Μετεγγραφές

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
kjx
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Fri Nov 09, 2018 10:03 pm
Academic status: 1st year

Μετεγγραφές

Post by kjx » Fri Nov 09, 2018 10:09 pm

Καλησπέρα, λόγο μετεγγραφής δεν παρακολουθώ ακόμα μαθήματα στο πανεπιστήμιο. Από Δευτέρα όμως θα ήθελα να αρχίσω να παρακολουθήσω τα μαθήματα, αν και ακόμα δεν έχει γίνει κανονικά η εγγραφή μου στο πανεπιστήμιο, γινεται να το κάνω αυτό;
Επίσης, έχω χάσει αρκετό καιρό μέχρι τώρα και θα ήθελα κάποιος να μου πει αν είναι δύσκολα μέχρι τώρα και αν θα μπορέσω να φτάσω τους άλλους
User avatar
chrisagelou
Administrator
Posts: 107
Joined: Tue Sep 16, 2014 9:08 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Μετεγγραφές

Post by chrisagelou » Tue Nov 20, 2018 3:50 pm

Καλησπέρα, η πρόσβαση στα αμφιθέατρα είναι ελεύθερη και δε γίνεται κανένας έλεγχος, στα εργαστήρια όμως χρειάζεται να έχεις κωδικούς οπότε αν πας δε θα μπορείς να κάνεις login.
Το εξάμηνο έχει φτάσει τα 2/3 με αποτέλεσμα στα περισσότερα μαθήματα που υπάρχουν εργασίες (οι οποίες επηρεάζουν αρκετά το βαθμό) να έχουν παρέλθει οι προθεσμίες για πολλές από αυτές.
Συνιστώ να επικοινωνήσεις ξεχωριστά (με email ή σε ώρες γραφείου) με κάθε καθηγητή και να ζητήσεις αν είναι εφικτό να παραδώσεις ασκήσεις εκτός πλατφόρμας του eclass εκπρόθεσμα.
Για τα 5 μαθήματα του 1ου εξαμήνου αν ξεκινήσεις διάβασμα από τώρα είναι εφικτό να αριστεύσεις σε όλα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”