Star Wars

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
Post Reply
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Star Wars

Post by AnINffected » Mon Dec 27, 2004 5:12 am

Και ποιό καλύτερο ξεκίνημα από αυτό

Image
© Lucasfilm 2004 ( http://www.lucasfilm.com )
Πηγή: http://www.starwars.com
(Ελπίζω να είμαι εντάξει νομικά :-D )

Είναι το teaser poster για το επερχόμενο episode 3 (η 3η ταινία της 1ης-σεναριακά-τριλογίας).Άλλα δύο ποστερ βρίσκονται στη διεύθ.
http://www.starwars.com/episode-iii/rel ... 41028.html

Πώρωση;
Εκεί νομίζω είναι και το ποστερ που μου λεγες εσύ Erevodifwnta.

Σας παρακαλώ αν θέλετε να μιλήσετε για spoilers (δηλ. για το σενάριο με λίγα λόγια) να το γράφετε με μεγάλα γράμματα πρώτα, για να μη χαλάτε την έκπληξη σ'όσους δε θέλουν να ξέρουν!Ευχαριστώ! :smile:

EDIT:
Καταλάθος έβαλα το topic εδώ ενώ ταιριάζει καλύτερα στον Κινηματογράφο!Συγγνώμη!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Dec 27, 2004 9:59 am

Γουστάρω τρελά Star Wars!!!Ξέρεις πότε βγαίνει εδώ;;;Μιλάμε ότι είναι από τις πιο κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών!
AnINffected wrote:(η 3η ταινία της 1ης-σεναριακά-τριλογίας).
Εννοείς ότι είναι η τρίτη ταινία από την καινούργια τριλογία;;;Υποτίθεται ότι τα επεισόδια είναι 6.Οπότε είναι το τρίτο επεισόδιο από τα 6!Ανυπομωνώ να βγεί :cool: !
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Dec 27, 2004 10:35 am

Ρε παιδιά είμαι πανάσχετη για star wars αλλά έχω ακούσει από πάααρα πολλούς την απίστευτη πόρωση. Πολύ science fiction δεν είναι; Τι ακριβώς έχει και σε κολλάει τόσο?
There's no place like 127.0.0.1
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Post by dimitra » Mon Dec 27, 2004 10:52 am

Κι εγώ αρχικά δεν ψηνόμουν να τα δω αλλά μια μέρα πήρα τα 4-5-6 επεισόδια(τα παλιά) και μ'άρεσαν πάρα πολύ.Νόμιζα ότι θα ήταν όλο πολέμους στο διάστημα αλλά δεν ήταν έτσι.Είναι πάρα πολύ ωραίο το story!Έπειτα είδα το 1 και μετά το 2 στον κινηματογράφο το οποίο ήταν κορυφαίο.Φοβερές εικόνες, φοβερή ατμόσφαιρα.Αξεπέραστο!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Mon Dec 27, 2004 3:47 pm

Οι 4-5-6 είναι πραγματικά άψογες ταινίες (αν και τις κατέστρεψαν λίγο στην DVD έκδοση...). Το ep. 1 είναι κατ' ουσίαν κινούμενα σχέδια (ουσιαστικά αυτό που αφηγείται όλη η ταινία είναι τις περιπέτειες του Jar Jar και της παρέας του... ;) ). Το 2 ήταν μεν πιο ενδιαφέρον, αλλά έχασκε κι αυτό... Υπόθεση ανύπαρκτη, ηθοποιία αστεία... το μόνο που χάζευε κανείς ήταν τα special effects για να δει πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία. Το συμπέρασμα είναι ότι Star Wars χωρίς Vader δεν γίνεται! :) Για το 3, αν και μάλλον θα έχει Vader, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου... Από το 83 και μετά ο Lucas έχασε το "κολάι" για SW...

Επίσης, ένα ενδιαφέρον site για SW: http://www.theforce.net
Περιμένουμε με αγωνία και το KOTOR 2 για PC!
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Tue Dec 28, 2004 1:44 am

Και εγώ Ethel, μια απο τα ίδια! Θα κοιτάξω να δω τις ταινίες που ανέφεραν τα παιδιά για να δω και εγώ τι παίζει (και να μην νιώθω και μειονεκτικά όταν μιλούν για SW ;) )...
Ni!! Ni!! Ni!!
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Dec 28, 2004 9:10 pm

dimitra wrote:Εννοείς ότι είναι η τρίτη ταινία από την καινούργια τριλογία;;;Υποτίθεται ότι τα επεισόδια είναι 6.Οπότε είναι το τρίτο επεισόδιο από τα 6!
Correct!
Στο εξωτερικό 19 Μαίου θα βγεί.
Απότι θυμάμαι το προηγούμενο είχε προβληθεί την ίδια ημέρα παγκοσμίως οπότε υπολόγιζε τότε.
Ethel wrote:Ρε παιδιά είμαι πανάσχετη για star wars αλλά έχω ακούσει από πάααρα πολλούς την απίστευτη πόρωση. Πολύ science fiction δεν είναι; Τι ακριβώς έχει και σε κολλάει τόσο?
Αυτό που μου αρέσει εμένα περισσότερο στο SW είναι πρώτον οτι αποτελεί ένα κόσμο δημιουργημένο εξ'ολοκλήρου από το μηδέν, που δηλαδή δε βασίζεται σε τίποτα "δικό μας": Όλες οι τεχνολογίες και η ιστορία που παρουσιάζεται είναι καθαρά προιόντα φαντασίας του σεναριογράφου (George Lucas).Δεύτερον, οτι συνδιάζει με πολύ ωραίο τρόπο το φουτουριστικό περιβάλλον με πράγματα που παραπέμπουν αλλού: ξιφομαχίες, φοβερές "υπερφυσικές" δυνάμεις κλπ.

Στην Αγγλία να δείς τι τρέλα έχουν!Εκεί οι fans κάνουν διαδηλώσεις ώστε να μπορεί να αναγράφεται σαν θρήσκευμα η Δύναμη!!!
(η αρχή που σύμφωνα με τις ταινίες διέπει ολόκληρο το Σύμπαν-κάτι σαν το Θεό-και που αποτελεί το επίκεντρο της ιστορίας)
Δηλαδή οι άνθρωποι :smt030 :smt030 :smt119 :smt120 :smt059 :smt051
Χωρίς πλάκα!

Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω λίγα λόγια για το σεναριακό υπόβαθρο για να έχετε μια ιδέα του τι θα δείτε.

Mikem συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά το ep. 1.Δεν θα ήταν κακό άν ο Jar-Jar και ο πιτσιρίκος δεν χαλούσαν τελείως την ατμόσφαιρα.Και πάλι όμως δεν είχε σχέση με τα κλασσικά.
Για το 2 όμως θα διαφωνήσω.Ο νεαρός ήταν εκπληκτικός και το σενάριο γεφυρώνει πολύ καλά το χάσμα ανάμεσα στις τριλογίες μέχρι στιγμής (γιά να δούμε...).Εντάξει δέ μπορώ να πώ οτι είναι σαν τα παλιά, αλλά πλησίασε αρκετά.Πάντως για τα σκουπίδια δεν ήταν.
Αν θές να κουβεντιάσουμε σκηνές, βάλε ένα μεγάλο "SPOILERS" απο πάνω...

Όντως το KOTOR ήταν φοβερό ψηφιακό παίγνιο.Είχε και πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη προς το τέλος.
Το DVD αξίζει; Τα extras τι λένε;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
krisiun82
byte level
byte level

Post by krisiun82 » Thu May 26, 2005 5:01 am

Εχω μια απορια οσο αφορα τo STAR WARS...
Ειχα δει μικρος την κλασικη τριλογια "O πολεμος των Αστρων , Η αυτοκρατορια αντεπιτιθεται ,Η επιστροφη των Jedi"
Εκτος απο αυτα τι αλλο εχει βγει???Τι ειναι τα επεισοδια 1-6??
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Thu May 26, 2005 10:06 am

η κλασική τριλογία είναι

ο πόλεμος των άστρων (έτσι ήταν ο αρχικός τίτλος μετά πήρε και υπότιτλο, επεισόδιο IV new hope)

επεισόδιο V Empire Strikes Back

επεισόδιο VI Return of the jedi

η νέα τριλογία (20 χρόνια μετά την παλιά) αποτελείται από τα

επεισόδιο I the Phantom Menace

επεισόδιο II Attack of the clones

επεισόδιο III Revenge of the Sith
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”