Planet Venus (Era of ΜΑΤΛΑΒ)

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
User avatar
MpoMp
Venus Former Team Member
Posts: 6614
Joined: Mon Oct 04, 2010 9:31 pm
Gender:
Contact:

Planet Venus (Era of ΜΑΤΛΑΒ)

Post by MpoMp » Sat Jun 14, 2014 4:10 pm

Διαβάστε πρώτα τα προηγούμενα τρία μέρη των ντοκουμέντων:
  1. Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)
  2. Planet Venus (Τζάβα Crisis)
  3. Planet Venus (The Μινιπάιθον Years)
Ως επίσημος ιστορικός του πλανήτη, πλέον, έχω το καθήκον να σας παρουσιάσω τη συνέχεια του μεγάλου μου έργου-διατριβής-πραγματείας-έρευνας-ακολουθίαςαπόχαρακτήρεςστοASCII, ΕΔΩ. Όποιος πιστεύει ότι το επικό μου έργο έχει ανακρίβειες, παρακαλείται να αποχωρήσει (μετά συγχωρήσεως).
Map designed by MpoMp. History written by MpoMp.

All clopyrights reserved για τα έτη 2αβγ (α, β, γ ανήκουν Ακέραιο_Μέρος[0-9]).
Και έχουμε:

Όπως είπαμε, μια φορά κι έναν καιρό ήταν (και ακόμα είναι) ο πλανήτης Venus (aka Αφροδίτη κι αργότερα έγινε ερμαφρόδιτη):
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ (κατοικήσιμου μέρους του) ΠΛΑΝΗΤΗ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[attachment=0]venusplanet4.PNG[/attachment]


[Οποιαδήποτε ομοιότητα των ονομάτων ή των καταστάσεων που περιγράφονται παρακάτω με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Το παρακάτω είναι αποκλειστικά ψυχαγωγικού χαρακτήρα κείμενο.]
__________________________________________________________________________

Οι προσθήκες στη χάρτα:

=Μοναρχία Αντιστασιακής Στεντορείου Καταρράκωσης και Αντιλόγου (ΜΑΣΚΑ)=
Ηγέτης: μ4ωερ1ψκ
Αν και δεν υπάρχει επίσημη δήλωση, η ΜΑΣΚΑ φαίνεται να αποτελεί τον διάδοχο των ΦΛΑΜΕΡ και ΑΣΑΠ. Ο ηγέτης ασκεί ενίοτε εξωτερική πολιτική αλλά όταν το κάνει, το κάνει εντυπωσιακά. Πρόσφατα υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις με τη Μπαμπινιωτόνια αλλά δε διαφαίνεται κάποιος κίνδυνος άμεσης σύρραξης.


=Ανώτερη Ενημερωτική Προεδρία Συντονισμών (ΑΕΠΣ)=
Ηγέτης: Ξαμι
Κατόπιν της απόσχισης και ανεξαρτητοποίησης από την ΣΣΔ.ΦΑΠ, ο ηγέτης ίδρυσε το δικό του κράτος όπου επικεντρώνεται στην ανάπτυξη σχεδίων για την ομαλή συμβίωση όλων των κρατών στον πλανήτη. Κύριος στόχος του είναι η διαρκής συνεργασία με την ΟΣΟΔ και άλλα κράτη για την υλοποίηση τέτοιων διεθνών σχεδίων, όπως το ΣΤΑΤΣ (Στατιστική Τόνωση Αρχείων και Τμηματοποίηση Σημειώσεων), αλλά και εθνικών έργων όπως το πρόσφατο ΒΙΓ-ΔΑΤΑ (Βιονικό Ιαματικό Γράφημα-Δεδομενοστρεφής Ανάλυση και Ταυτοποίηση Ανδροειδών).


=Διαρκής Ενημερωτική Επικοινωνιακή Προεδρεία Ηχητικών Όρων και Υπέρτατων Συλλογών Εργασιών (ΔΕΕΠ.ΗΟΥΣΕ)=
Ηγέτης: Σπονγεβοβθ
Το δεύτερο κράτος που προέκυψε από την διάλυση της ΣΣΔ.ΦΑΠ. Ο τεχνοκράτης ηγέτης έχει καταστήσει το κράτος του ένα άνδρο πολιτιστικής και τεχνολογικής ακμής. Πρόσφατα η ΔΕΕΠ.ΗΟΥΣΕ έλαβε ένα διεθνές βραβείο για μια γκαλερί που οργάνωσε με αφορμή έναν διεθνή διαγωνισμό που διεξήγαγε η ΟΣΟΔ.


=Διαφημιστική Ανεξάρτητη Μοναρχία - Συμμαχία Προωθητικών Ακούραστων Μποτ (ΔΑΜ-ΣΠΑΜ)=
Ηγέτης: γιαννα
Με αφορμή την σοβαρή αστάθεια της πρώην ΓΝΟΜΕ, ομάδες μποτ εισήλθαν στην ενδοχώρα και εγκαθίδρυσαν δικό τους κρατίδιο. Η διαδικασία επίσημης ίδρυσης δεν είναι ολοκληρωμένη καθώς ακόμα εξελίσσεται η σχετική δίκη στα δικαστήρια της ΟΣΟΔ. Μέχρι τότε, όμως, η ύπαρξη του κράτους δε θεωρείται παράνομη και συνεχίζεται. Η ηγεσία έχει κύριο στόχο την προώθηση των ιδεωδών της καθώς και την διεξαγωγή εμπορίου με όλα τα κράτη του πλανήτη, χωρίς περιορισμούς. Άλλοι το καλούν "προσηλυτισμό", άλλοι το καλούν "υπερβολή". Η ηγεσία το αποκαλεί σχέδιο ΠΟΥ-ΛΑΩ (Πρωτοβουλία Οικονομικών Υπουργών - Λαογραφική Ανταλλαγή Ωραιοποίησης).


=Γενική Υπερμεγέθης Ένωση Σιωπηλών Ταξιδιωτών (ΓΥΕΣΤ)=
Ένα σχεδόν άναρχο κράτος που "ξέμεινε" από τις μετακινήσεις πληθυσμών κατά την διάλυση της ΣΣΔ.ΦΑΠ και τις μεταρρυθμίσεις στα κοντινά κράτη. Είναι ουσιαστικά προτεκτοράτο της ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και αποτελείται κατά κύριο λόγο από εδάφη που παραχώρησε ο μονάρχης της Ασσέμβλυ σε αυτή. Ταξιδεύουν σε άλλα κράτη, βλέπουν, κάθονται, φεύγουν. Η ΟΣΟΔ έχει θεσπίσει ειδική νομοθεσία για τους πολίτες της ΓΥΕΣΤ που περιορίζει τα δικαιώματά τους καθώς η τελευταία δεν αποτελεί επίσημα κανονικό κράτος.
Τι απέγιναν τα παλαιά κράτη:

=Δημοκρατικη Ομοσπονδιακή Τριανδρία της ΑπΒόουτ(ΔΟΤΑ)= ( πρώην Δημοκρατικη Αναπτυξιακή Τριανδρία της ΑπΒόουτ(ΔΑΤΑ) )
Ιδρυτές ηγέτες: ζςεινστειν, Λιφερ, ξοηννυεχτρεμ - Παρόντες ηγέτες: ξοηννυεχτρεμ, ΤηΟδΟρ1σ, πγετσοσ
Κατόπιν μιας περιόδου όπου η ιδρυτική ολιγαρχία εργάστηκε για την ανάπτυξη του κράτους, ένας από τους ιδρυτές μένει για να συνεχίσει το έργο του, πάντα με βάση τη συνθήκη της ΑπΒόουτ. Μαζί με τους δύο νέους ηγέτες μεταβαίνουν σε ένα ελαφρώς διαφορετικό ομοσπονδιακό πολίτευμα με κύριο σκοπό τη συνεργασία με άλλα κράτη. Ενώ ο παλαιός ηγέτης κρατά χαμηλούς τόνους, οι δύο νέοι επικεντρώνονται στο να διαφημίσουν τα έργα του κράτους τους και στο να επικοινωνούν με άλλες χώρες για να λαμβάνουν ανάδραση (feedback) για την πρόοδο του κράτους τους. Πολλοί χαρακτηρίζουν τη ΔΟΤΑ ως προτεκτοράτο της ΕΦΑ αλλά ο χαρακτηρισμός δεν έχει επίσημη υπόσταση.


=Παράλογη Ρητορική Ύπατη Τρέχουσα Αρμοστεία Ναρκίσσων προς ΕΙσήγηση Αρνησικυρίας (Π.Ρ.Υ.Τ.Α.Ν.ΕΙ.Α.)=
Ηγέτες: "Γκόμπακ Εντ", "Έγιαν"
Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς ιδιαίτερα διαφανείς διαδικασίες, στην ηγεσία της ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ προστέθηκε ο γνωστός στρατηλάτης του Οπαπλήρ (τον οποίο οι φήμες συνδέουν άμεσα με το σχέδιο troll_them_all.NET) Έγιαν ή Πουλαοτρέλα ή Τζουντοδόντια. Οι φήμες οργιάζουν περί αυθαιρεσιών καθώς ο τελευταίος δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον πλανήτη Venus. Υπάρχουν αναφορές για κατάχρηση βάσεων δεδομένων με βαθμούς θερμοκρασιών και παράνομη έκδοση βιβλίων περί αθέατων κόσμων στα οποία γίνεται λόγος για την πτώση της ΟΣΟΔ από στρατιές φανατικών σκριπτιτζούδων. Το βιβλίο έχει απαγορευτεί σε 10 χώρες του πλανήτη.


=Προεδρική Δημοκρατία Νεόπλουτων Δικομανών (ΠΔΝΔ)=
Τελευταίος ηγέτης: βανδολερο
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας αφού απέφευγε δημόσιες εμφανίσεις ασκώντας πολιτική μόνο μέσω των εκπροσώπων του, σταδιακά παραιτήθηκε από την ηγεσία αφήνοντας το κράτος έρμαιο εσωτερικών αναταραχών. Το κράτος κατέρρευσε και η ΕΦΑ κατέλαβε αμέσως τα εδάφη και απορρόφησε τον πληθυσμό της ΠΔΝΔ.


=Αναλυτική Φλεγματική Μοναρχία της Μπαμπινιωτόνια=
Ιδρυτής ηγέτης: μιω - Παρών ηγέτης: μιψηαλισ
Το κράτος διατηρεί σταθερή πορεία, διπλωματικές σχέσεις και εξωτερική πολιτική από τη τελευταία αναδιοργάνωσή του. Τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί αρκετά "θερμά" επεισόδια στα ύδατα μεταξύ της Μπαμπινιωτόνια και της ΜΑΣΚΑ. Η ΟΣΟΔ είναι σε εγρήγορση για την αποφυγή κλιμάκωσης των περιστατικών.


=Αυτο-άνοσο Συνοριακό Ταπεινόφρονο Όρος (ΑΣΤΟ)= (πρώην Αδιάλλακτη Βασιλεία Γενικής Αντιλογίας (ΑΒΓΑ))
Ηγέτης: ψηρισκιν
Καμία αξιοσημείωτη μεταβολή στην κατάσταση του κράτους. Η στάση της ηγεσίας προς την ανανεωμένη ΔΟΤΑ είναι ουδέτερη.


=Στρατιωτική Διφυακή Μοναρχία της Ασσέμβλυ=
Ηγέτης: ψυπηερ
Ο, πλέον ηλικιωμένος, ηγέτης δηλώνει πως σύντομα θα χρειαστεί να "κρεμάσει το πληκτρολόγιό του" καθώς πιστεύει ότι "είναι καιρός να αναλάβει νέο αίμα τα ηνία του πλανήτη". Το "shutdown" της μοναρχίας έχει ξεκινήσει με σημαντική παραχώρηση εδαφών στις ΟΣΟΔ, ΑΕΠΣ και ΓΥΕΣΤΣ (μετά από αίτηση της ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ). Εν μέσω ενός συναισθηματικά φορτισμένου δελτίου τύπου, η νέα ηγεσία της ΟΣΟΔ έδωσε απεριόριστους έπαινους στον ηγέτη της Ασσέμβλυ και υποσχέθηκε ότι θα κατασκεύασει σύντομα μνημείο προς τιμήν του στην κεντρική πλατεία της πρώην συμπρωτεύουσας της Ασσέμβλυ, την Πιέιτς Πι.


=Απαξιωτική Μεταλλική Αυτοκρατορία του ΣΤΟΥΠΕΟΥΣ=
Ηγέτης: στουπεαψε
Καμία αξιοσημείωτη μεταβολή στην κατάσταση του κράτους. Αναμένεται να δούμε τι σχέσεις θα συνάψει ο ηγέτης με τα νέα γειτονικά κράτη.


=Ομοσπονδιακή Συνταγματική Ολιγαρχία Διαχειριστών (ΟΣΟΔ)=
Ιδρυτές ηγέτες: δεχτερ, Λονερ, ενθμ21, νετηαρισ - Παρόντες ηγέτες: Λονερ, Φθνκ, Μοονσηαδος
Κατόπιν αποχώρησης, από την ενεργό δράση, δύο ακόμα ιδρυτών έγινε η εκλογή δύο νέων, πολλά υποσχόμενων ηγετών. Και οι δύο είναι πρώην ηγέτες της ΣΣΔ.ΦΑΠ. Οι νέοι ηγέτες φρόντισαν να μη μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και επέκτειναν την επιρροή της ΟΣΟΔ στα εγκαταλελειμμένα εδάφη των βορειοανατολικών κρατών. Η ΟΣΟΔ διατηρεί εν γένει την επίσημη εξουσία και ισχύ της στον πλανήτη.


=Συνδυαστική Συλλογική Δημοκρατία Φωλευμένων Αναγνωστών Πάιθον (ΣΣΔ.ΦΑΠ) = (πρώην Ανιδιοτελής Ημιπροεδρική Δημοκρατία της ΣεΠλασπλάς)
Ιδρυτές ηγέτες: Τηε Πθνισηερ, Ζιφναβ - Τελευταίοι ηγέτες: Μοονσηαδος, Φθνκ, Ξαμι, Σπονγεβοβθ
Κατόπιν αποχώρησης δύο ηγετών οι οποίοι επιλέχθηκαν ως ηγέτες της ΟΣΟΔ, οι δύο εναπομείναντες ηγέτες αποφάσισαν να ιδρύσουν δύο νέα ανεξάρτητα κράτη, εκμεταλλευόμενοι και την παραχώρηση εδαφών από τον μονάρχη της Ασσέμβλυ.


=Συνταγματική Ειρηνευτική Ρεαλιστική Βασιλεία Εποχιακής Ρινίτιδας (ΣΕΡΒΕΡ)= (πρώην Ανεξάρτητη Συνταγματική Ειρηνευτική Μοναρχία Ερωτόπληκτων (ΑΣΕΜΕ))
Ηγέτης: ΜποΜπ
Κατόπιν επίσημης αίτησης για συνεργασία από την ΟΣΟΔ, ο ηγέτης έπρεπε σύμφωνα με το πρωτόκολλο να αλλάξει ριζικά τη νομοθεσία του κράτους καθώς και το πολίτευμα. Έτσι και έγινε. Ανεπιβεβαίωτες πηγές κάνουν λόγο για μεταβατικό πολίτευμα για σταδιακή συγχώνευση με την ΟΣΟΔ, αλλά ο ηγέτης αρνείται να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Μικρή σημασία έχει βέβαια αφού η συνεργασία με την ΟΣΟΔ επισημοποιήθηκε. Ωστόσο η εξωτερική πολιτική της ΣΕΡΒΕΡ παραμένει ανεξάρτητη και σταθερή. Εθνική αλλεργία κηρύχθηκε (από τον ίδιο τον ηγέτη) η εποχιακή ρινίτιδα.


=Ανορθωτική ΣΥλλογική Δημοκρατία-Τακτική Ρεαλιστική ΑΝόρθωση Σταθεροποίησης(ΑΣΥΔ-ΤΡΑΝΣ)= (πρώην Ηρεμιστική Ομοσπονδία ΛοΓίων Αντικειμενικότητας (Η.ΟΛΓΑ))
Ιδρυτές ηγέτες: βαρβαροσα, παρα, ζςεινστειν, μαριοσ, ελσθπρεμε, ψυβερπυτηον - Παλαιοί ηγέτες: πηοτισδ - Τελευταίος ηγέτης: Αιτοθλασ
Όπως αναμενόταν, το κρατίδιο δεν έμεινα ζωντανό για πολύ. Σύντομα ο ηγέτης αποχώρησε και η ΟΣΟΔ ανέλαβε να μοιράσει τα εδάφη και τον πληθυσμό του στις ΔΕΕΠ.ΗΟΥΣΕ και ΦΛΑΠΑ.


=Φιλελεύθερη Λινουξιστική Ανανεωτική Πεφωτισμένη Αριστοκρατία (ΦΛΑΠΑ)= (πρώην Δεσποτισμός Ενωμένων Νυκτόβιων Τροβαδούρων και Ρεαλιστικών Οραματιστών (ΔΕΝΤΡΟ))
Ιδρυτές ηγέτες: ΣτορμΡιδερ, Τηεοφαμαν - Παλαιοί ηγέτες: Γεςιττερ - Παρόντες ηγέτες: Ελδεβρυν, νικοσκ
Το εκκεντρικό κράτος της μεσαιωνικής αίγλης, κατόπιν αλλαγών στην ηγεσία, άλλαξε ριζικά το πολίτευμά του, χωρίς όμως να χάσει τον παλιό του χαρακτήρα. Πλέον η ανάπτυξη επικεντρώνεται σε τεχνολογικούς τομείς και στην υποβοήθηση αναπτυσσόμενων χωρών όπως η ΔΟΤΑ. Το κύριο σχέδιο για την υποβοήθηση αυτή που συγχρηματοδοτείται από την ΟΣΟΔ ονομάζεται ΠΕΚΤΩ (Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τεχνολογικής Ωρίμανσης).


=Μεταβατική Προεδρική Αναδιάρθρωση Στελεχών - Συνεργατική Ενημέρωση Λογισμικών (ΜΠΑΣ-ΣΕΛ)= (πρώην Γενική Νεωτεριστική Ομοσπονδία Μεράρχων Ελευθερολογισμικού (ΓΝΟΜΕ))
Ιδρυτές ηγέτες: ωασιλαροσ69, νιψκπρο, μπερορμαριο - Παλαιοί ηγέτες: ρεχεσ, μοοδυ, βστρδσ - Παρόντες ηγέτες: φροθκ, Υαγαμι
Οι προηγούμενοι ηγέτες άφησαν σταδιακά τα ηνία της χώρας χωρίς να βάλουν σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο μετάβασης σε νέα ηγεσία. Η ΟΣΟΔ ανέλαβε την μετάβαση δίνοντας τα ηνία σε δύο νέους πολιτικούς του πλανήτη. Οι πολλά υποσχόμενοι ηγέτες φαίνεται να έχουν πρόθεση να μιμηθούν το έργο της ΦΛΑΠΑ. Οι λιγότερο αισιόδοξοι του πλανήτη κάνουν λόγο για "επεκτατικές βλέψεις" και "μακροπρόθεσμο στόχο τον σφετερισμό της ΦΛΑΠΑ" αλλά η στενή σχέση της ΟΣΟΔ με την ΦΛΑΠΑ δε δίνει πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο.


=Ελληνική Φεουδαρχία Αντίληψης (ΕΦΑ)=
Ιδρυτές ηγέτες: θλτιματε_ακτζισ, ξα_τηε_ινωινψιβλε - Παρόντες ηγέτες: ναψηοσ, ξα_τηε_ινωινψιβλε
Καμία αξιοσημείωτη αλλαγή δεν έλαβε χώρα στην ΕΦΑ τελευταία, πλην των επεκτάσεων στα εδάφη της και την αναδιανομή των εδαφών της ομάδας των ΤΡΟΛΛ.


=Ανεξάρτητοι Σοβαροφανείς και ΤΕλειωμένοι Ιερείς Ομοφυλοφυλικών Συλλόγων (ΑΣΤΕΙΟΣ)= (πρώην Τσολιάδες Ρετσινόβιοι και Όμορφοι Λιγνιτωρύχοι Λιγούρηδες (ΤΡΟΛΛ))
Ηγέτης: αλα_μαγεσ
Διατηρούνται σε σταθερή κατάσταση και ο ηγέτης εξασκεί την ίδια εξωτερική πολιτική με την οποία ξεκίνησε. Ακόμα προσπαθεί να γίνει συμπαθής στους υπόλοιπους ηγέτες.


=Αιματηρή Συμμαχία Αγώνα Πολιτών (ΑΣΑΠ)=
Ιδρυτές ηγέτες: Πασψαλ, ζαωετι - Τελευταίος ηγέτης: Πασψαλ
Κατόπιν ενός μεγαλειώδους φεστιβάλ για την αποχώρησή του, ο ηγέτης εξαφανίστηκε από τον πλανήτη. Το κράτος παρά τις προσπάθειες της ορισθείσας για την επανίδρυση επιτροπής, δεν τα κατάφερε και διαλύθηκε. Η ΟΣΟΔ ανάκτησε μεγάλο μέρος των εδαφών της ενώ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μετοίκησε στην ΜΑΣΚΑ.


=Φανατική Λογοπαικτική Αναρχία Μεροκαματιάρηδων και Επείσακτων Ρεμβαστών (ΦΛΑΜΕΡ)= (πρώην Αναρχικά εδάφη Κοτρώνα-Μολότωφ)
Τελευταίος ηγέτης: ςοΛφεΝ Ιλιψ
Κατόπιν αρκετών αναταραχών στα εσωτερικά θέματα του κράτους, κηρύχθηκε διάλυση και στη βάση της ΦΛΑΜΕΡ ιδρύθηκε η ΜΑΣΚΑ.


Ουδέτερα Νοτιοανατολικά Εδάφη
Όπως τα ξέρετε. :-D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “off-topic”