Ερευνητική εργασία

Ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε ερευνητικά θέματα και πανεπιστημιακά νέα.
Post Reply
vasvas
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 198
Joined: Fri Jul 09, 2004 2:31 pm

Ερευνητική εργασία

Post by vasvas » Tue Nov 27, 2012 1:11 pm

Αναζητώ ένα συνεργάτη για τρίμηνη αμοιβόμενη ερευνητική εργασία. Το αντικείμενο της εργασίας είναι ο σχεδιασμός συνάρτησης ομοιότητας για ειδικής μορφής συμβολοσειρές που αναπαριστούν μονοπάτια ενεργειών σε ροές εργασιών (workflows) και η χρήση της για συσταδοποίηση των μονοπατιών και εύρεση συχνών προθεμάτων και επιθεμάτων. Θα γίνει υλοποίηση και εφαρμογή σε πραγματικά δεδομένα. Η εργασία χρηματοδοτείται από μεγάλη εταιρία διαδικτυακής διαφήμισης και υπάρχει προοπτική πρόσληψης του συνεργάτη μετά τη λήξη του έργου.

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου θα απαιτηθεί τουλάχιστον 50% απασχόληση -- με άλλα λόγια η θέση συνδυάζεται με παρακολούθηση κάποιων μαθημάτων αλλά όχι με πρόσθετες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο vassalos papi aueb.gr εντός 2 εβδομάδων, στέλνοντας βιογραφικό με αναφορά σε σχετικά μαθήματα. Απαιτείται να έχετε περάσει Βάσεις, Αλγορίθμους, Προγραμματισμό, Τεχνητή Νοημοσύνη με καλούς βαθμούς, επιθυμητή η επιτυχία στην Εξόρυξη Δεδομένων.
vasvas
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 198
Joined: Fri Jul 09, 2004 2:31 pm

Re: Ερευνητική εργασία

Post by vasvas » Wed Mar 13, 2013 2:23 am

Επαναλαμβάνω την πρόσκληση για Ερευνητική Εργασία. Τρίμηνη διάρκεια, αμοιβή, δυνατότητα εκπόνησης πτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας ή χρέωση ως Πρακτική Άσκηση. Το έργο καθυστέρησε για διάφορους λόγους (η αρχική πρόσκληση έγινε Νοέμβριο) τώρα όμως ξεπεράστηκαν τα εμπόδια, γιαυτό και η επανάληψη. Ισχύουν όλα τα αναφερόμενα στην αρχική πρόσκληση/ανακοίνωση.
Post Reply

Return to “Ακαδημαϊκά Νέα”