Παιδια, ειμαι αποφοιτος τει λογιστικης.
1) Ενδιαφερομαι να ασχολειθω με την μηχανογραφημενη λογιστικη και θα ηθελα αν γνωριζετε να μου πειτε ποια λογιστ.προγραμματα ειναι τα καλυτερα στην αγορα, στην ζητηση. Ποια ειναι αυτα που χρησιμοποιουν μικρες επιχειρησεις αλλα και μεγαλες εταιρειες ή ποια ειναι αυτα που θα "παιξουν" μπαλα αρκετα στο μελλον...
2)Επισης θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για καποια συγκεκριμενα οπως: ERP, Eurofasma, Singular, Xline, Kεφαλαιο 4 και οτι αλλο εχετε ακουσει εσεις.
Αν γνωριζετε κατι πανω σ αυτες τις αποριες μου θα ηθελα να μου πειτε, πιστευω θα με βοηθουσατε αρκετα...
(Σας τα ρωταω αυτα λογω του οτι ασχολειστε με την επιστημη των υπολογιστων και τα προγραμματα αρα ισως να γνωριζετε κατι)
Βοηθεια στον λογιστακο!
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Βοηθεια στον λογιστακο!
To Eurofasma εχω δει μονο, καλο ειναι για μηχανογραφηση αλλα ειναι παναρχαια η γραφικη του διεπαφη. Δεν ξερω και ποσο ευκολα συντηρειται και γινεται customized. Παντως το χρησιμοποιουν πολλες εταιριες, χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει πως ειναι το καλυτερο. Της Singular δεν ειναι; Ακουσα πως δεν παει καλα σαν εταιρια, αν κλεισει το μαγαζι θα μεινει ξεκρεμαστος πολυς κοσμος.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Re: Βοηθεια στον λογιστακο!
Εμείς στη δουλειά χρησημοποιούμε DEFACTO για εμπορικό (έκδοση δελτίων και αποθήκη) και DLOG το αντίσοιχο λογιστκό του. Είναι από τα πιο παλί,α σίγουρα έχει updates, είναι ελληνικό και ξεκινήσαν με αυτό πολλές μικρομεσέαιες επιχειρήσεις (το έχει και στο trivial pirsuit σαν το "πιο γνωστό εμπορικό software το '90"!)
"Ζητείτε πρώτον την βασιλεία των ουρανών, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν..."