free microsoft software for AUEB

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
User avatar
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 3751
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:42 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Washington DC, USA
Contact:

Post by Einherjar » Sun Oct 08, 2006 3:37 pm

Και με mail αλλά και μέσα από το site, στο My Software νομίζω το έχει επιλέγοντας το πρόγραμμα που έχεις πάρει.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Babedacus
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 299
Joined: Mon Nov 21, 2005 1:05 pm

Post by Babedacus » Sun Oct 08, 2006 4:09 pm

Einherjar wrote:Και με mail αλλά και μέσα από το site, στο My Software νομίζω το έχει επιλέγοντας το πρόγραμμα που έχεις πάρει.
Ναι,το έχει και στο My Software.
User avatar
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2371
Joined: Mon May 03, 2004 1:15 am
Academic status: PhD
Gender:
Location: πίσω από την μπάλα

Post by ciao » Sun Oct 08, 2006 6:14 pm

Μερικά νομίζω δεν θέλουν σίριαλ...με κάθε επιφύλαξη...
S.S.D.D.
Babedacus
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 299
Joined: Mon Nov 21, 2005 1:05 pm

Post by Babedacus » Sun Oct 08, 2006 6:35 pm

ciao wrote:Μερικά νομίζω δεν θέλουν σίριαλ...με κάθε επιφύλαξη...
Ναί,επι παραδείγματι το MapPoint.
User avatar
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 250
Joined: Sat Dec 31, 2005 3:01 pm
Academic status: 3rd year
Gender:
Location: Hawaii

Post by The Godfather » Sun Oct 08, 2006 9:34 pm

οκ, σας ευχαριστώ πολύ όλους :!:
:)
Image

Don Vito Corleone
zat1
bit level
bit level
Posts: 21
Joined: Thu Oct 05, 2006 8:56 pm

Post by zat1 » Tue Mar 06, 2007 7:54 pm

SOS!!!

Κατεβασα τα Vista Business και εβαλα το Serial που μου εδιναν. Εκανα ομως format για να αλλαξω σκληρο και τωρα δεν μου αναγνωριζει το serial που μου ειχε δωσει. Μου βγαζει οτι χρησιμοποιειται ηδη το serial!!!! Τι να κανω?????

HELP
User avatar
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 281
Joined: Wed Nov 29, 2006 3:09 am
Academic status: MSc
Gender:

Post by Sergeant_Eikosaris » Tue Mar 06, 2007 8:35 pm

Είχα το ίδιο πρόβλημα με τα Xp και τους πήρα τηλέφωνο. Τους εξήγησα τι έγινε και μου έδωσαν άλλο κωδικό ενεργοποίησης.Φαντάζομαι θα κάνεις κάτι ανάλογο.
User avatar
MikeeMan
bit level
bit level
Posts: 19
Joined: Tue Jan 23, 2007 7:59 pm

Post by MikeeMan » Wed Mar 07, 2007 10:52 am

Μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο για να τους παρω κ γω??
User avatar
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 3751
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:42 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Washington DC, USA
Contact:

Post by Einherjar » Wed Mar 07, 2007 11:01 am

Σου δίνει δυνατότητα για ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου, όπου σου δίνει το τηλέφωνο να πάρεις. Πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία γιατί σου δίνει κάποιους κωδικούς τους οποίους πρέπει να αναφέρεις.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 810
Joined: Mon Mar 21, 2005 2:45 am
Academic status: Alumnus/a
Location: Stony Brook, NY

Post by shodanjr_gr » Wed Mar 07, 2007 4:19 pm

Χωρίς να θέλω να φανώ πλεονέκτης,

υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσουμε και δεύτερο serial number για να Vista, για να τα βάλουμε και στο desktop μας νόμιμα;
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
User avatar
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 3751
Joined: Tue Jan 27, 2004 4:42 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Washington DC, USA
Contact:

Post by Einherjar » Wed Mar 07, 2007 4:53 pm

Είναι στη διακριτική ευχέρια του αντμινιστρατορα να σου δώσει έξτρα κλειδάκι. Όταν με το καλό ανοίξει η σχολή πήγαινε κατά cslab και ζήτα
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 810
Joined: Mon Mar 21, 2005 2:45 am
Academic status: Alumnus/a
Location: Stony Brook, NY

Post by shodanjr_gr » Wed Mar 07, 2007 9:18 pm

OK!!!
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
User avatar
MikeeMan
bit level
bit level
Posts: 19
Joined: Tue Jan 23, 2007 7:59 pm

Post by MikeeMan » Thu Mar 08, 2007 2:09 am

ok τελικα πηρα τηλεφωνο κ αφου εισηγαγα εναν 54ψηφιο αριθμο, μου εδωσαν εναν αλλον 54ψηφιο και ολα οκ!! αλλα λεει αν ξανακανω format Πρεπει να ξαναπαρω τηλεφωνο να μου δωσουν αλλο αριθμο..!!! :shock:
User avatar
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 281
Joined: Wed Nov 29, 2006 3:09 am
Academic status: MSc
Gender:

Post by Sergeant_Eikosaris » Thu Mar 08, 2007 5:57 pm

Ναι, δυστυχώς και εγώ απο τότε που μου το είπαν μείωσα τον αριθμό τον format κατά πολύ :-D
User avatar
vicky
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 228
Joined: Thu Oct 06, 2005 3:49 pm
Academic status: N>4
Contact:

Post by vicky » Tue Apr 17, 2007 9:08 pm

να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου..Κατεβάζω τα xp sp2,όταν κατέβει θα είναι ένα iso αρχείο?Αυτό τι το κάνω?Το περνάω σε cd?
User avatar
smoky
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 212
Joined: Sat May 14, 2005 5:33 pm
Academic status: N>4
Gender:
Contact:

Post by smoky » Tue Apr 17, 2007 9:25 pm

Ναι ουσιαστικά το περνάς σε cd. Άνοιξε το Nero κάνε Open και επέλεξε αυτό το .iso, θα σου φτιάξει μόνο του ένα compilation, το γράφεις και είσαι έτοιμη.
User avatar
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1388
Joined: Wed Aug 09, 2006 11:19 am
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Post by Luke » Tue Apr 17, 2007 9:27 pm

vicky wrote:να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου..Κατεβάζω τα xp sp2,όταν κατέβει θα είναι ένα iso αρχείο?Αυτό τι το κάνω?Το περνάω σε cd?

Eννοείται image cd ή saved project θα επιλέξεις και όχι data ή κάτι άλλο.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
hiro
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 397
Joined: Sun Nov 02, 2008 1:53 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: free microsoft software for AUEB

Post by hiro » Mon Feb 27, 2012 10:53 am

θα ηθελα να ρωτησω αν για αυτους που αποφοιτησαν εχουν ακομα προσβαση στο e-academy. βαζω το mail μου αλλα μου λεει πως δεν ειναι εγκυρο.

ευχαριστω
Image
User avatar
cypher
Venus Former Team Member
Posts: 6207
Joined: Mon Sep 29, 2008 9:12 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: free microsoft software for AUEB

Post by cypher » Mon Feb 27, 2012 12:20 pm

Όσοι δεν εχουν πρόσβαση σε dias, niovi δεν έχουν και στο e-academy. :)
ImageImageImageImageImageImageImage
hiro
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 397
Joined: Sun Nov 02, 2008 1:53 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:

Re: free microsoft software for AUEB

Post by hiro » Mon Feb 27, 2012 4:07 pm

cypher wrote:Όσοι δεν εχουν πρόσβαση σε dias, niovi δεν έχουν και στο e-academy. :)



εχω προσβαση ομως στα 2 που ανεφερες....
Image
User avatar
nikosk
Venus Former Team Member
Posts: 545
Joined: Thu Oct 14, 2010 7:13 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: free microsoft software for AUEB

Post by nikosk » Tue Feb 28, 2012 7:14 pm

το ανεβαζω και εδω μπας και το δει καποιος!!

μου είχε δοθεί προσβασει στο msdnaa οταν είχα προσωρινό κωδικό λόγω μεταγραφής και δεν μπορώ να συνδεθώ !!! πρέπει να κάνω register στο site και αν ναι πως γιατί δοκίμασα και το παλιό και το καινούργιο user name και τιποτα!!!

υγ οποίος μπορεί να βοηθήσει γιατί θέλω να κατεβάσω κάποια προγράμματα το συντομότερο!!!!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
User avatar
nikosk
Venus Former Team Member
Posts: 545
Joined: Thu Oct 14, 2010 7:13 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: free microsoft software for AUEB

Post by nikosk » Wed Feb 29, 2012 12:00 pm

σορρυ για το διπλό ποστ αλλά μπαίνω στο microsoft dreamspark και λέει ότι η σχολή δεν είναι πλέων γραμμένη !!! ισχύει κάτι τέτοιο η εγώ κάνω κάτι λάθος??
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Locked

Return to “Software”