Κωδικος προστασιας δεδομενων σε cd
Κωδικος προστασιας δεδομενων σε cd
Υπαρχει τροπος να "καψω" ενα cd αλλα τα δεδομενα που θα εχω μεσα να τα "ασφαλισω" με εναν κωδικο προστασιας? Δηλαδη αν τυχει κ δωσω το cd σε καποιον για να δει τα περιεχομενα δεν θελω κιολας να μπορει να αποθηκευσει τα περιεχομενα αυτα στο σκληρο του...Γινεται αυτο?Πως?Κ σε τι προγραμμα?
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Κωδικος προστασιας δεδομενων σε cd
http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_bu ... protect_it
Τώρα κάτι σε free πρόγραμμα δεν ήξερα ποτέ!
Τώρα κάτι σε free πρόγραμμα δεν ήξερα ποτέ!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Τελικα υπαρχει και στο Nero αλλα πρεπει (απο οτι καταλαβα) να εχεις optical-drive συμβατο με τεχνολογια SecurDisc..
(και για να το κανω απο οτι μου λεει πρεπει να κανω Update το firmware του δικου μου...ελεος!
)
(και για να το κανω απο οτι μου λεει πρεπει να κανω Update το firmware του δικου μου...ελεος!

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Mια πιο κουφη λυση θα ηταν να τα περασεις ολα με το truecrypt πριν τα καψεις και καθε φορα να κανεις un-encrypt με την portable εκδοση του προγραμματος. Αλλα αυτο θα βολευε μονο αν ειναι να διαβασεις το δισκακι 1-2 φορες το διμηνο αλλιως θα βαρεθεις την ολη αποκωδικοποιηση. 

Μία άλλη λύση, που δεν ξέρω αν σε καλύπτει, είναι να ζιπάρεις τα αρχεία με κωδικό με το winrar ή κάποιο άλλο παρεμφερές πρόγραμμα και να επιλέξεις την επιλογή για "αποθήκευση" του αρχείου, δηλ. να μην επιλέξεις να συμπιέσει απλά να "πακετάρει" τα αρχεία για να μην έχεις καθυστερήσεις με zip/unzip.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...