Video Player
Video Player
Επειδή τελευταία έχω ένα θέμα με τον VLC (ενώ παίζει βίντεο, παγώνει τον υπολογιστή για 5 δευτερόλεπτα και μετά επανεκκίνηση στα καπάκια, χωρίς να μπορώ να αντιδράσω), στο Winamp θέλω μόνο τη μουσική, και Windows Media δεν μπορώ να ανοίξω λόγω σπασμένων Windows, έχετε κανέναν καλό player να προτείνετε?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Re: Video Player
ο gom player ειναι αρκετά καλός απο εκεί και πέρα ειναι και το power dvd,bs player (που όμως τα πληρώνεις)MpoMp wrote:Επειδή τελευταία έχω ένα θέμα με τον VLC (ενώ παίζει βίντεο, παγώνει τον υπολογιστή για 5 δευτερόλεπτα και μετά επανεκκίνηση στα καπάκια, χωρίς να μπορώ να αντιδράσω), στο Winamp θέλω μόνο τη μουσική, και Windows Media δεν μπορώ να ανοίξω λόγω σπασμένων Windows, έχετε κανέναν καλό player να προτείνετε?

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Most of you are familiar with the virtues of a programmer. There are three, of course: laziness, impatience, and hubris.
Δοκίμασε το smplayer , αν και η windows έκδοση δεν είναι θ καλύτερη του είναι αρκετά καλύτερο από αυτα που αναφέρθηκαν
Προτείνω Media player classic και μάλιστα με K-lite codec pack.
http://www.free-codecs.com/k_lite_codec ... wnload.htm
http://www.free-codecs.com/k_lite_codec ... wnload.htm
Έχω powerDVD αλλά δεν έχω καταφέρει να το βάλω ως προεπιλογή για την αναπαραγωγή video και πρέπει να κάνω "Άνοιγμα με"...
Ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω!
Στα MSDNAA δεν έχει τον WMP...
Ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω!
Στα MSDNAA δεν έχει τον WMP...
MpoMp @ Discord
Αμα πας στις επιλογές του Άνοιγμα με έχει να διαλέξεις να ανοίγει μόνιμα με αυτό που θες. ΑΜΑ κατάλαβα καλά τι είπες
Αν και το powerdvd δεν είναι και το καλύτερο εκεί έξω
Για αυθεντικό λειτουργικό σου λέει , όχι πρόγραμμα
Για αυθεντικό λειτουργικό σου λέει , όχι πρόγραμμα
Το έχω κάνει, και όταν πάω να ανοίξω κανονικά, απλά δεν γίνεται τίποτα.chriskin wrote:Αμα πας στις επιλογές του Άνοιγμα με έχει να διαλέξεις να ανοίγει μόνιμα με αυτό που θες. ΑΜΑ κατάλαβα καλά τι είπες
Κοίτα, για αναπαραγωγή video είναι πολύ καλό, όσο το έχω χρησιμοποιήσει δεν με έχει χαλάσει καθόλου.
MpoMp @ Discord
Για σκέτα βίντεο όλα καλά είναι . Όταν αρχίζεις και θέλεις πολύπλοκους υπότιτλους η hardware acceleration φαίνεται ποια προγράμματα ξεχωρίζουν
Αυτό είναι ένα θέμα, αλλά μέχρι τώρα το VLC με ξελάσπωνε πάντα με τους υπότιτλους.chriskin wrote:Για σκέτα βίντεο όλα καλά είναι . Όταν αρχίζεις και θέλεις πολύπλοκους υπότιτλους η hardware acceleration φαίνεται ποια προγράμματα ξεχωρίζουν
MpoMp @ Discord
- captain-cook
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Βάλε τον KMPlayer.. Δεν χρειάζεται ούτε codecs ούτε τπτ..
captain-cook wrote:Βάλε τον KMPlayer.. Δεν χρειάζεται ούτε codecs ούτε τπτ..
αυτο
βασικα βαλε οτιδηποτε σχετικο με Mplayer
εγω προτινω Smplayer , ο φιλος μας απο εδω Kmplayer, αλλος θα προτινει τον σκετο Mplayer κτλ (αμα ειχες linux θα προτινα Gnome-mplayer -- νομιζω το επιασες XD)
εγω πιστευω οτι ο smplayer ειναι λιιιιγο καλυτερος απο το kmplayer, που απο μονος του ειναι εντυπωσιακος
edit : "the MPlayer engine is supported, but is not shipped with the package."<--απο wikipedia . WUT! το KMplayer δεν εχει για βαση του το Mplayer?
τοτε δεν ξερω τι κανει, εγω θυμαμαι κατι εκδοσεις που ειχα βαλει καααποτε με το mplayer για βαση
MpoMp wrote:Αυτό είναι ένα θέμα, αλλά μέχρι τώρα το VLC με ξελάσπωνε πάντα με τους υπότιτλους.chriskin wrote:Για σκέτα βίντεο όλα καλά είναι . Όταν αρχίζεις και θέλεις πολύπλοκους υπότιτλους η hardware acceleration φαίνεται ποια προγράμματα ξεχωρίζουν
καθε ομαδα για anime προτινει "βαλτε οτιδηποτε εκτος απο vlc, γιατι το vlc δεν εχει καλη υποστηριξη για υποτιτλους"
αμα το vlc εκανε καλη δουλεια σε σενα, δεν μπορεις καν να φανταστεις τι θα κανει το smplayer
ΟΚ ευχαριστώ πολύ!
MpoMp @ Discord
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
bsplayer μονο και μονο για το synching υποτιτλων (το πιο ευκολο που'χω δει σε player)
vlc για τα υπόλοιπα
Αν ο vlc δεν ετρωγε κατι σκαλωματα θα τον αγαπουσα τοσο πολυ
vlc για τα υπόλοιπα
Αν ο vlc δεν ετρωγε κατι σκαλωματα θα τον αγαπουσα τοσο πολυ
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Μπορείς επίσης να βαλεις το καινούργιο real player. Πολύ καλό και για βίντεο κι για ήχο!
Προσωπικά χρησημοποιώ media player classic (την τελευταία έκδοση homecinema) και codec pack cccp. Το πιο πλήρες αυτή τη στιγμή. Τα παίζει όλα και είναι πολύ ελαφρύ.
Προσωπικά χρησημοποιώ media player classic (την τελευταία έκδοση homecinema) και codec pack cccp. Το πιο πλήρες αυτή τη στιγμή. Τα παίζει όλα και είναι πολύ ελαφρύ.
"Ζητείτε πρώτον την βασιλεία των ουρανών, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν..."
- sagwnias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
kmplayer + k-lite codec pack (αν θες να εχεις 5καναλο ηχο.... εμενα δεν επαιζε χωρις αυτο)