[Παλιό] --- StudentGuru Event (2 / 11 / 2007)

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Locked
User avatar
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 956
Joined: Fri Apr 02, 2004 9:56 am
Academic status: PhD
Location: eltrun.gr

[Παλιό] --- StudentGuru Event (2 / 11 / 2007)

Post by Sreak » Tue Oct 30, 2007 9:22 am

Το δεύτερο StudentGuru event είναι γεγονός! Το StudentGuru σας προσκαλεί τη Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου στις 5.00 μμ για να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μίνι σεμινάριο με κεντρικό θέμα την γλώσσα C#. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μία ενημέρωση σχετικά με το ImagineCup. αλλά και ένα πιο "χαλαρό" session με θέμα την ανάπτυξη video games με χρήση του XNA. Το event διοργανώνεται από φοιτητές - μέλη του StudentGuru.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, το event θα διαρκέσει περί τις 3 ώρες, και φυσικά ενθαρρύνεται η συζήτηση! Φυσικά, μπορείτε να φέρετε και την παρέα σας!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που μας παραχώρησε ευγενικά η Microsoft Hellas στα γραφεία της: Microsoft Hellas, Κηφισίας 221, Μαρούσι.

Η Microsoft Ελλάς βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας, απέναντι από το Άλσος Συγγρού και λίγο πριν από το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έξω από την εταιρία υπάρχει άνετο πάρκινγκ σε περίπτωση που έρθετε με αυτοκίνητο. Εάν έρθετε με τον ηλεκτρικό, είναι 5-7 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου και γύρω στα 10 λεπτά από το σταθμό του ΚΑΤ.

Το event αυτό μπορεί να ενδιαφέρει:

- Όσους δεν έχουν καμία εμπειρία σε C# και .NET αλλά γνωρίζουν τις βασικές αρχές του Αντικειμενοστρεφούς Προγραμματισμού

- Όλους όσοι θέλουν να σχηματίσουν ομάδες για τον διαγωνισμό του Imagine Cup (http://www.imaginecup.com για εγγραφές και πληροφορίες) είτε αυτοί έχουν εμπειρία σε .ΝΕΤ είτε όχι.

Mετά το πέρας της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με άλλους φοιτητές σχετικά με το ImagineCup, (γιατί όχι) να δημιουργήσετε ομάδες προκειμένου να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, καθώς επίσης και να ενημερωθείτε με ό,τι θέλετε γύρω από development με τεχνολογίες της Microsoft. Επίσης, θα κληρωθούν και κάποια δωράκια για τους συμμετέτοντες.

Τέλος, να σημειωθεί πως το event αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά από events που σκοπό θα έχουν να σας εισάγουν στον κόσμο του .NET Framework. Καλή μας αρχή Smile

StudentGuru.gr Team
User avatar
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4917
Joined: Mon Oct 02, 2006 11:37 am
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: στη φωλιά μου κοιτώντας ένα χωράφι με στάρι...

Post by sandra » Tue Oct 30, 2007 9:23 am

Έχω την αίσθηση ότι το πόσταρε ήδη ο djSolid...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
User avatar
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 956
Joined: Fri Apr 02, 2004 9:56 am
Academic status: PhD
Location: eltrun.gr

Post by Sreak » Tue Oct 30, 2007 1:30 pm

Σωστή!

Υπάρχει συζήτηση εδώ
Locked

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”