photisd wrote:αντί να βρίζουμε τον Σάντος για το πως παίζουμε θα έχουμε αύριο σούπερ πρωτοσέλιδα...
Καταντήσαμε να παίζουν στην Εθνική Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Πρίττας, Μαρίνος κλπ.... Έλεος!
κατσε ρε,αμα δεν κανει δοκιμες παικτων και στα φιλικα,τοτε ποτε θα κανει???και απο αυτους που λες ο μονος που ξεκινησε ειναι ο Χριστοδουλοπουλος(που τον θεωρω απο τα καλυτερα δημιουργικα χαφ του βαζελου και γενικα της Ελλαδας) και οι Φωτακης(δεν σε χαλασε),Βυντρα(σε χαλασε
),Γεωργιαδης(ηταν θετικος) μπηκαν αλλαγη...οι αλλοι δεν επαιξαν καν...γιατι να μην δοκιμασουμε και αλλους παικτες δηλαδη???θα παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι συνεχεια μεχρι τα 40???ευτυχως η δυστυχως δεν ειμαστε Ισπανια να εχουμε πληθωρα επιλογων για να καλεσουμε...ουσιαστικα αυτοι ειναι περιπου οι καλυτεροι "2οκλασατοι" παικτες που εχουμε αυτην την περιοδο + καποιους αλλους ακομα(Γ. Παπαδοπουλος,Μανιατης κλπ)...
επισης,εχω ξαναπει οτι αυτη η ομαδα με αυτους τους παικτες δεν μπορει να παιξει ορθολογικη μπαλα ιδιαιτερα με αντιπαλους που ειναι κοντα στα επιπεδα της η καλυτεροι...δημιουργικα υστερουμε αρκετα,καθαρα εξτρεμ δεν εχουμε,οποτε πως να κυκλοφορησει σωστα η μπαλα???δεν φταιει κανεις Σαντος,ουτε Ρεχαγκελ για το οτι δεν μπορουμε να παιξουμε στρωτη μπαλα...το εμψυχο δυναμικο μας ειναι ελλιπες...αλλα αποψη μου ειναι οτι ιδανικη ενδεκαδα της εθνικης που θα μπορουσε να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο θα ηταν : Σηφακης,Τορο,Παπασταθο,Αβρααμ,Τζαβελας,Καραγκουνης,Κατσουρανης(εδω θελουμε σιγουρα καποιον καλυτερο και πιο γρηγορο,αλλα δεν μου ερχεται κανεις τωρα-Φωτακης ισως???δεν ξερω αν ειναι εκει η καλη του θεση ομως),Νινης(δεξια),Χριστοδουλοπουλος(αριστερα),Φετφατζιδης(10αρι) και Σαμαρας(κυριως) η Σαλπιγγιδης(αναλογα τις αναγκες του αγωνα) στην επιθεση...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related