προβλημα με facebook

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
terminator
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
προβλημα με facebook

Post by terminator » Thu Oct 06, 2011 11:40 am

Καλημερα παιδια . δεν ξερω εαν ειναι στην σωστη ενοτητα ή εαν κανενας θα ξερει την απαντηση αλλα εχω ενα προβληματακι με την δοση μου ...εεεεε το facebook. ξερετε ποσο σημαντικο ειναι το facebook μεσα στην εξεταστικη οποτε εαν μπορειτε να βοηθεισετε θα το εκτιμησω και θα σας κανω add :lol: :lol: :lol: λοιπον εδω και 3 μερες οταν γραφω status στο wall μου και καποιος σχολιασει ή κανει "αρεσκω" ενω μου εμφανιζεται ειδοποιηση οταν παταω πανω της μου δειχνει μονο το status μου χωρις τα σχολια .ουτε καν αυτοι που μου εκαναν σχολιο μπορουν να δουν τι εγραψαν.. εγω πλεον βλεπω τα σχολια μεσω του email μου αλλα δεν ειναι λυση... ξερει κανεις τι κολουμπρα εχει φαει το fb;
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Re: προβλημα με facebook

Post by vasilaros69 » Thu Oct 06, 2011 12:20 pm

Μου το εκανε κι εμενα αυτο παλια αλλα ειχε φτιαχτει απο μονο του...αν δεν σου γινει κι εσενα τπτ αυτοματα τοτε μπορεις ναριξεις μια ματια στις Ρυθμισεις απορρητου που εχει το fb...'η αλλιως σε καποιες αλλες ρυθμισεις.Πιθανοτατα να εχεις επιλεξει καποια προσαρμοσμενη ρυθμιση οσον αφορα τα posts,fotos etc. που δεν θα μπορει να τα δει κανεις...
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
terminator
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by terminator » Thu Oct 06, 2011 12:54 pm

καθε τρεις και λιγο που αλλαζει το fb αλλαζουν και αυτα με τις ρυθμισεις... δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις αντιστοιχο ...δεν μπορει κανενας να μ γραψει τιποτα αχαχααχα
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Thu Oct 06, 2011 1:19 pm

σοβαρά προβλήματα
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Post Reply

Return to “Software”