Adobe Acrobat και Ελληνικά
Adobe Acrobat και Ελληνικά
έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να διορθώσω ένα ελληνικό pdf στον Acrobat. Οι χαρακτήρες που εισάγω εμφανίζονται κινέζικοι. Αν κάνω copy paste μία λέξη από το ίδιο το κείμενο, εμφανίζεται σωστά.
μάλλον δεν το έθεσα σωστά. PDFS με ελληνικά μπορώ να φτιάχνω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω ελληνικές λέξεις στο pdf χρησιμοποιώντας τον acrobat. μου βγάζει κινέζικα ελληνικά (μόνο σε αυτά που γράφω που γράφω μέσα στον acrobat).
--------------------------------------------------------------------------
DOS 6.22 THE SAFEST OPERATING SYSTEM!!
ZERO REMOTE HOLES IN 10 YEARS.
------
--------------------------------------------------------------------------
DOS 6.22 THE SAFEST OPERATING SYSTEM!!
ZERO REMOTE HOLES IN 10 YEARS.
------
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να μετατρέψεις ένα .pdf σε .doc ....
Μακάρι να με διαψεύσετε,γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μου λυθούν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις...
Αν τυχόν γίνεται,αναφέρατε και το αντίστοιχο εργαλείο.... 

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Μέχρι τώρα έχω βρεί εργαλεία που μετατρέπουν ένα pdf σε ppt και σε html. Δεν έχω βρει κάτι που να το μετατρέπει σε doc. Βασικά παίζει να το κάνεις copy-paste στο Word, αλλά το format γίνεται κώ...ς! Έχω την εντύπωση ότι το OpenOffice μπορεί να κάνει καλή δουλειά στο θέμα αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]