Μεταπτυχιακό στα δίκτυα

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
marioss
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Sun Jun 14, 2015 9:45 am
Academic status: MSc

Μεταπτυχιακό στα δίκτυα

Post by marioss » Sun Jun 14, 2015 9:58 am

Παιδιά καλημέρα.Λοιπόν είμαι απόφοιτος της σχολής μαθηματικών και αποφάσισα να ασχοληθώ με τον τομέα των δικτύων και των πληροφοριακών συστημάτων.Ασχολούμαι καθημερινά με προγραμματισμό και μου αρέσει πολύ.Πάνω στον σχεδιασμό δικτύων δεν έχω γνώση αλλά το θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρον κομμάτι και θα ήθελα να μάθω και να ασχοληθώ.
Λοιπόν είχα κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό στο παπεί στο τμήμα ψηφιακών συστημάτων και με δέχτηκαν και στις 2 κατευθύνσεις που διάλεξα:
1)http://msc.ds.unipi.gr/category/network ... ed-systems και 2)http://msc.ds.unipi.gr/category/digital ... s-networks.
Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω ποιό να επιλέξω.Από την μία το πρώτο είναι η προφανής επιλογή μιας και είναι πιο προγραμματιστική κατεύθυνση την οποία κατέχω πιο εύκολα θεωρώ και μου αρέσει κιόλας.
Από την άλλη οι ψηφιακές επικοινωνίες μου φαίνονται πιο καλή επιλογή απόν άποψη γνώσεων που θα πάρω και έχει κοινα μαθήματα και με την πρώτη κατεύθυνση.Απλά ίσως τα βρω σκούρα επειδή έχει σχεδιασμό δικτύων αλλά θέλω πολύ να μάθω και θεωρώ ότι επαγγελματικά μετράει περισσότερο.
Να σημειώσω ότι μου αρέσουν και οι δύο κατευθύνσεις εξίσου από περιεχόμενο μαθημάτων.ΠοΙα γνώμη έχετε;Επαγγελματικα τι θα με ωφελήσει περισσότερο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited by Jami on Sun Jun 14, 2015 11:48 am, edited 1 time in total.
Reason: Added links to urls
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακά”