Αιμοδοσία στο ΟΠΑ 20 και 21 Μαΐου 2014

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
User avatar
cypher
Venus Former Team Member
Posts: 6207
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:12 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Αιμοδοσία στο ΟΠΑ 20 και 21 Μαΐου 2014

Post by cypher » Thu May 15, 2014 11:05 am

Προς
τις φοιτήτριες και τους φοιτητές
του Πανεπιστημίου μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη και την Τετάρτη, 20 και 21 Μαΐου 2014.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Προαύλιο Αμφιθεάτρου) του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως από όλους εσάς, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.

Η προσπάθεια αυτή της οργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1994 και φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έχουν πραγματοποιηθεί 41 διήμερα. Θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ ότι, παρόλες τις προσπάθειες ενημέρωσης όλων των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας που καταβάλλουμε κάθε φορά (επιστολές, e-mails, αφίσες, ανακοινώσεις μέσα στις αίθουσες σε συνεργασία με τις φοιτητικές παρατάξεις) η ανταπόκριση εκ μέρους των διδασκόντων και των φοιτητών μας δεν είναι πάντοτε ικανοποιητική, ή τουλάχιστον ανάλογη του πλήθους των φοιτητών μας. Από την άλλη πλευρά, το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν. & Αγλαΐας Κυριακού κατ’ επανάληψη έχει σταθεί αρωγός σε ανάγκες σε αίμα που έχουν παρουσιασθεί σε πολλά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας σε περιπτώσεις ασθενειών, ατυχημάτων, εγχειρήσεων κ.λπ.

Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά όλους όσους έλαβαν μέρος στο προηγούμενο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, που έγινε τον προηγούμενο Δεκεμβρίο και το οποίο σημείωσε σημαντική επιτυχία χάρη στην προσπάθεια ενημέρωσης, που κατέβαλε μία ομάδα φοιτητριών και φοιτητών του Τμήματος ΟΔΕ και τους οποίους και πάλι θερμότατα ευχαριστούμε!

Όλοι, όσοι μπορείτε, ελάτε να δώσετε λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.
Προτρέψτε όλους τους φίλους και συναδέλφους σας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

Από την Πρυτανεία
ImageImageImageImageImageImageImage
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”