Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα πήγα ν ανοίξω το pc μου και μου άνοιξε μια οθόνη Startup repair. Να τα μας ειπα και δεν έπαισα και πολύ έξω. Στα αποτελέσματα των diagnostics που έτρεξαν (ευτυχώς μπορείς να τα δεις αναλυτικά) αναφέρετε ότι ο δίσκος δεν έχει κάποιο hardware πρόβλημα αλλά παρόλα αυτά το αρχείο system32/winload.exe είναι corrupted και δεν μπορεί ούτε να διορθωθεί αυτόματα.
Υποτίθεται ότι έχω δύο επιλογές για να μην χάσω δεδομένα.
1)Repair instalation απο το dvd
2)System restore.
Προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο το πρώτο γιατί εκτός του ότι έχω απενεργοποιήσει το system restore εδώ και αρκετές βδομάδες και δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση θα επιστρέψω, τις προάλλες στο μάθημα των λειτουργικών ο κ. Ξυλωμένος μας εξήγησε ότι το windows restore δεν γίνεται ορθά.
Ελπίζω ότι εφόσον είναι σφάλμα ενός αρχείου να μπορέσει να το ξαναδιαβάσει απο το dvd και να το φτιάξει.
Τι πιστεύετε? Ποια επιλογή να δοκιμάσω πρώτα?
*EDIT*
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά πάνω που άνοιγα το pc μου να βάλω το dvd των windows και μετά να πάω για boot from dvd kai repair install ξεκινησε κανονικά... Μυστήρια πράγματα πραγματικά.
Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε......
Windows 7 (x64) Professional Problem
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Windows 7 (x64) Professional Problem
και εγώ το πρώτο θα έκανα αν και κάποια στιγμή μου ειχε δημιουργήσει ενα μικρό πρόβλημα...
Πάντως είναι η πρώτη φορα που θα πω..."βάλε linux.."
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Εγώ θα έκανα fresh install. Αλλά το repair θα σου λύσει το πρόβλημα μια χαρά λογικά.proskopos wrote:και εγώ το πρώτο θα έκανα αν και κάποια στιγμή μου ειχε δημιουργήσει ενα μικρό πρόβλημα...
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Oταν πας να κανεις fresh install (προφανως καλυτερο εκτος αν εχεις τοοσα πολλα προγραμματα που θα σου παρει πολυ καιρο να τα ξαναπερασεις
) βεβαιωσου οτι ειναι οκ το md5 του install cd. Μην εχει κατεβει/καει λαθος και ξαναπερνας προβληματικα αρχεια τσαμπα.