Mobile software applications
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Mobile software applications
Έχω κάποιες εφαρμογές για κινητό (6600) οι οποίες (αν δεν απατώμαι) έχουν την καταληξη .sis. Έστω ότι τα μεταφέρω στο κινητό από υπολογιστή, μετά πώς τα εγκαθιστώ; Φαντάζομαι είναι κάτι σαν .exe αλλά από πού και πώς τα τρέχεις; Μήπως ξέρει κανείς; 

There's no place like 127.0.0.1
- AnINffected
- Gbyte level
Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά φαντάζομαι από το μενού του κινητού.Αν πάς στο μενού εφαρμογές, νομίζω οτι σου βγάζει μια λίστα με αυτά που κατέβασες και έχει επιλογή για εγκατάσταση.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- Einherjar
- Venus Project Founder
Πώς μεταφέρονται στο κινητό? με bluetooth ή με καλώδιο? Υποτίθεται ότι αν το στείλεις με τον πρώτο τρόπο, θα σου έρθει σαν μήνυμα και όταν πας να το ανοίξεις, αρχίζει άμεσα την εγκατάσταση. Με τον 2ο τρόπο δεν σου έρχεται σαν μήνυμα και αρχίζει κατ'ευθείαν την εγκατάσταση
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- Ethel
- Venus Project Founder
Σάμπως ξέρω κι εγώ; Βρήκα ένα προγραμματάκι που κάτι έκανε στην κάμερα (υπέθεσα ότι θα μεγάλωνε το χρόνο λήψης ή το zoom) και τεσπά δεν είδα καμία αλλαγή στην κάμερα. Καλά αφού αυτός είναι ο τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών τότε οκ. Απλά θα βρω καμένα πρόγραμμα της προκοπής για να δω τι παίζει...
by the way p3 φέρε μου ένα cdάκι please...
Thanks guys!
Thanks guys!
There's no place like 127.0.0.1
Ethel για να παιξεις με bluetooth δυστυχως εισαι περιορισμενη στους drivers και το software που παρεχεται μαζι με το bluetooth adaptor-ακι.Αρα εχεις συγκεκριμενο τροπο που θα ανεβουν πανω οι photos και οτι αλλο (δηλαδη πιθανοτατα δεν θα ειναι με το γνωστο και ευκολο τροπο του μηνυματος).Αν ειναι να περασεις .sis αρχεια (που παρεπιπτοντος αν θελεις εχω γυρω στο 1.5 GB προγραμματα και games
) δωσε σημασια στο προγραμμα οταν σου λεει που στο κινητο να τα ανεβασει να εχει σχεση με εφαρμογες ή να εχει και αλλα .sis αρχεια εκει μεσα.Βασικα δεν εχω δουλεψει αλλο προγραμμα απο αυτο που εχω τωρα ουτε το nokia pc-suite οποτε επιφυλασσομαι να κανω και να λαθος και το ανεβασμα εφαρμογων να γινεται σαν μηνυμα.
:D

:D
- P3
- Venus Project Founder
Φέρε μου ενα RW και θα σε κάνω tzitzi!!!(τα έχω δανείσει τα δικά μου γι'αυτό)Ethel wrote:Σάμπως ξέρω κι εγώ; Βρήκα ένα προγραμματάκι που κάτι έκανε στην κάμερα (υπέθεσα ότι θα μεγάλωνε το χρόνο λήψης ή το zoom) και τεσπά δεν είδα καμία αλλαγή στην κάμερα. Καλά αφού αυτός είναι ο τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών τότε οκ. Απλά θα βρω καμένα πρόγραμμα της προκοπής για να δω τι παίζει...
Thanks guys!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων