προβλημα με τη γλωσσα στο avast
προβλημα με τη γλωσσα στο avast
καλησπέρα παιδιά,έχω ενα προβληματάκι με τη γλώσσα του avast.κατέβασα το avast(ελληνική γλώσσα) και κατα τη διαρκεια της εγκατάστασης μου εβγαζε παράξενους χαρακτηρες.πχ στη επιλογή "επόμενο" μου εμφανίζει κάτι της μορφής "???epμ".Λέω δε πειραζει ας το εγκαταστήσουμε και μετά βλεπουμε αλλα το προβλημα συνεχίζεται.δοκιμάζω να κάνω σάρωση και μου βγάζει αυτούς τους παράξενους χαρακτήρες.δοκίμασα να κάνω και update αλλά τα ίδια....
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Re: προβλημα με τη γλωσσα στο avast
windows xp(αυθεντικά)
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Εννοώ ποια ακριβώς, XP English Home Edition, XP Ελληνικά Proffesional Edition...???
Σε ρωτάω γιατί είχα παρόμοια προβλήματα (με άλλα προγράμματα βέβαια) όταν είχα αγγλικά windows...
Για πες...?
Σε ρωτάω γιατί είχα παρόμοια προβλήματα (με άλλα προγράμματα βέβαια) όταν είχα αγγλικά windows...
Για πες...?
What to say man...what to say....
έχω τα windows xp home edition(english version),μου είχε παρουσιαστει το ίδιο πρόβλημα και στην εγκατασταση του mozilla firefox(3) αλλα μετά ο firefox λειτουργούσε μια χαρά
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μάλλον φταίνε τα windows...
Και εμένα έτσι μου έκαναν στην εγκατάσταση του Nero, αλλά μόνο κατά την εγκατάσταση.
Μετά δούλευε κανονικά.
Εγκατέστησε το, μάλλον δεν θα σου βγάλει άλλα προβλήματα...
Και εμένα έτσι μου έκαναν στην εγκατάσταση του Nero, αλλά μόνο κατά την εγκατάσταση.
Μετά δούλευε κανονικά.
Εγκατέστησε το, μάλλον δεν θα σου βγάλει άλλα προβλήματα...
εννοείς να ξαναεγκαταστήσω τα windows ή το avast?
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Ποια windows ρε συ?
Για το avast σου μιλάω!!!
Δεν χρειάζεται να ξανα-εγκαταστήσεις τα windows επείδη έχει ένα πρόγραμμα πρόβλημα...
Τώρα, αν δεις ότι έχεις και σε άλλα προγράμματα, καλύτερα να σκεφτείς να εγκαταστήσεις ελληνικά windows για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!

Για το avast σου μιλάω!!!
Δεν χρειάζεται να ξανα-εγκαταστήσεις τα windows επείδη έχει ένα πρόγραμμα πρόβλημα...
Τώρα, αν δεις ότι έχεις και σε άλλα προγράμματα, καλύτερα να σκεφτείς να εγκαταστήσεις ελληνικά windows για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!

οκ,δε σε κατάλαβα
το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να τα απεγκαταστήσω γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη μ'αυτα που μου λέει...σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια.

- crash_override
- Wow! Terabyte level
Πήγαινε από τον πίνακα ελέγχου -----> προσθαφαίρεση προγραμμάτων και απεγκατέστησέ το από κει...
Πήγαινε Control Panel --> Regional and Language Options και στα tabs Regional Options και Advanced επέλεξε Greek. Προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσεις το avast (αφού αφαιρέσεις την προηγούμενη εγκατάσταση) και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
παιδιά σας ευχαριστώ και τους δύο...να'σαι καλά Luke τελικά λύθηκε το πρόβλημα