Διακοπή αναστολής σπουδών νωρίτερα

Συζητήσεις σχετικά με τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Για συζητήσεις παλαιοτέρων ετών κοιτάξτε στην κατηγορία "Παλιές Συζητήσεις "
Post Reply
jermehh
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:55 pm
Academic status: 1st year
Gender:

Διακοπή αναστολής σπουδών νωρίτερα

Post by jermehh » Tue Jan 09, 2018 4:14 pm

Καλησπέρα.
μπήκα στο τμήμα φέτος, άρα το αυτό ειναι το πρώτο μου εξάμηνο.
Ήθελα πρώτα να ξεμπερδέψω με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις κι έπειτα να δώσω βάση στην σχολή. Καλώς ή κακώς έκανα αίτηση για αναστολή σπουδών για 2 εξάμηνα, η όποια και εγκρίθηκε, έγκαιρα ώστε να προλάβω και το πρώτο μου εξάμηνο.
Για κάποιους λόγους, μεταξύ αυτών και ένα επίδομα που χάνω όντας φαντάρος, αποφάσισα να διακόψω τη αναστολή σπουδών. Βέβαια όχι στο χειμερινό που διανύουμε τώρα, αλλα στο επόμενο που ακολουθεί μετα την εξεταστική Ιανουαρίου.
Και τώρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα πάνω σε αυτό.
Καταρχάς γίνεται να διακόψω νωρίτερα έτσι?
Επίσης.. αν έχω καταλάβει καλά, άλλα μαθήματα γίνονται στο χειμερινό και άλλα στο εαρινό εξάμηνο. Δηλαδή εάν εγώ διακόψω την αναστολή τώρα, και αρχίσω στο εαρινό εξάμηνο, τότε δεν θα παρακολουθήσω τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου( μαθηματικα Ι, Διακριτά μαθηματικά, κλπ) ;;;
Και αν δεν παρακολουθήσω αυτά, και παρακολουθήσω μαθήματα εαρινού εξαμήνου, τότε πότε θα παρακολουθήσω του χειμερινού? Δηλαδή στο επόμενο χειμερινό θα κάνω μαθήματα του 1ου ή του 3ου εξαμήνου?
Post Reply

Return to “Υποχρεωτικά Μαθήματα”