Ζήτηση για Οικονομικούς Αναλυτές και Προγραμματιστές

Αγγελίες των μελών του forum οι οποίες υπόκεινται σε αυστηρό moderation σύμφωνα με τον κανονισμό χρήσης για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Post Reply
Miroslav Šatan
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Wed Jun 12, 2013 12:48 pm
Academic status: MSc
Gender:

Ζήτηση για Οικονομικούς Αναλυτές και Προγραμματιστές

Post by Miroslav Šatan » Wed Jun 12, 2013 12:54 pm

Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και ένα χρόνο περίπου εργάζομαι ως οικονομικός αναλυτής στο International Centre της IBM, στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα.
Στα πλαίσια της ικανοποίησης των υπαλλήλων της, η εταιρεία έχεις καθιερώσει ένα employee referral program, που δίνει τη δυνατότητα στο υπάρχον προσωπικό να προτείνει άτομα για ανοιχτές θέσεις, δίνοντας μάλιστα μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτούς τους υποψήφιους που προτείνονται εκ των έσω.
Γενικά, παρατηρώ ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες πραγματοποιούνται αρκετές προσλήψεις, κυρίως αποφοίτων με μικρή εργασιακή εμπειρία, σε διάφορα τμήματα της εταιρείας όπως finance, accounting, I.T, project management, κτλπ, οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω.
Επιγραμματικά, πριν την πρόσληψη μου ολοκλήρωσα δύο online assessment tests, και τρία interviews, οπότε δεν χρειάστηκε να ανέβω για την όλη διαδικασία.

Adios!
Post Reply

Return to “Αγγελίες”