"«Πάγωσε» ο θεατρικός κόσμος με το θάνατο του Κ. Παπαχρόνη"

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Post Reply
User avatar
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 641
Joined: Fri Dec 28, 2007 4:44 pm
Academic status: Alumnus/a
Location: next to nothing

"«Πάγωσε» ο θεατρικός κόσμος με το θάνατο του Κ. Παπαχρόνη"

Post by the_night_watchman » Wed Dec 03, 2008 8:08 pm

«Πάγωσε» ο θεατρικός κόσμος με το θάνατο του Κ. Παπαχρόνη

Ολγα Σελλα

Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει χθες το πρωί. Ενας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του θεάτρου, ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, την Τρίτη τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος. Ηταν μόλις 31 χρόνων. Και είχε ήδη καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο. Ενα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό ένα 51χρονο, παραβίασε το κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω στο μοτοσικλετιστή. Το χτύπημα στον αυχένα ήταν ισχυρό. Εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Ο οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη, πέρασε τη διαδικασία του αυτόφωρου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η τελευταία του παράσταση ήταν στο έργο του Φρανκ Βέντεκιντ «Το ξύπνημα της άνοιξης» στο Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Από το 2000, οπότε αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου είχε παίξει σε πολλές και σημαντικές παραστάσεις: «Ο Δον Ζουάν στο Σόχο», «Δαίμονες και Δαιμονισμένοι», «Οθέλλος», «Το γάλα» (ρόλος για τον οποίο κέρδισε το Α’ βραβείο ανδρικής ερμηνείας από το περιοδικό «Αθηνόραμα»), «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ», «Το δόντι του εγκλήματος», «Χειμωνιάτικο ταξίδι», «Γλυκιά μου Ιρμα», «Τέσσερις Εικόνες Αγάπης», κ.ά. Στον κινηματογράφο είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Ο καλύτερός μου φίλος» του Γ. Λάνθιμου και τελευταία στην ταινία του Τώνη Λυκουρέση «Σκλάβοι στα δεσμά τους» που προβλήθηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Οι συνεργάτες και οι φίλοι του από την ταινία αποχαιρέτισαν τον «υπέροχο φίλο, τον ερμηνευτή, τον συνεργάτη τους», με μια ανοιχτή επιστολή. Εδωσε το «παρών» και στην τηλεόραση, στις σειρές «Πάλι από την αρχή», «Μωβ-Ροζ», «Ετσι ξαφνικά», «Σχεδόν ποτέ», «Βαθύ κόκκινο».

Το Εθνικό Θέατρο σε χθεσινή του ανακοίνωση γνωστοποιεί την προσωρινή ακύρωση των παραστάσεων σ’ αυτό το έργο, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης είχε γεννηθεί πριν από 31 χρόνια στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κατερίνη, όπου υπήρχαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πατέρα του. Εκεί, στην πόλη που μεγάλωσε, θα αποχαιρετίσουν αύριο Πέμπτη τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη οι πολλοί φίλοι που έκανε στα λίγα χρόνια της ζωής του και η οικογένειά του, οι γονείς του και τα τρία αδέλφια του. Είχε καταφέρει να εκπλήσσει «με τη λάμψη του, την παρουσία του, την ερμηνεία του». Αυτή τη φορά εξέπληξε τους πάντες οδυνηρά. Και άθελά του.



πηγή : http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_ar ... 8647#topup

-----------

Αν δεν "κολλάει" εδώ μετακινήστε το όπου πρέπει.
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
debbie
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1268
Joined: Sat Dec 23, 2006 2:06 am

Re: "«Πάγωσε» ο θεατρικός κόσμος με το θάνατο του Κ. Παπαχρόνη"

Post by debbie » Wed Dec 03, 2008 8:19 pm

Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι τόσο άδικα.. :-(
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”