1-

2-

3-

Απίστευτο;;;;;; (-Δείτε την τελευταία εικόνα λίγο καλύτερα....) Πλέον δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος για να βάλει κάποιος Vista....
(Ακολούθησα τον οδηγό που θα βρείτε εδώ.)
Μα γιατί να κάνεις το αντίστροφο; γιατί; ΓΙΑΤΙ;;;Master_ex wrote: Καλό, επίσης γνωρίζεις αν παίζει το αντίστροφο(λογικά ναι μιας και είναι δυνατότητα του VitrualBox), δηλαδή να ανοίγεις από windows παράθυρα linux ?
Από ότι κατάλαβα κατά τα άλλα λειτουργεί όπως ένα virtual machine δηλαδή δηλώνεις μνήμη που θα χρησιμοποιεί η οποία δεσμεύεται απ'ευθείας με το που εκηνείς το virtual machine καθώς ορίζεις και χωρητικότητα σκληρού δίσκου για το δεύτερο λειτουργικό.Soft Silverwind wrote:Και τελικά πόση μνήμη τρώει το σύστημα; Λογικά θα τρώνε και τα δύο λειτουργικά αρκετή μνήμη...![]()
Εγώ χρησιμοποιώ vmware σε windows xp pro. sp2 για να προσομοιώσω ubuntu 7.10Soft Silverwind wrote:Μα γιατί να κάνεις το αντίστροφο; γιατί; ΓΙΑΤΙ;;;
Για να μπορέσει να ενεργοποιηθεί το seamless mode του VirtualBox πρέπει να εγκατασταθούν οι επεκτάσεις για το λειτουργικό που έχουμε εγκαταστήσει στην εικονική μηχανή (από το μενού Αρχείο της εικονικής μηχανής). Δεν ξέρω αν υπάρχουν για ubuntu ή άλλες διανομές αλλά μάλλον θα υπάρχουν.Καλό, επίσης γνωρίζεις αν παίζει το αντίστροφο(λογικά ναι μιας και είναι δυνατότητα του VitrualBox), δηλαδή να ανοίγεις από windows παράθυρα linux ?
Καλά όλοι δεν πέρασαν ένα μεταβατικό στάδιοcyberpython wrote:Edit : Αν τρέχεις Linux σε VM τότε χάνεις όλα τα ωραία... Ούτε compiz, ούτε τίποτα.....
Όχι, όχι....! Η VM κατά τη δημιουργία της θα σου ζητήσει να καθορίσεις/φτιάξεις έναν εικονικό σκληρό δίσκο(ένα απλό αρχείο είναι που το δημιουργείς μέσα από τον οδηγό του VirtualBox) και από εκεί και πέρα η εικονική μηχανή το βλέπει σαν σκληρό δίσκο. Μέσα σε αυτό το αρχείο θα εγκατασταθεί όλο το σύστημα. Θυμήσου να επιλέξεις "dynamically expanding image"(το αρχείο μεγαλώνει όσο προσθέτεις πράγματα μέχρι να φτάσει στο μέγεθος που καθόρισες κατά τη δημιουργία) γιατί σε εμένα αλλιώς η εγκατάσταση "πάγωνε".~~Wind~~ wrote:για τα XP λογικα θελω ξεχωριστο partition ε?