ADrive-50GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν!

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
Post Reply
User avatar
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1920
Joined: Fri Oct 19, 2007 8:03 pm

ADrive-50GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν!

Post by gasparosoft » Sat Mar 08, 2008 12:50 pm

Και όμως είναι αλήθεια. Όταν οι «μεγάλοι» του χώρου, όπως η Microsoft η Google και η AOL παλεύουν να δώσουν 5 έως 10 GB αποθηκευτικού χώρου, μία σχετικά άγνωστη υπηρεσία, η ADrive προσφέρει εντελώς δωρεάν 50GB αποθηκευτικού χώρου για όλους. Μόλις εγγραφτείτε στην υπηρεσία μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας, να τα διαχειριστείτε, να τα οργανώσετε σε φακέλους όπως επιθυμείτε και επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις διάφορες λειτουργίες διαγραφής, μετακίνησης ενός ή περισσότερων αρχείων.
Με την εξαιρετική αυτή υπηρεσία, μπορείτε να κάνετε μερικά από τα αρχεία σας δημόσια, ώστε όλοι να μπορούν να τα κατεβάσουν, ενώ όλα όσα ανεβάζετε είναι εξ’ ορισμού σημειωμένα ως ιδιωτικά. Αν αποφασίσετε να μοιραστείτε ένα αρχείο αυτό θα κρατηθεί σε διαφορετικό φάκελο public και θα πάρετε και μία διεύθυνση URL για να την διαχειριστείτε ανάλογα. Για να δείτε πως φαίνεται η σελίδα δημοσίου download κάντε κλικ εδώ, ώστε να δείτε το Internet Explorer 8 Beta 1 για Windows Vista.
Δείτε περισσότερα

Πηγή
User avatar
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 956
Joined: Fri Apr 02, 2004 9:56 am
Academic status: PhD
Location: eltrun.gr

Re: ADrive-50GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν!

Post by Sreak » Sat Mar 08, 2008 1:30 pm

ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!
User avatar
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 4356
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:41 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: New York, NY
Contact:

Re: ADrive-50GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν!

Post by HdkiLLeR » Sat Mar 08, 2008 8:27 pm

H ιδέα αυτή έχει πάρει διάφορα ονόματα: netdrives, webspaces και διάφορα άλλα. Απο το '98-'99 υπάρχουν αντίστοιχες κινήσεις (για τα δεδομένα της εποχής πάντα - ένας HDD τότε στην καλύτερη ήταν 2GB).

Στην συγκεκριένη περίπτωση ο αρθρογράφος νομίζω ότι έχει μπλέξει λίγο τα πράγματα. H M$ και η Google δίνουν 5GB για mailing και όχι σαν web space. Εντελώς διαφορετικό service, άρα εντελώς διαφορετικό μοντέλο. Έτσι και αλλιώς απο την πρώτη στιγμή υπάρχουν drivers (googlefs στο linux) για να κάνεις map την περιοχή αυτή σαν network drive. Καλή προσπάθεια αλλά νομίζω ότι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται μεταξύ ομοίων πραγμάτων.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Post Reply

Return to “Δίκτυα υπολογιστών - Internet”