Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- zaveti
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
οκ,δεν ειχα διαβασει το προηγουμενο λινκ που ποσταρες.
στο apergia.gr γινεται της...
δεν φορτωνει με τιποτα
στο apergia.gr γινεται της...
δεν φορτωνει με τιποτα
- campbell's
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
ο ηλεκτρικός θα λειτουργεί?mosquito110 wrote:Σχετικά με τι?zaveti wrote:εχει καταλαβει καποιος τι παιζει αυριο?
Από ΜΜΜ έχουν όλα απεργία.
Από τα εξεταζόμενα μαθήματα δεν ξέρω, αλλά υποθέτω θα βγει ανακοίνωση ότι αναβάλλονται.
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
- zaveti
- Mbyte level
αυτο θα ρωταγα.
ειναι επιβεβαιωμενα off μετρο,λεωφορεια,τρολευ,τραμ
αλλα σε κανενα σαιτ δεν αναφερει κατι για το τρενο..
ειναι επιβεβαιωμενα off μετρο,λεωφορεια,τρολευ,τραμ
αλλα σε κανενα σαιτ δεν αναφερει κατι για το τρενο..
Πήγα στη πρυτανεία μετά από 2 ώρες ταξιδιού αλλά ήταν μόνο μια κοπελιά εκεί. Λέει χρειαζόταν μια διαδικασία για να βγει η ανακοίνωση. Δε μου είπε ποια. Είπε ότι έπρεπε να διασταυρωθούν οι πληροφορίες και διαφώνησε όταν της είπα ότι από τις 15:00 έχει ανακοινωθεί η γενική. Δε μου έδωσε κάποιο τηλέφωνο του ίδιου του πρύτανη οπότε θα στείλω e-mail. Θα είναι ενυπόγραφο οπότε αν θέλει κανείς άλλος να συνυπογράψει, θα ανεβάσω εδώ το κείμενο να το δούμε μαζί και μου στέλνετε σε ΠΜ τα ονόματά σας και σε ποιο τμήμα είστε να τα προσθέσω.
Έχω ακόμα μια ερώτηση: οι παρατάξεις τι έκαναν για την κατάσταση σήμερα? Ανέβηκε κανείς στην πρυτανεία να πιέσει για ανακοίνωση? Η σχολή είχε πολύ κόσμο, ειδικά στο υπόγειο.
Έχω ακόμα μια ερώτηση: οι παρατάξεις τι έκαναν για την κατάσταση σήμερα? Ανέβηκε κανείς στην πρυτανεία να πιέσει για ανακοίνωση? Η σχολή είχε πολύ κόσμο, ειδικά στο υπόγειο.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
O HΣΑΠ δεν έχει πει ακόμα τι θα κάνει αύριο.
Αν λειτουργήσει δεν το κόβςω να ανναβάλλεται τίποτα.
Αν λειτουργήσει δεν το κόβςω να ανναβάλλεται τίποτα.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
MpoMp wrote:Έχω ακόμα μια ερώτηση: οι παρατάξεις τι έκαναν για την κατάσταση σήμερα? Ανέβηκε κανείς στην πρυτανεία να πιέσει για ανακοίνωση? Η σχολή είχε πολύ κόσμο, ειδικά στο υπόγειο.

GUYSSSSSSSSSSSS κανένας δεν το πρόσεξε ;
Μετάθεση μέρους προγραμματισμένων εξετάσεων της
Πέμπτης 24/1/2013 .
Μέρους.Που σημαίνει ότι όσοι δίνατε σήμερα,θα δώσετε σε κάποιο άλλο κτήριο,χμμμ,τι λέτε,ποιο μέρος να επιλέξουν τελικά ;
Βtw αν το χει ξαναποστάρει κάποιος,πλζ msg me
Πέμπτης 24/1/2013 .
Μέρους.Που σημαίνει ότι όσοι δίνατε σήμερα,θα δώσετε σε κάποιο άλλο κτήριο,χμμμ,τι λέτε,ποιο μέρος να επιλέξουν τελικά ;

modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Όταν λέει μέρους, εννοεί κομμάτι των σημερινών εξετάσεων. Αυτό που ήταν μετά τις 5.30..δεν εννοεί τοποθεσίαmoody wrote:GUYSSSSSSSSSSSS κανένας δεν το πρόσεξε ;
Πέμπτης 24/1/2013 .

Indeed,από την χαρά μου με το που το δα,δεν πρόλαβα να εξετάσω τις εναλλακτικές 

modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Έγραψα το παρακάτω κείμενο. Όποιος ενδιαφέρεται να συνυπογράψει ας μου στείλει ΠΜ μέχρι αύριο το πρωί. Αύριο το μεσημέρι θα το στείλω. Προτάσεις και αρνητική ή θετική κριτική, δεκτές. Εγώ προσωπικά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να "ιδρώσει το αυτί" των αρχών, έστω για αυτό το θέμα.MpoMp wrote:
http://pastebin.com/PMN4G4Dn
MpoMp @ Discord
Τελικά απεργούν όλα. Και ο ηλεκτρικός. Να δούμε πότε θα αξιωθούν να βγάλουν ανακοίνωση.
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 3rd year
Όταν απεργούν ΟΛΑ υπάρχει πιθανότητα να δοθούν μαθήματα?
Last edited by MoonShadow on Thu Jan 24, 2013 10:10 pm, edited 1 time in total.
Reason: greeklish -> greek
Reason: greeklish -> greek
- Spy3
- Kilobyte level
Παιζει να υπαρξει καμια επιστρατευση και να κινηθουν τα μεσα αυριο???
Επισης αν μαθει κανεις κανα νεοτερο για το πανεπιστημιο αυριο ας το ποσταρει...Μια ζωη ζουγκλα αυτη η χωρα
Επισης αν μαθει κανεις κανα νεοτερο για το πανεπιστημιο αυριο ας το ποσταρει...Μια ζωη ζουγκλα αυτη η χωρα

Λογικά η ανακοίνωση θα βγει πρωί. Πάντως σε άλλα πανεπιστήμια (πάντειο , παπεί , πολυτεχνείο) έχουν ήδη βγάλει ανακοινώσεις για κλειστά αύριο.
Στο πολυτεχνείο έχουν ανακοινώσει και ημερομηνίες μεταφοράς των μαθημάτων ανά τμήμα πάντα.
EDIT:Ι was proved wrong.Βγάλανε την ανακοίνωση επιτέλους.....
Στο πολυτεχνείο έχουν ανακοινώσει και ημερομηνίες μεταφοράς των μαθημάτων ανά τμήμα πάντα.
EDIT:Ι was proved wrong.Βγάλανε την ανακοίνωση επιτέλους.....
- vasilaros69
- Gbyte level
Μαυτα και μαυτα 'η πιστευουμε οτι συμμορφωθηκε η πρυτανεια 'η απλα γκρεμιστηκε κανας φουρνος..
οποτε μαλλον θα ξερουμε πλεον οτι ανακοινωσεις θα βγαινουν ψιλονωρις απο εδω και περα και δεν θα περιμενουμε τελευταια στιγμη.
οποτε μαλλον θα ξερουμε πλεον οτι ανακοινωσεις θα βγαινουν ψιλονωρις απο εδω και περα και δεν θα περιμενουμε τελευταια στιγμη.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Όσοι για ευνόητους λόγους δε θέλουν να μου δώσουν το όνομά τους αλλά θέλουν να είναι στην επιστολή, ας κάνουν μια λίστα με κάποιον/κάποιους φίλους και να μου τα στείλουν όλα μαζί. Παρακαλώ διαδώστε την επιστολή, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δείξουμε στην πρυτανεία ότι δεν ανεχόμαστε τέτοια αδιαφορία.
Ακριβώς γι' αυτό σκέφτομαι να περιμένω 2-3 μέρες ακόμα πριν τη στείλω.
http://pastebin.com/VJn47Lnh
Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για την διαμόρφωσή της. Ήδη έπρεπε να αντικαταστήσω τη λέξη "εγκαίρως" που εμφανιζόταν 3 φορές στην πρώτη παράγραφο με συνώνυμο στις πρώτες 2 εμφανίσεις και να μικρύνω μια πρόταση.
Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε πολλά ονόματα, θα περιμένω σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα να δω πού βρισκόμαστε, να συντάξω το τελικό pdf και μετά να δούμε πού θα στείλουμε αντίγραφα της επιστολής. Μέχρι τώρα έχουμε 10 "υπογραφές".
Γράφετε και από ποιο τμήμα είστε όταν μου δίνετε τα ονόματά σας!
Ακριβώς γι' αυτό σκέφτομαι να περιμένω 2-3 μέρες ακόμα πριν τη στείλω.
http://pastebin.com/VJn47Lnh
Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για την διαμόρφωσή της. Ήδη έπρεπε να αντικαταστήσω τη λέξη "εγκαίρως" που εμφανιζόταν 3 φορές στην πρώτη παράγραφο με συνώνυμο στις πρώτες 2 εμφανίσεις και να μικρύνω μια πρόταση.
Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε πολλά ονόματα, θα περιμένω σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα να δω πού βρισκόμαστε, να συντάξω το τελικό pdf και μετά να δούμε πού θα στείλουμε αντίγραφα της επιστολής. Μέχρι τώρα έχουμε 10 "υπογραφές".
Γράφετε και από ποιο τμήμα είστε όταν μου δίνετε τα ονόματά σας!
MpoMp @ Discord
- andreas0708
- Kilobyte level
Οπως ανάφερουν άρκετες ιστοσελίδες αποφάσισαν την σύνεχιση της απεργίας εως και την τρίτη.Για να δούμε πόσο και αν ίδρωσε το αυτί τους στην πρυτανεία ελπίζωντας ΑΝ υπάρχει αλλαγή, να ανακοινωθεί εγκαίρως. Ευχαρίστιες στον MpoMp που αφιέρωσε τοσο χρόνο για την επιστολή.
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Η απεργία θα αφορά την ΕΘΕΛ και τα Τρόλευ οπότε κανονικά θα γίνουν οι εξετάσεις.Πάντα αν δουλεύει τουλάχιστον ένα από μετρό,ηλεκτρικό ή λεωφ. όλα γίνονται κανονικά.
- andreas0708
- Kilobyte level
Υπάρχουν περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες με το μετρό ή τον ηλεκτρικό.Παιδιά που πρέπει να χρησιμοποιήσουν προάστιακο ή μόνο λεώφορειο.Συνήθως όταν είναι τα λεωφορεία ακινητοποιήμενα τα αλλάζουν.Περιττή η σύζητηση και θα δίξει ο χρόνος.μακαρί να γίνουν οι εξετάσεις γιατί ετσι και αλλιώς χειρότερα είναι με τις τροποποίησεις:p
για Δευτέρα 28 ξέρει κανείς τπτ ?? Μόνο Μετρό και Ηλεκτρικός θα λειτουργούν και το Μετρό δεν πάει αεροδρόμιο !! ξέρει κανείς τπτ ??