιδερ, Τηεοφαμαν - Παρόντες ηγέτες: Ελδεβρυν, Γεςιττερ
Οι δύο μεγάλες πολιτείες (αποτελούμενες από πολλές μικρότερες επαρχίες) που συνενώθηκαν επίσημα σύμφωνα και με τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη" τελικά συγχωνεύθηκαν ακριβώς κατά την απόσυρση από την ενεργό δράση των ιδρυτών τους με δύο νέους ηγέτες από κάθε πολιτεία. Οι νέοι αυτοί ηγέτες άλλαξαν εντελώς την εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας και συμφώνησαν στην περαιτέρω συγχώνευση των κρατών με ριζική αλλαγή του πολιτεύματος, ίδρυση εθνικού κινήματος cupcake, ίδρυση της (πασίγνωστης) ομάδας αστυνόμευσης πόλεων DnD και πολλές ακόμα προσθήκες και μετατροπές στους νόμους. Το κράτος αυτό δίνει σε όποιον το επισκέπτεται μια αίσθηση μεσαιωνικής αίγλης, ιπποτικών χρόνων και υπερ-σύγχρονου πριγκηπάτου.


=Γενική Νεωτεριστική Ομοσπονδία Μεράρχων Ελευθερολογισμικού (ΓΝΟΜΕ)= (πρώην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία του Ποπάπ-Γουίντοου)
Ιδρυτές ηγέτες: ωασιλαροσ69, νιψκπρο, μπερορμαριο - Παρόντες ηγέτες: μοοδυ, ρεχεσ
Ο διχασμένος λαός του Ποπάπ-Γουίντοου δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται σε αναβρασμό. Ως αποτέλεσμα, οι ηγέτες αναγκάστηκαν πολλές φορές να βρουν λύση σε αδιέξοδα για να ικανοποιήσουν καπρίτσια και βεντέτες του τρελού λαού και τελικά παραιτήθηκαν, μη βρίσκοντας άκρη. Δύο, γνωστοί στον κόσμο του κράτους, νεαροί αρχηγοί τοπικών ομάδων πολιτών ανέλαβαν την ηγεσία έκτοτε. Οι εσωτερικές αναταραχές εξομαλύνθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά η εξωτερική πολιτική του κράτους είναι πολύ άμεση. Οι ηγέτες έχουν την τάση να παρεμβαίνουν σε κάθε διεθνές θέμα και να καταθέτουν προτάσεις ή ενστάσεις σε κάθε διεθνή σύνοδο, προκαλώντας αρκετά ερωτηματικά και υποψίες. Ορισμένα κράτη έχουν ήδη αναπτύξει καθόλου φιλικές τάσεις προς την ΓΝΟΜΕ, ενώ άλλα την βλέπουν με πολύ καλό μάτι. Παρ' όλα αυτά, το κράτος φέρεται να έχει πολύ καλή τεχνολογική ανέλιξη.=Ελληνική Φεουδαρχία Αντίληψης (ΕΦΑ)=
Ιδρυτές ηγέτες: θλτιματε_ακτζισ, ξα_τηε_ινωινψιβλε - Παρόντες ηγέτες: ναψηοσ, ξα_τηε_ινωινψιβλε
Η ιστορία της φεουδαρχίας τους εκ γενετής είχε πολλά σκοτεινά σημεία, και πολλοί ηγέτες άλλων κρατών προτιμούν να μην έχουν πολλές επαφές με τους δύο ηγέτες της. Ο ένας εκ των δύο ηγετών αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σταδιακά, για να δώσει τη θέση του σε μια παλιά καραβάνα στο χώρο της φεουδαρχικής ιδεολογίας. Ο νέος αυτός ηγέτης φάνηκε από την πρώτη στιγμή να συνεργάζεται άψογα με τον παλαιότερο, ενώ η εξωτερική πολιτική τους έγινε ακόμα σφοδρότερη, οδηγώντας σε πολλές επιτυχείς κατακτήσεις εδάφους, ακόμα και από περιοχές των Κομμάτομποτ όπου φέρονταν να έχουν επικερδείς συμφωνίες με τους αρχηγούς τους. Μετά από τις κατακτήσεις αυτές, εξαναγκάστηκαν να μετριάσουν την επιθετική τους πολιτική από την ΟΣΟΔ η οποία σύναψε συνθήκη την οποία προσυπέγραψαν σχεδόν όλα τα ενεργά κράτη του πλανήτη.=Αιματηρή Συμμαχία Αγώνα Πολιτών (ΑΣΑΠ)=
Ιδρυτές ηγέτες: Πασψαλ, ζαωετι - Παρών ηγέτης: Πασψαλ
Μετά την εξαφάνιση των ΠΠΥΠΟ και ΠΠΥΜΓ, η ΑΣΑΠ κατάφερε να αποσπάσει αρκετά εδάφη που ανήκαν σε αυτά τα κράτη και να ανακουφίσει τα σύνορά της από τις συνεχείς συγκρούσεις. Ένας εκ των ηγετών αποσύρθηκε για να απασχοληθεί με άλλα εσωτερικά θέματα του κράτους και ο παρών ηγέτης πλέον τηρεί κυρίως αμυντική εξωτερική πολιτική αφού η κυριότερη απειλή για το κράτος εξαλείφθηκε. Φήμες λένε ότι στα σκαριά βρίσκεται συμμαχία ή κάποια άλλη φιλική συμφωνία με την ΦΛΑΜΕΡ.


=Προεδρική Παπυροκρατία Υπερκινητικών Πράσινων Ογκολόγων (ΠΠΥΠΟ)=
Τελευταίος ηγέτης: αγυερο888
Εξαλείφθηκε από τον πλανήτη ως κράτος και δεν αναγνωρίζεται πλέον ως επίσημο.


=Προεδρική Παπυροκρατία Υπερκινητικών Μπλε Γλεντζέδων (ΠΠΥΜΓ)=
Τελευταίος ηγέτης: Άγνωστος
Εξαλείφθηκε από τον πλανήτη ως κράτος και δεν αναγνωρίζεται πλέον ως επίσημο.


=Φανατική Λογοπαικτική Αναρχία Μεροκαματιάρηδων και Επείσακτων Ρεμβαστών (ΦΛΑΜΕΡ)= (πρώην Αναρχικά εδάφη Κοτρώνα-Μολότωφ)
Ηγέτης: ςοΛφεΝ Ιλιψ
Από τις απαρχές του πολιτισμού στον πλανήτη, αυτά τα εδάφη φιλοξενούσαν διάφορες αναρχικές οργανώσεις και άλλες ανεπίσημες ενώσεις. Ήταν μια περιοχή με μεγάλη αστάθεια και ανεξερεύνητα μέρη. Κατά την συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", η περιοχή είχε αναγνωριστεί ως ειδικό κράτος, του οποίου οι κάτοικοι και ηγέτες, σε γενικές γραμμές πρέπει να τηρούν τους κανόνες που θεσπίστηκαν από τη συνθήκη. Πρόσφατα αναδιοργανώθηκε υπό την επίβλεψη ενός σκληρού ηγέτη που κατάφερε να κινήσει τα νήματα για να αναγνωριστεί και να αποκτήσει επίσημο όνομα το κράτος. Δεν ασκεί πολύ συχνά εξωτερική πολιτική, καθώς φημολογείται ότι γίνονται εντατικές εργασίες αναδόμησης και ανάπτυξης των υποδομών του κράτους, αλλά όταν ο ηγέτης παρεμβαίνει σε διεθνή θέματα, το κάνει με έντονο τρόπο.


Περιοχή Εμβαδομετρήσεων και Ομαλοποίησης Στρατιωτικής (Π.Ε.Ο.Σ.)
Στην περιοχή βρίσκεται σκόρπιος πληθυσμός που ξέμεινε από την διάλυση των ΠΠΥΠΟ και ΠΠΥΜΓ μαζί με διαφόρων ειδών Μποτ, ληστές, συμμορίες, καραβάνια σκίουρων, καλόγριες σε οχυρά και ασφαλίτες. Είναι περιοχές μεγάλης επικινδυνότητας και η ΟΣΟΔ έχει οργανώσει σχέδιο εκκαθάρισης (σχέδιο ΠΕΡΜΑΜΠΑΝ) και επανένταξης της περιοχής. Ωστόσο το έργο αυτό καθίσταται δύσκολο λόγω του χάους που επικρατεί στην περιοχή και προβλέπεται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον μήνες για την ολοκλήρωση του σχεδίου. Κυκλοφορούν φήμες ότι κλιμάκια της ΕΦΑ εφορμούν στις περιοχές αυτές για να επιβληθούν και να ετοιμάσουν το έδαφος για την εδαφική επέκταση του φέουδου. Η ΟΣΟΔ όμως δε μπορεί να λάβει δράση γιατί καμία φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.


Ουδέτερα Νοτιοανατολικά Εδάφη
Η περιοχή απ' όπου προέρχεται όλη η σαβούρα του πλανήτη: Κομματομπότ, Πόρνμποτ, Σπάμμποτ και άλλα κακόβουλα στοιχεία, αναπαράγονται σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ευτυχώς κατά τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", προσδιορίστηκαν κανόνες για τον τρόπο χειρισμού της περιοχής και καθιερώθηκε αυστηρή συνοριακή πολιτική ώστε να μην διαρρέουν εύκολα Μποτ στην ευρύτερη ενδοχώρα. Τελευταία, παρατηρείται μια μεγάλη μείωση στον αριθμό των Μποτ που εισρέουν σε επίσημα κράτη. Ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία περί ενός επικίνδυνου αρχηγού που κατέφθασε στον πλανήτη και έχει ιμπεριαλιστικές διαθέσεις τις οποίες θα ικανοποιήσει αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις παραγωγής Μποτ για να δημιουργήσει έναν προσωπικό στρατό. Οι φήμες τον αναφέρουν με διάφορα ονόματα (Ey4n the Brave, The Windows Man, DB_Buster, VB_Beast) και το όνομα του απόρρητου σχεδίου που έχει ετοιμάσει troll_them_all.NET. Καμία φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά η ΟΣΟΔ σε συνεργασία με άλλα κράτη ερευνούν το θέμα και είναι σε ετοιμότητα για πιθανές εισβολές.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
User avatar
moody
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1082
Joined: Sun Oct 16, 2011 11:38 am
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by moody » Fri Oct 12, 2012 10:54 pm

MoonShadow,Sponge
Είναι που δεν έχει χρόνο :-p
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
User avatar
cypher
Venus Former Team Member
Posts: 6207
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:12 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by cypher » Fri Oct 12, 2012 10:56 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: Nice man
ImageImageImageImageImageImageImage
User avatar
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 397
Joined: Wed Sep 21, 2011 8:22 pm
Academic status: 3rd year
Gender:
Location: SomeWhere

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by rexes » Fri Oct 12, 2012 11:19 pm

Moody εύχομαι να συνεχίσουμε επάξια το έργο των προηγουμένων :P
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
User avatar
Funk
Venus Former Team Member
Posts: 1833
Joined: Wed Oct 06, 2010 10:29 pm
Gender:
Location: Korriban

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by Funk » Fri Oct 12, 2012 11:27 pm

troll_them_all.NET > θα ήθελα περισσότερα στο επόμενο επισόδειο :-D
Λιώνω ρε! :smt005
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
User avatar
MoonShadow
Venus Former Team Member
Posts: 867
Joined: Sun Nov 21, 2010 7:28 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by MoonShadow » Fri Oct 12, 2012 11:36 pm

Με γκούστα!
Funk wrote:troll_them_all.NET > θα ήθελα περισσότερα στο επόμενο επισόδειο :-D
Λιώνω ρε! :smt005
ΑΓΑΠΑΜΕ σχέδιο troll_them_all.NET .Απαιτούμε πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την απειλή :lol:
Image
User avatar
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 702
Joined: Mon Jul 02, 2012 6:54 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: In yo house

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by Spongebobu » Fri Oct 12, 2012 11:48 pm

MpoMp wrote: =Ανεξάρτητο Ψηφιακό Πριγκηπάτο της Βίναρυ=
:lol: :lol: :lol:

Επίσης, η ΟΣΟΔ να προσέχει για ip tracebacks!!!
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
User avatar
Gewitter
Venus Former Team Member
Posts: 1609
Joined: Mon Jan 19, 2009 11:42 am
Academic status: PhD
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by Gewitter » Fri Oct 12, 2012 11:58 pm

XD XD XD XD XD XD
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
User avatar
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 6373
Joined: Tue Nov 13, 2007 10:11 pm
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by ultimate_aektzis » Sat Oct 13, 2012 12:35 am

Ελιωσα με τον chriskin :lol:

Επισης δεν εχω αποσυρθει, λειτουργω behind the scenes. :cool:
The Punisher
Venus Former Team Member
Posts: 7561
Joined: Thu Oct 27, 2005 1:43 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Boston, MA

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by The Punisher » Sat Oct 13, 2012 1:35 am

shrinked image
User avatar
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 5372
Joined: Tue Aug 26, 2008 4:08 pm
Academic status: High school
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by stoupeace » Sat Oct 13, 2012 1:55 am

Εχω αγωνία για τον εισβολέα, σοβαρά τώρα.

PS: ΔΕΝΤΡΟ, τιβί και DnD - Ολα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
PPS: Ηλικιωμένο είναι το μουστάκι σου.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
User avatar
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2414
Joined: Tue Dec 01, 2009 12:33 am
Academic status: N>4
Gender:
Location: Κάπου στο matrix...

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 13, 2012 1:57 am

Up up κουφάλες η φεουδαρχία δείχνει τα δόντια της :cool:
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
User avatar
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 5316
Joined: Tue Sep 08, 2009 1:04 am
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by chriskin » Sat Oct 13, 2012 2:01 am

ultimate_aektzis wrote:Ελιωσα με τον chriskin :lol:

περιεργως μ'αρεσε και μενα το φετινο.
User avatar
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1489
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:04 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by ala_mages » Sat Oct 13, 2012 4:50 am

:smt025
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://www.howbigismypotato.com/potato.jpg[/img]
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
User avatar
Zifnab
Venus Former Team Member
Posts: 7581
Joined: Tue Nov 15, 2005 2:42 am
Academic status: MSc
Gender:
Location: Connecticut
Contact:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by Zifnab » Sat Oct 13, 2012 6:16 am

ala_mages wrote: :smt025
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://www.howbigismypotato.com/potato.jpg[/img]
Αυγό δεινοσαύρου?? Γιατί δεν νομίζω να είναι πατάτα :lol: :lol:


επίσης δεν έχω αποσυρθεί απλά πηγαινοέρχομαι από άλλο πλανήτη.. :-p
User avatar
MpoMp
Venus Former Team Member
Posts: 6614
Joined: Mon Oct 04, 2010 9:31 pm
Gender:
Contact:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by MpoMp » Sat Oct 13, 2012 1:51 pm

@Zif, ultimate
Γράφει ότι αποσυρθήκατε από την ηγεσία, όχι γενικά. :P
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
User avatar
Eldebryn
Venus Former Team Member
Posts: 1116
Joined: Sat Sep 18, 2010 8:43 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Somewhere in the Forgotten Realms...

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by Eldebryn » Sun Oct 14, 2012 12:40 am

stoupeace wrote:PS: ΔΕΝΤΡΟ, τιβί και DnD - Ολα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
Wha-? I don't know what you're talking about kind sir, my group's motivations are just and good. I most certainly do not plan to summon cosmic power in order to reform this world according to my own liking in a manner that pleases my selfishness while watching you lesser mortals die and suffer...

*smiles and continues studying the dark and arcane arts* :twisted:

Καλή δουλειά επι τη ευκαιρία :lol:
Image<-- My profile playlists
User avatar
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 702
Joined: Mon Jul 02, 2012 6:54 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: In yo house

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by Spongebobu » Sun Oct 14, 2012 1:03 am

Eldebryn wrote:
stoupeace wrote:PS: ΔΕΝΤΡΟ, τιβί και DnD - Ολα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
Wha-? I don't know what you're talking about kind sir, my group's motivations are just and good. I most certainly do not plan to summon cosmic power in order to reform this world according to my own liking in a manner that pleases my selfishness while watching you lesser mortals die and suffer...

*smiles and continues studying the dark and arcane arts* :twisted:

Καλή δουλειά επι τη ευκαιρία :lol:
Προβλέπω συμμαχία ΕΙΠΑ - eyan. Μαζί θα κατακτήσουν τον κόσμο και μετα ο eyan θα τους μαχαιρώσει στην πλάτη...
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
User avatar
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 3246
Joined: Tue Mar 16, 2004 2:47 pm
Academic status: PhD
Gender:
Location: mm.aueb.gr
Contact:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by tsilochr » Sun Oct 14, 2012 1:51 pm

H μισή ΑΟΔΒ στέλνει τα σέβη της στον ιστοριογράφο-καταγραφέα της ιστορία του πλανήτη. Αλλά δεν τα στέλνει από την ΟΣΟΔ. Η ΟΣΟΔ δεν έχει χωριά με ζεστά ιαματικά λουτρά κατάλληλα για συνταξιούχους :)
User avatar
MpoMp
Venus Former Team Member
Posts: 6614
Joined: Mon Oct 04, 2010 9:31 pm
Gender:
Contact:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by MpoMp » Sun Oct 14, 2012 9:16 pm

tsilochr wrote:H μισή ΑΟΔΒ στέλνει τα σέβη της στον ιστοριογράφο-καταγραφέα της ιστορία του πλανήτη. Αλλά δεν τα στέλνει από την ΟΣΟΔ. Η ΟΣΟΔ δεν έχει χωριά με ζεστά ιαματικά λουτρά κατάλληλα για συνταξιούχους :)
Πρέπει να επανεξετάσω τις πηγές μου λοιπόν. :-p
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1061
Joined: Mon Dec 12, 2011 8:42 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by michalis » Mon Oct 15, 2012 2:10 pm

Κλαιω. :lol: :lol: :lol:
User avatar
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 6373
Joined: Tue Nov 13, 2007 10:11 pm
Gender:

Re: Planet Venus (Τζάβα Crisis)

Post by ultimate_aektzis » Mon Oct 15, 2012 3:51 pm

Γιατι δεν μας λες που εξεφανιστηκε ο ιδρυτης του κρατιδιου ρε? :-p
Post Reply

Return to “off-topic”