Ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το θηρίο

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με βιβλία.
Locked
Τάτη
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Fri Apr 06, 2007 5:27 pm
Location: South Africa

Ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το θηρίο

Post by Τάτη » Fri Apr 06, 2007 5:42 pm

Ανοίγω το topic αυτό για να διαμαρτυρηθώ για την λογοκρισία (censored) του topic «Ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το θηρίο» που άνοιξε ο συνεργάτης μου nickmarvel και το οποίο χαρακτηρίστηκε «διαφήμιση» και ο συνεργάτης μου χαρακτηρίστηκε «Spammer» χωρίς καμία δυνατότητα να συζητήσει ή να επικοινωνήσει, καθώς αποκλείσατε και την είσοδό του στο forum.
Πέραν του ότι θεωρώ τελείως αντιδεοντολογικό τον χαρακτηρισμό της παρουσίασης ενός βιβλίου σαν «διαφήμιση» και μάλιστα σε ενότητα με τίτλο «Βιβλία», θεωρώ αντιδημοκρατικό τον αποκλεισμό ενός μέλους με την απαγόρευση εισόδου του στο forum και την διαπόμπευσή του με τον χαρακτηρισμό «Spammer» απλά και μόνο επειδή παρουσίασε ένα βιβλίο.
Θα ήθελα μία εξήγηση γιατί ενώ πολλά άλλα forum δέχθηκαν την ίδια ενημέρωση συχνά με ενθουσιασμό, το Venus Project Forum χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο και γιατί δεν επιτρέπετε στον συνεργάτη μου την είσοδο στο forum.
alexo
Venus Former Team Member
Posts: 1305
Joined: Wed Apr 21, 2004 7:00 pm

Post by alexo » Fri Apr 06, 2007 7:17 pm

Δεν ήταν παρουσίαση,με το 1ο ποστ για το βιβλίο, ήταν Διαφήμιση.

Επίσης,
από τους όρους χρήσης που συμφώνησες:
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
Οποιαδήποτε απορία με πμ pls.
Locked

Return to “Βιβλία”