Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
User avatar
MpoMp
Venus Former Team Member
Posts: 6614
Joined: Mon Oct 04, 2010 9:31 pm
Gender:
Contact:

Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by MpoMp » Fri Jan 28, 2011 4:40 pm

Κατόπιν απαίτησης του λαού και πιέσεων που δέχθηκα από ορισμένους ηγέτες που αναφέρω στα κείμενά μου, αναγκάζομαι να δημοσιεύσω εδώ το μεγάλο μου έργο-διατριβή-πραγματεία-έρευνα-ακολουθίααπόχαρακτήρεςστοASCII, ΕΔΩ. Όποιος πιστεύει ότι το επικό μου έργο έχει ανακρίβειες, παρακαλείται να αποχωρήσει (μετά συγχωρήσεως).
Map designed by MpoMp. History written by MpoMp.
Με την έγκριση του αυτοκράτορα του ΣΤΟΥΠΕΟΥΣ.
All clopyrights reserved για τα έτη 20αβ (α,β ανήκουν Ακέραιο_Μέρος[0-9]).
Ξεκινώ:

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο πλανήτης Venus (aka Αφροδίτη κι αργότερα έγινε ερμαφρόδιτη):
Η ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ (κατοικήσιμου μέρους του) ΠΛΑΝΗΤΗ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[attachment=0]worldmapl.png[/attachment]


Τα κράτη και η ιστορία τους:

[Οποιαδήποτε ομοιότητα των ονομάτων ή των καταστάσεων που περιγράφονται παρακάτω με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Το παρακάτω είναι αποκλειστικά ψυχαγωγικού χαρακτήρα κείμενο.]=Ανεξάρτητη Ολιγαρχία Διδασκόντων Βοηθών (ΑΟΔΒ)=
Ηγέτες: ΤαΡαΝΤθΛα, τσιλοψηρ
Από τα γηραιότερα και σταθερότερα κράτη. Αποφεύγουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής εκτός αν κρίνουν πως πρέπει να επέμβουν. Επιτηρητές με εξουσία, την ασκούν μόνο όταν παραβιάζονται κανόνες της μεγάλης συνθήκης της ΑΣΟΕΕ. Συνήθως πρόθυμοι να επέμβουν όταν κάποιο κράτος χρειάζεται βοήθεια, ειδικά ως ειρηνευτική δύναμη.


=Αναλυτική Φλεγματική Μοναρχία της Μπαμπινιωτόνια=
Ηγέτης: μιω
Λαός υπό το καθεστώς ενός φιλήσυχου διανοούμενου μονάρχη, ο οποίος ασκεί εκλεπτυσμένη, ξεκάθαρη και σταθερή εξωτερική πολιτική συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε διεθνή σύνοδο. Αποφεύγει τους πολέμους και δεν έχει καμία επεκτατική πολιτική. Πολλοί έχουν κατακρίνει την απουσία έντονου χαρακτήρα από τον μονάρχη της Μπαμπινιωτόνια, ενώ άλλοι θαυμάζουν το αναλυτικό και επιτηδευμένο του ύφος.


=Αδιάλλακτη Βασιλεία Γενικής Αντιλογίας (ΑΒΓΑ)=
Ηγέτης: ψηρισκιν
Οχυρωμένο κράτος, έντονα αντιδραστικό και ελαφρώς επιθετικό. Ο βασιλεύς του λαμβάνει μέρος σχεδόν σε κάθε πόλεμο ή διαμάχη, συνήθως χωρίς να ταχθεί υπέρ κάποιας πλευράς, αλλά προσπαθώντας να επιβάλλει την δική του επιθυμητή κατάληξη στον πόλεμο. Φήμες λένε πως ο βασιλιάς γεννήθηκε την μέρα που πρωτο-ακούστηκε στον κόσμο η λέξη "διαφωνώ".


=Στρατιωτική Διφυακή Μοναρχία της Ασσέμβλυ=
Ηγέτης: ψυπηερ
Το πιο προηγμένο τεχνολογικά κράτος στον πλανήτη. Διαθέτει εξαιρετικό οπλοστάσιο και το υπουργείο εθνικής άμυνάς τους, αποτελεί πρότυπο για πολλά κράτη. Προτιμά να μην εμπλέκεται σε διαμάχες μεταξύ άλλων κρατών. Διαθέτει συγκεκριμένες εξουσίες επάνω στα άλλα κράτη, τις οποίες απέκτησε κατά τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη".


=Ανεξάρτητο Ψηφιακό Πριγκηπάτο της Βίναρυ=
Ηγέτης: Isob;ithw
Άλλο ένα προηγμένο τεχνολογικά κράτος. Διαθέτει την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον πλανήτη και είναι διάσημο για τα πανεπιστήμιά του. Δεν εμπλέκεται σε πολέμους και διαμάχες, παρά μόνο όταν τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός ελέγχου, οπότε και επιβάλλει ανακωχή, σύμφωνα με την εξουσία που έχει ως ένας από τους πρωτεργάτες της συνθήκης "Ερμ-Αφροδίτη". Φήμες λένε ότι ο ηγέτης του πριγκηπάτου δεν είναι άνθρωπος αλλά ανδροειδές από το σύμπλεγμα του ΗΜΜΥ στον γαλαξία ΕΜΠ.


=Απαξιωτική Μεταλλική Αυτοκρατορία του ΣΤΟΥΠΕΟΥΣ=
Ηγέτης: στουπεαψε
Αρκετά γηραιά και ισχυρή αυτοκρατορία. Ο αυτοκράτοράς της μετά από μια σειρά πολέμων στους οποίους έλαβε μέρος, τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της αυτοκρατορίας του, αποφάσισε να αποσυρθεί από την έντονη εξωτερική πολιτική δράση, και να ασχοληθεί περισσότερο με το λαό του. Πλέον συμμετέχει σπάνια σε διαμάχες, πάντα όμως με καυστικό πνεύμα και πρόθυμος να χτυπήσει την διαφθορά και την βλακεία. Αν και δεν του παραχωρήθηκε κάποια αξιοπρόσεκτη εξουσία ούτε από τη συνθήκη της ΑΣΟΕΕ ούτε από τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", φήμες λένε ότι δρα υπό την εύνοια του μονάρχη της Ασσέμβλυ, των Προέδρων της Σεπλασπλάς και των ηγετών της ΟΣΟΔ.


=Ομοσπονδιακή Συνταγματική Ολιγαρχία Διαχειριστών (ΟΣΟΔ)=
Ηγέτες: δεχτερ, Λονερ, ενθμ21, νετηαρισ
Κυρίαρχο κράτος στον πλανήτη, με τις μεγαλύτερες εξουσίες επί των άλλων κρατών. Ήταν το πρώτο κράτος που ιδρύθηκε και εγκαταστάθηκε στον πλανήτη. Οι ηγέτες του είναι οι συντάκτες της συνθήκης "Ερμ-Αφροδίτη", και με αυτή την ιδιότητα είναι και οι "αστυνόμοι" της εξωτερικής πολιτικής των κρατών. Ωστόσο, αν και ολιγαρχικό, δεν είναι στρατιωτικό κράτος, ούτε με επεκτατικές πολιτικές. Οι ηγέτες του επιδιώκουν τη διατήρηση της ειρήνης και την αρμονική συνύπαρξη των κρατών. Η πλειοψηφία των άλλων κρατών έχουν πολύ φιλικές σχέσεις με την ΟΣΟΔ, ενώ κάποια άλλα δείχνουν εμμέσως πλην σαφώς πως φθονούν την εξουσία των ηγετών της.


=Ανιδιοτελής Ημιπροεδρική Δημοκρατία της ΣεΠλασπλάς=
Ηγέτες: Τηε Πθνισηερ, Ζιφναβ
Αρχικά ήταν κομμάτι της ΟΣΟΔ, αλλά για λόγους οργάνωσης και καθηκόντων, οι ηγέτες της ΣεΠλασπλάς αποφάσισαν να ιδρύσουν την δική τους αυτόνομη δημοκρατία. Απεχθάνονται τις πολεμικές διαμάχες και αποτελούν τους μεγαλύτερους ευεργέτες του πλανήτη, καθώς και πριν και μετά την αυτονόμησή τους, προσέφεραν ανιδιοτελώς αναρίθμητες υπηρεσίες και αγαθά σε όλα τα κράτη. Η επιτυχής διεξαγωγή της συνόδου κατά την οποία θεσπίστηκε η συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς.


=Νεοσύστατη Ειρηνευτική Αυτοκρατορία του ΚΚΚ (Κίτρινου Κινούμενου Κοτόπουλου)=
Ηγέτης: ΜποΜπ
Ο ηγέτης της, ίδρυσε την αυτοκρατορία του ΚΚΚ εκμεταλλευόμενος κάποια ουδέτερα εδάφη που δεν είχε διεκδικήσει κανείς. Δεν έχει σταθερή εξωτερική πολιτική και είναι φανατικός οπαδός της ουδετερότητας και της μετριοπάθειας. Του αρέσει να παίζει το ρόλο διαμεσολαβητή και συχνά ειρηνευτή σε διάφορες διαμάχες. Φήμες λένε πως τελευταία έχει αναπτύξει εχθρικές τάσεις προς τα κράτη του ανατολικού μπλοκ. Επίσης φημίζεται πως έχει ανεπίσημες συνεργασίες με στελέχη και ηγέτες κυρίαρχων κρατών όπως η αυτοκρατορία του ΣΤΟΥΠΕΟΥΣ, εις βάρος άλλων κρατών. Γενικότερα ακούγεται πως είναι πολύ καλό παιδί.


=Ηρεμιστική Ομοσπονδία ΛοΓίων Αντικειμενικότητας (Η.ΟΛΓΑ)=
Ηγέτες: βαρβαροσα, παρα, ζςεινστειν, μαριοσ, ελσθπρεμε, ψυβερπυτηον
Προσωπικότητες από διάφορα κράτη του πλανήτη, πρώην μέλη της ένωσης ΜΑΑΣΚ (Μάτια-Αυτιά Ανοιχτά, Στόμα Κλειστό) ίδρυσαν την δική τους ομοσπονδία μετά από την παραχώρηση εδαφών που απόσπασαν κατά τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη". Έχουν πάντα σχέδιο όταν λαμβάνουν μέρος σε διαμάχες και είναι διακριτικοί, αποφεύγοντας και κατακρίνοντας τις έντονες επιδείξεις και τα "βρώμικα" παιχνίδια. Δεν δηλώνουν, συνήθως, τη στάση τους απέναντι στα άλλα κράτη παρά μόνον εμμέσως, με τις πράξεις τους.


=Ενημερωμένες Ιαματικές Πολιτείες Αλγοριθμικής (ΕΙΠΑ)=
Ηγέτες: ΣτορμΡιδερ, Τηεοφαμαν
Δύο μεγάλες πολιτείες (αποτελούμενες από πολλές μικρότερες επαρχίες) συνενώθηκαν επίσημα σύμφωνα και με τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη". Ουσιαστικά ακόμα αποτελούν δύο εντελώς ξεχωριστά κράτη, αλλά λόγω της κοινής τους εξωτερικής ουδετερότητας και για την ταχύτερη ανάπτυξη τους, έχουν σχεδόν κοινή γραφειοκρατεία, σχεδόν ίδιους νόμους και πολύ στενά συνδεδεμένες οικονομίες. Οι πολιτείες αυτές είναι γνωστές για τις ειδησεογραφικές τους σχολές και για τις εκτεταμένες βάσεις δεδομένων που διατηρούν, οι οποίες συναγωνίζονται ακόμα και την βιβλιοθήκη του πριγκηπάτου της Βίναρυ.


=Κοινοβουλευτική Δημοκρατία του Ποπάπ-Γουίντοου=
Ηγέτες: ωασιλαροσ69, νιψκπρο, μπερορμαριο
Μετά από πρόσφατες έντονες εσωτερικές αναταράξεις, το Ποπάπ-Γουίντοου έχει για κεφαλή μια τριανδρία που εκλέχτηκε από τον διχασμένο λαό του, ως η πιο αντιπροσωπευτική. Έκτοτε, το Ποπάπ-Γουίντοου χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αστάθεια, ειδικά στην εξωτερική του πολιτική. Παρ' ολ' αυτά, ο λαός επιμένει στο συγκεκριμένο σύστημα διακυβέρνησης. Ηγέτες άλλων χωρών έχουν επανειλημμένα δηλώσει πως η εμπλοκή των ηγετών του Ποπάπ-Γουίντοου σε διαμάχες που δεν το αφορούν, κι ενώ βρίσκεται σε τέτοια αστάθεια, δεν ευνοούν την πρόοδο του κράτους.


=Ελληνική Φεουδαρχία Αντίληψης (ΕΦΑ)=
Ηγέτες: θλτιματε_ακτζισ, ξα_τηε_ινωινψιβλε
Ιδρύθηκε όταν δύο "ΕΛΛΗΝΕΣ" που κατοικοέδρευαν κάπου στο ανατολικό μπλοκ, κατάφεραν να καταλάβουν ουδέτερα εδάφη που για άγνωστο λόγο είχαν εγκαταλείψει κάποια Κομματομπότ. Η ιστορία της φεουδαρχίας τους εκ γενετής είχε πολλά σκοτεινά σημεία, και πολλοί ηγέτες άλλων κρατών προτιμούν να μην έχουν πολλές επαφές με τους δύο ηγέτες της. Ισχυρογνώμονες, επιθετικοί και αλαζόνες, οι δύο φεουδάρχες εκφράζουν έντονη επεκτατική πολιτική προς όλη την περίμετρο των συνόρων τους, αλλά αδυνατούν να εφαρμόσουν κάποιο ακραίο σχέδιο όσο η ΟΣΟΔ και η πλειοψηφία των κρατών επιθυμούν την ειρήνη που καθιερώθηκε με τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη". Φήμες λένε πως παρά τις έντονες διαμάχες και μάχες με τα κράτη του ανατολικού μπλοκ και τα Κομματομπότ, οι δύο ηγέτες της ΕΦΑ συχνά κλείνουν επικερδείς συμφωνίες με τους "αντιπάλους" τους.


=Αιματηρή Συμμαχία Αγώνα Πολιτών (ASAP)=
Ηγέτες: Πασψαλ, ζαωετι
Δύο αγωνιστές που προέρχονται από συμμορίες που δρούσαν στα αναρχικά εδάφη Κοτρώνα-Μολότωφ εγκαθίδρυσαν, λίγο μετά τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", ένα φιλελεύθερο κράτος με ισχνή οργάνωση και ελαστική δομή. Επικεντρώνονται στην έντονη άσκηση εξωτερικής πολιτικής και αναλώνουν σχεδόν όλους τους πόρους τους στον πόλεμο που διατηρούν κατά των υπόλοιπων κρατών του ανατολικού μπλοκ, δηλαδή κατά των ΠΠΥΠΟ και ΠΠΥΜΓ. Ωστόσο, φροντίζουν να μην ξεφεύγουν εκτός ορίων και συνήθως σέβονται τους όρους της συνθήκης "Ερμ-Αφροδίτη".


=Προεδρική Παπυροκρατία Υπερκινητικών Πράσινων Ογκολόγων (ΠΠΥΠΟ)=
Ηγέτης: αγυερο888
Μερίδα έντονα πολιτικοποιημένων και ελαφρώς φανατισμένων ατόμων που υπό την ηγεσία του προέδρου τους δρουν υποχθόνια στον πλανήτη. Βασίζονται κυρίως στην παραγωγή καφέ και άλλων υγρών διεγερτικών ουσιών, οι οποίες είναι και εθνικό τους ρόφημα, κυρίως ό,τι περιέχει καφεΐνη. Επιδίδονται στον προσηλυτισμό ατόμων, κυρίως των μη πολιτικοποιημένων, και έχουν αιώνια έχθρα με την ASAP και την ΠΠΥΜΓ.


=Προεδρική Παπυροκρατία Υπερκινητικών Μπλε Γλεντζέδων (ΠΠΥΜΓ)=
Ηγέτης: Άγνωστος
Μερίδα έντονα πολιτικοποιημένων και ελαφρώς φανατισμένων ατόμων παρεμφερής (αλλά και αντίπαλη) με την ΠΠΥΠΟ. Επειδή δεν είναι τόσο ενεργή η κοινότητά τους στον πλανήτη, δεν είναι γνωστό αν έχουν κάποιον ηγέτη και ποιος είναι αυτός. Η βαριά τους βιομηχανία είναι ίδια με της ΠΠΥΠΟ, και επιδίδονται και αυτοί στον προσηλυτισμό αλλά με εναλλακτικά μέσα που έχουν αφομοιώσει από την ΕΦΑ.


Αναρχικά εδάφη Κοτρώνα-Μολότωφ
Από τις απαρχές του πολιτισμού στον πλανήτη, αυτά τα εδάφη φιλοξενούν διάφορες αναρχικές οργανώσεις και άλλες ανεπίσημες ενώσεις. Είναι μια περιοχή με μεγάλη αστάθεια και ανεξερεύνητα μέρη. Η συνθήκη της ΑΣΟΕΕ δεν προέβλεπε κάτι για αυτές τις περιοχές (παρά μόνο τους δόθηκε ανεπισήμως το όνομα Κοτρώνα-Μολότωφ, από τα ονόματα δύο ισχυρών αναρχικών αρχηγών της περιοχής), αλλά κατά την συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", η περιοχή αναγνωρίστηκε ως ειδικό κράτος, του οποίου οι κάτοικοι και ηγέτες, σε γενικές γραμμές πρέπει να τηρούν τους κανόνες που θεσπίστηκαν από τη συνθήκη.


Ουδέτερα Νοτιοανατολικά Εδάφη
Μια βιομηχανική περιοχή απ' όπου προέρχεται όλη η σαβούρα του πλανήτη: Κομματομπότ, Πόρνμποτ, Σπάμμποτ και άλλα κακόβουλα στοιχεία, αναπαράγονται σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Συχνά, αν από κάποιο άλλο κράτος κοιτάξεις προς τη κατεύθυνση της περιοχής αυτής, θα δεις λάμψεις και ίσως ακούσεις και κρότους, τα οποία προκαλούνται από εκρήξεις οι οποίες είναι σημάδι εκκίνησης συρράξεων μεταξύ Μποτ και ΑΝΔΡΩΝ της ΕΦΑ ή (πιο σπάνια) μεταξύ Μποτ από διαφορετικές εγκαταστάσεις. Ευτυχώς κατά τη συνθήκη "Ερμ-Αφροδίτη", προσδιορίστηκαν κανόνες για τον τρόπο χειρισμού της περιοχής και καθιερώθηκε αυστηρή συνοριακή πολιτική ώστε να μην διαρρέουν εύκολα Μποτ στην ευρύτερη ενδοχώρα. Τελευταία, παρατηρείται μια επιτυχής εισχώρηση ολιγάριθμων Μποτ προς κράτη στα δυτικά, και οι υποψίες για τα αίτια της διαρροής βαραίνουν αφενός την ΕΦΑ γιατί πιστεύεται πως οι επικερδείς τους συναλλαγές περιλαμβάνουν τέτοιες "προωθήσεις" και αφετέρου τα κράτη του ανατολικού μπλοκ γιατί πολλά εργοστάσια παραγωγής Κομματομπότ άνηκαν (και τυπικά ακόμα ανήκουν) στους ηγέτες τους.


Bonus Edit (only for Venus users):
Ο Μυστήριος Αριθμητικός Νίντζα του Πλανήτη
Φήμες λένε πως επάνω στον πλανήτη, ζούσε, ζει και θα ζει (διατυπώνοντας θεωρήματα) ένας μυστήριος λογικός και υπεραριθμήσιμος Νίντζα που τρέφεται με εργασίες απειροστικού λογισμού. Είναι γνωστός με το κωδικό όνομα ?:=2b|~2b, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Τελευταία ακούγεται πως είναι αδερφός του Chuck Norris, αλλά αντί να πάει όπως εκείνος για ΤΕΦΑΑ, επέλεξε Μαθηματικό. Όπως και να 'χει αν τον συναντήσετε, αναφέρετε αμέσως το συμβάν στην επόμενη δημόσια συνοδό της ΟΣΟΔ, και μην πλησιάζετε! Αν κρατάτε κομπιουτεράκι κρύψτε το, γιατί λέγεται πως τον εξαγριώνουν. Αν τον συναντήσετε, ρωτήστε τον ποιο είναι το 92352363748783685982ο ψηφίο του π και φύγετε σιγά σιγά όσο υπολογίζει.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by MpoMp on Fri Jan 28, 2011 7:58 pm, edited 6 times in total.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
User avatar
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 5372
Joined: Tue Aug 26, 2008 4:08 pm
Academic status: High school
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by stoupeace » Fri Jan 28, 2011 4:44 pm

μιχ μιχ μιχ :twisted:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
User avatar
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2414
Joined: Tue Dec 01, 2009 12:33 am
Academic status: N>4
Gender:
Location: Κάπου στο matrix...

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by ja_the_invincible » Fri Jan 28, 2011 4:53 pm

χαχαχαχαχαχαχα πολύ καλό :smt023 .
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
User avatar
Zifnab
Venus Former Team Member
Posts: 7581
Joined: Tue Nov 15, 2005 2:42 am
Academic status: MSc
Gender:
Location: Connecticut
Contact:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by Zifnab » Fri Jan 28, 2011 5:18 pm

Ωραίος!!!

Cross-Fb-comment
Ζίφναβ wrote:ΣεΠλασπλάς Πόιντερ Αριθμέτικς Approved Μέμορυ Κα$ αλλοκέσιον succeeded :viking:
on behalf of Α.Η.Δη.τ.Σ
:lol:
User avatar
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1489
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:04 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by ala_mages » Fri Jan 28, 2011 5:30 pm

:lol: πολύ καλό ρεε. χαχαχαχαχα :smt023 (φαντάσου νιώθω και γω που δεν ξέρω από venus)
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
User avatar
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2569
Joined: Fri Jun 15, 2007 12:30 pm
Gender:
Location: Over the hills and far away..

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by emperormario » Fri Jan 28, 2011 5:31 pm

Χαχαχα, πολυ-πολύ επιτυχημένο ρε!! Μπράβο!! :-D
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
User avatar
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2810
Joined: Wed Sep 26, 2007 3:44 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by marios » Fri Jan 28, 2011 5:32 pm

Θεός! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
User avatar
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1413
Joined: Wed Oct 14, 2009 11:59 am
Academic status: N>4
Gender:
Location: city of insanity....

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by XaviannNJ » Fri Jan 28, 2011 5:33 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέλειο!!! :-D
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
User avatar
enum21
Venus Former Team Member
Posts: 5436
Joined: Mon Feb 16, 2009 9:06 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Underworld

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by enum21 » Fri Jan 28, 2011 5:42 pm

Ευφυέστατο! Είσαι Απίστευτος!! Πολλά συγχαρητήρια!! :) :smt023
User avatar
Zifnab
Venus Former Team Member
Posts: 7581
Joined: Tue Nov 15, 2005 2:42 am
Academic status: MSc
Gender:
Location: Connecticut
Contact:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by Zifnab » Fri Jan 28, 2011 6:05 pm

Εκτός από το εναλλακτικό πρόγραμμα στα ανέκδοτα πριν από κανα δυο χρόνια (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 33#p181633 και http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 62#p181662)
μου θύμισε (και βρήκα) αυτό το post όταν ήμουν στο πρώτο έτος (πριν σχεδόν 6 χρόνια - πλέον) :
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 089#p34089
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ήμουν σε παρόμοια φάση με σένα MpoMp :lol: :lol:
User avatar
mxsar.opa
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 630
Joined: Tue Sep 07, 2010 9:27 pm
Academic status: N>4
Gender:
Location: Μαρούσι, Αθήνα

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by mxsar.opa » Fri Jan 28, 2011 6:37 pm

Πολύ καλό! :lol:
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
User avatar
enum21
Venus Former Team Member
Posts: 5436
Joined: Mon Feb 16, 2009 9:06 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Underworld

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by enum21 » Fri Jan 28, 2011 6:58 pm

Zifnab wrote:Εκτός από το εναλλακτικό πρόγραμμα στα ανέκδοτα πριν από κανα δυο χρόνια (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 33#p181633 και http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 62#p181662)
μου θύμισε (και βρήκα) αυτό το post όταν ήμουν στο πρώτο έτος (πριν σχεδόν 6 χρόνια - πλέον) :
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 089#p34089
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ήμουν σε παρόμοια φάση με σένα MpoMp :lol: :lol:
:)
Μην ανησυχείς MpoMp, είσαι σε καλό δρόμο :smt024 :smt016
User avatar
MpoMp
Venus Former Team Member
Posts: 6614
Joined: Mon Oct 04, 2010 9:31 pm
Gender:
Contact:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by MpoMp » Fri Jan 28, 2011 7:54 pm

enum21 wrote:
Zifnab wrote:Εκτός από το εναλλακτικό πρόγραμμα στα ανέκδοτα πριν από κανα δυο χρόνια (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 33#p181633 και http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 62#p181662)
μου θύμισε (και βρήκα) αυτό το post όταν ήμουν στο πρώτο έτος (πριν σχεδόν 6 χρόνια - πλέον) :
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 089#p34089
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ήμουν σε παρόμοια φάση με σένα MpoMp :lol: :lol:
:)
Μην ανησυχείς MpoMp, είσαι σε καλό δρόμο :smt024 :smt016
Ναρκωτικά κι έτσι?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
User avatar
Zifnab
Venus Former Team Member
Posts: 7581
Joined: Tue Nov 15, 2005 2:42 am
Academic status: MSc
Gender:
Location: Connecticut
Contact:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by Zifnab » Fri Jan 28, 2011 8:07 pm

MpoMp wrote:
enum21 wrote:
Zifnab wrote:Εκτός από το εναλλακτικό πρόγραμμα στα ανέκδοτα πριν από κανα δυο χρόνια (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 33#p181633 και http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 62#p181662)
μου θύμισε (και βρήκα) αυτό το post όταν ήμουν στο πρώτο έτος (πριν σχεδόν 6 χρόνια - πλέον) :
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 089#p34089
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ήμουν σε παρόμοια φάση με σένα MpoMp :lol: :lol:
:)
Μην ανησυχείς MpoMp, είσαι σε καλό δρόμο :smt024 :smt016
Ναρκωτικά κι έτσι?
Δεν ξέρω αν η μπύρα του LIDL που είχα πιει τότε όπως θα δεις στο link αν είχε κάτι :lol: .
Φαίνεται δεν είχα συνηθίσει να πίνω μπύρες όπως από το 2ο έτος και μετά :-p
User avatar
enum21
Venus Former Team Member
Posts: 5436
Joined: Mon Feb 16, 2009 9:06 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Underworld

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by enum21 » Fri Jan 28, 2011 8:51 pm

MpoMp wrote:
enum21 wrote:
Zifnab wrote:Εκτός από το εναλλακτικό πρόγραμμα στα ανέκδοτα πριν από κανα δυο χρόνια (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 33#p181633 και http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 62#p181662)
μου θύμισε (και βρήκα) αυτό το post όταν ήμουν στο πρώτο έτος (πριν σχεδόν 6 χρόνια - πλέον) :
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 089#p34089
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ήμουν σε παρόμοια φάση με σένα MpoMp :lol: :lol:
:)
Μην ανησυχείς MpoMp, είσαι σε καλό δρόμο :smt024 :smt016
Ναρκωτικά κι έτσι?
Όχι βρε :smt016
εννοώ ότι ο Zifnab είναι από τους πολύ καλούς φοιτητές και ενεργός στο forum. Άρα κι εσύ είσαι σε σωστή πορεία. :-)
User avatar
Zifnab
Venus Former Team Member
Posts: 7581
Joined: Tue Nov 15, 2005 2:42 am
Academic status: MSc
Gender:
Location: Connecticut
Contact:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by Zifnab » Fri Jan 28, 2011 9:08 pm

enum21 wrote: Όχι βρε :smt016
εννοώ ότι ο Zifnab είναι από τους πολύ καλούς φοιτητές και ενεργός στο forum. Άρα κι εσύ είσαι σε σωστή πορεία. :-)
Έλα τέρμα οι διαφημίσεις :-p έχουμε δουλειά στην ΟΣΟΔ και στην Α.Η.Δη.τ.Σ
User avatar
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1299
Joined: Wed Feb 17, 2010 6:07 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by vasilaros69 » Fri Jan 28, 2011 9:10 pm

Εισαι κακος..... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022

:smt005 :smt005 Τα σπαει παντως.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
User avatar
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 6373
Joined: Tue Nov 13, 2007 10:11 pm
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by ultimate_aektzis » Fri Jan 28, 2011 9:32 pm

ala_mages wrote::lol: πολύ καλό ρεε. χαχαχαχαχα :smt023 (φαντάσου νιώθω και γω που δεν ξέρω από venus)
Οταν μαθαινει ο κοσμος ποιος εισαι και οτι ζεις αναμεσα μας, παυει να ναι αστειο. :-p
User avatar
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1489
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:04 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by ala_mages » Fri Jan 28, 2011 9:35 pm

ultimate_aektzis wrote:
ala_mages wrote::lol: πολύ καλό ρεε. χαχαχαχαχα :smt023 (φαντάσου νιώθω και γω που δεν ξέρω από venus)
Οταν μαθαινει ο κοσμος ποιος εισαι και οτι ζεις αναμεσα μας, παυει να ναι αστειο. :-p
:?: τι θέλει να πει ο ποιητής? :???: :-p
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
User avatar
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2810
Joined: Wed Sep 26, 2007 3:44 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by marios » Fri Jan 28, 2011 9:36 pm

Κάνω επίσημη αίτηση, στην θέση του "Wow! Terabyte level" που γράφει κάτω από το όνομα μου, να μπει "Co-leader of Η.ΟΛΓΑ" :-p :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
User avatar
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 6373
Joined: Tue Nov 13, 2007 10:11 pm
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by ultimate_aektzis » Fri Jan 28, 2011 9:42 pm

ala_mages wrote:
ultimate_aektzis wrote:
ala_mages wrote::lol: πολύ καλό ρεε. χαχαχαχαχα :smt023 (φαντάσου νιώθω και γω που δεν ξέρω από venus)
Οταν μαθαινει ο κοσμος ποιος εισαι και οτι ζεις αναμεσα μας, παυει να ναι αστειο. :-p
:?: τι θέλει να πει ο ποιητής? :???: :-p
Αυτα τα "δεν ξερω απο venus"...γιαλαντζι troll, ακομα θυμαμαι πως σε γνωρισα.Ακομα και τοτε τρολλαρες. :-p
User avatar
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1489
Joined: Sun Jun 06, 2010 7:04 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Planet Venus (The ΣεΣάρπ Ages)

Post by ala_mages » Fri Jan 28, 2011 9:47 pm

ultimate_aektzis wrote:
ala_mages wrote:
ultimate_aektzis wrote: Οταν μαθαινει ο κοσμος ποιος εισαι και οτι ζεις αναμεσα μας, παυει να ναι αστειο. :-p
:?: τι θέλει να πει ο ποιητής? :???: :-p
Αυτα τα "δεν ξερω απο venus"...γιαλαντζι troll, ακομα θυμαμαι πως σε γνωρισα.Ακομα και τοτε τρολλαρες. :-p
Να πάρεις τον φίλο σου τον ja και να πατε =(ΕΦΑ)(βλέπε αρχή thread , να μαστε και on-topic στο off-topic)=. Γιατί κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά?? :cry:
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Post Reply

Return to “off-topic”